Turqi, pasagjerët e kthyer nga umreja vendosen në karantinë në konvikte

Turqi, pasagjerët e kthyer nga umreja vendosen në karantinë në konvikte

Të gjithë pasagjerët e kthyer në Turqi nga umreja që prej natës së kaluar janë vendosur në karantinë në dhoma të veçanta të konvikteve si pjesë e masave kundër koronavirusit të ri (COVID-19), njoftoi të ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettic Koca. Koca tha në Twitter se personat e dyshuar për koronavirus janë dërguar në një spital për t'u testuar, duke shtuar se pasagjerët e kthyer janë vendosur në konvikte në kryeqytetin Ankara dhe në provincën qendrore Konya. ( Mehmet Ali Özcan - Anadolu Agency )

Turqi, pasagjerët e kthyer nga umreja vendosen në karantinë në konvikte
Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan

Të gjithë pasagjerët e kthyer në Turqi nga umreja që prej natës së kaluar janë vendosur në karantinë në dhoma të veçanta të konvikteve si pjesë e masave kundër koronavirusit të ri (COVID-19), njoftoi të ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettic Koca. Koca tha në Twitter se personat e dyshuar për koronavirus janë dërguar në një spital për t'u testuar, duke shtuar se pasagjerët e kthyer janë vendosur në konvikte në kryeqytetin Ankara dhe në provincën qendrore Konya. ( Mehmet Ali Özcan - Anadolu Agency )

Turqi, pasagjerët e kthyer nga umreja vendosen në karantinë në konvikte
Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan

Të gjithë pasagjerët e kthyer në Turqi nga umreja që prej natës së kaluar janë vendosur në karantinë në dhoma të veçanta të konvikteve si pjesë e masave kundër koronavirusit të ri (COVID-19), njoftoi të ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettic Koca. Koca tha në Twitter se personat e dyshuar për koronavirus janë dërguar në një spital për t'u testuar, duke shtuar se pasagjerët e kthyer janë vendosur në konvikte në kryeqytetin Ankara dhe në provincën qendrore Konya. ( Mehmet Ali Özcan - Anadolu Agency )

Turqi, pasagjerët e kthyer nga umreja vendosen në karantinë në konvikte
Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan

Të gjithë pasagjerët e kthyer në Turqi nga umreja që prej natës së kaluar janë vendosur në karantinë në dhoma të veçanta të konvikteve si pjesë e masave kundër koronavirusit të ri (COVID-19), njoftoi të ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettic Koca. Koca tha në Twitter se personat e dyshuar për koronavirus janë dërguar në një spital për t'u testuar, duke shtuar se pasagjerët e kthyer janë vendosur në konvikte në kryeqytetin Ankara dhe në provincën qendrore Konya. ( Mehmet Ali Özcan - Anadolu Agency )

Turqi, pasagjerët e kthyer nga umreja vendosen në karantinë në konvikte
Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan

Të gjithë pasagjerët e kthyer në Turqi nga umreja që prej natës së kaluar janë vendosur në karantinë në dhoma të veçanta të konvikteve si pjesë e masave kundër koronavirusit të ri (COVID-19), njoftoi të ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettic Koca. Koca tha në Twitter se personat e dyshuar për koronavirus janë dërguar në një spital për t'u testuar, duke shtuar se pasagjerët e kthyer janë vendosur në konvikte në kryeqytetin Ankara dhe në provincën qendrore Konya. ( Mehmet Ali Özcan - Anadolu Agency )

Turqi, pasagjerët e kthyer nga umreja vendosen në karantinë në konvikte
Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan

Të gjithë pasagjerët e kthyer në Turqi nga umreja që prej natës së kaluar janë vendosur në karantinë në dhoma të veçanta të konvikteve si pjesë e masave kundër koronavirusit të ri (COVID-19), njoftoi të ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettic Koca. Koca tha në Twitter se personat e dyshuar për koronavirus janë dërguar në një spital për t'u testuar, duke shtuar se pasagjerët e kthyer janë vendosur në konvikte në kryeqytetin Ankara dhe në provincën qendrore Konya. ( Mehmet Ali Özcan - Anadolu Agency )

Turqi, pasagjerët e kthyer nga umreja vendosen në karantinë në konvikte
Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan

Të gjithë pasagjerët e kthyer në Turqi nga umreja që prej natës së kaluar janë vendosur në karantinë në dhoma të veçanta të konvikteve si pjesë e masave kundër koronavirusit të ri (COVID-19), njoftoi të ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettic Koca. Koca tha në Twitter se personat e dyshuar për koronavirus janë dërguar në një spital për t'u testuar, duke shtuar se pasagjerët e kthyer janë vendosur në konvikte në kryeqytetin Ankara dhe në provincën qendrore Konya. ( Mehmet Ali Özcan - Anadolu Agency )

Turqi, pasagjerët e kthyer nga umreja vendosen në karantinë në konvikte
Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan

Të gjithë pasagjerët e kthyer në Turqi nga umreja që prej natës së kaluar janë vendosur në karantinë në dhoma të veçanta të konvikteve si pjesë e masave kundër koronavirusit të ri (COVID-19), njoftoi të ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettic Koca. Koca tha në Twitter se personat e dyshuar për koronavirus janë dërguar në një spital për t'u testuar, duke shtuar se pasagjerët e kthyer janë vendosur në konvikte në kryeqytetin Ankara dhe në provincën qendrore Konya. ( Mehmet Ali Özcan - Anadolu Agency )

Turqi, pasagjerët e kthyer nga umreja vendosen në karantinë në konvikte
Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan

Të gjithë pasagjerët e kthyer në Turqi nga umreja që prej natës së kaluar janë vendosur në karantinë në dhoma të veçanta të konvikteve si pjesë e masave kundër koronavirusit të ri (COVID-19), njoftoi të ministri turk i Shëndetësisë, Fahrettic Koca. Koca tha në Twitter se personat e dyshuar për koronavirus janë dërguar në një spital për t'u testuar, duke shtuar se pasagjerët e kthyer janë vendosur në konvikte në kryeqytetin Ankara dhe në provincën qendrore Konya. ( Mehmet Ali Özcan - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit