Turqi, përkujtohet 81-vjetori i ndarjes nga jeta e Mustafa Kemal Ataturk

Turqi, përkujtohet 81-vjetori i ndarjes nga jeta e Mustafa Kemal Ataturk

ANKARA (AA) - Udhëheqësi dhe themeluesi i Republikës së Turqisë, Mustafa Kemal Ataturk, përkujtohet në 81-vjetorin e ndarjes nga jeta me një ceremoni shtetërore të zhvilluar në mauzoleun Anıtkabir në Ankara. Zyrtarë të lartë të shtetit të Turqisë nën kryesimin e presidentit Recep Tayyip Erdoğan kanë vizituar mauzoleun e Ataturkut. ( Mehmet Ali Özcan - Anadolu Agency )

Turqi, përkujtohet 81-vjetori i ndarjes nga jeta e Mustafa Kemal Ataturk Fotoğraf: Binnur Ege Gürün

ANKARA (AA) - Udhëheqësi dhe themeluesi i Republikës së Turqisë, Mustafa Kemal Ataturk, përkujtohet në 81-vjetorin e ndarjes nga jeta me një ceremoni shtetërore të zhvilluar në mauzoleun Anıtkabir në Ankara. Zyrtarë të lartë të shtetit të Turqisë nën kryesimin e presidentit Recep Tayyip Erdoğan kanë vizituar mauzoleun e Ataturkut. ( Binnur Ege Gürün - Anadolu Agency )

Turqi, përkujtohet 81-vjetori i ndarjes nga jeta e Mustafa Kemal Ataturk Fotoğraf: Binnur Ege Gürün

ANKARA (AA) - Udhëheqësi dhe themeluesi i Republikës së Turqisë, Mustafa Kemal Ataturk, përkujtohet në 81-vjetorin e ndarjes nga jeta me një ceremoni shtetërore të zhvilluar në mauzoleun Anıtkabir në Ankara. Zyrtarë të lartë të shtetit të Turqisë nën kryesimin e presidentit Recep Tayyip Erdoğan kanë vizituar mauzoleun e Ataturkut. ( Binnur Ege Gürün - Anadolu Agency )

Turqi, përkujtohet 81-vjetori i ndarjes nga jeta e Mustafa Kemal Ataturk Fotoğraf: Binnur Ege Gürün

ANKARA (AA) - Udhëheqësi dhe themeluesi i Republikës së Turqisë, Mustafa Kemal Ataturk, përkujtohet në 81-vjetorin e ndarjes nga jeta me një ceremoni shtetërore të zhvilluar në mauzoleun Anıtkabir në Ankara. Zyrtarë të lartë të shtetit të Turqisë nën kryesimin e presidentit Recep Tayyip Erdoğan kanë vizituar mauzoleun e Ataturkut. ( Binnur Ege Gürün - Anadolu Agency )

Turqi, përkujtohet 81-vjetori i ndarjes nga jeta e Mustafa Kemal Ataturk Fotoğraf: Binnur Ege Gürün

ANKARA (AA) - Udhëheqësi dhe themeluesi i Republikës së Turqisë, Mustafa Kemal Ataturk, përkujtohet në 81-vjetorin e ndarjes nga jeta me një ceremoni shtetërore të zhvilluar në mauzoleun Anıtkabir në Ankara. Zyrtarë të lartë të shtetit të Turqisë nën kryesimin e presidentit Recep Tayyip Erdoğan kanë vizituar mauzoleun e Ataturkut. ( Binnur Ege Gürün - Anadolu Agency )

Turqi, përkujtohet 81-vjetori i ndarjes nga jeta e Mustafa Kemal Ataturk Fotoğraf: Binnur Ege Gürün

ANKARA (AA) - Udhëheqësi dhe themeluesi i Republikës së Turqisë, Mustafa Kemal Ataturk, përkujtohet në 81-vjetorin e ndarjes nga jeta me një ceremoni shtetërore të zhvilluar në mauzoleun Anıtkabir në Ankara. Zyrtarë të lartë të shtetit të Turqisë nën kryesimin e presidentit Recep Tayyip Erdoğan kanë vizituar mauzoleun e Ataturkut. ( Binnur Ege Gürün - Anadolu Agency )

Turqi, përkujtohet 81-vjetori i ndarjes nga jeta e Mustafa Kemal Ataturk Fotoğraf: Binnur Ege Gürün

ANKARA (AA) - Udhëheqësi dhe themeluesi i Republikës së Turqisë, Mustafa Kemal Ataturk, përkujtohet në 81-vjetorin e ndarjes nga jeta me një ceremoni shtetërore të zhvilluar në mauzoleun Anıtkabir në Ankara. Zyrtarë të lartë të shtetit të Turqisë nën kryesimin e presidentit Recep Tayyip Erdoğan kanë vizituar mauzoleun e Ataturkut. ( Binnur Ege Gürün - Anadolu Agency )

Turqi, përkujtohet 81-vjetori i ndarjes nga jeta e Mustafa Kemal Ataturk Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan

ANKARA (AA) - Udhëheqësi dhe themeluesi i Republikës së Turqisë, Mustafa Kemal Ataturk, përkujtohet në 81-vjetorin e ndarjes nga jeta me një ceremoni shtetërore të zhvilluar në mauzoleun Anıtkabir në Ankara. Zyrtarë të lartë të shtetit të Turqisë nën kryesimin e presidentit Recep Tayyip Erdoğan kanë vizituar mauzoleun e Ataturkut. ( Mehmet Ali Özcan - Anadolu Agency )

Turqi, përkujtohet 81-vjetori i ndarjes nga jeta e Mustafa Kemal Ataturk Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan

ANKARA (AA) - Udhëheqësi dhe themeluesi i Republikës së Turqisë, Mustafa Kemal Ataturk, përkujtohet në 81-vjetorin e ndarjes nga jeta me një ceremoni shtetërore të zhvilluar në mauzoleun Anıtkabir në Ankara. Zyrtarë të lartë të shtetit të Turqisë nën kryesimin e presidentit Recep Tayyip Erdoğan kanë vizituar mauzoleun e Ataturkut. ( Mehmet Ali Özcan - Anadolu Agency )

Turqi, përkujtohet 81-vjetori i ndarjes nga jeta e Mustafa Kemal Ataturk Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan

ANKARA (AA) - Udhëheqësi dhe themeluesi i Republikës së Turqisë, Mustafa Kemal Ataturk, përkujtohet në 81-vjetorin e ndarjes nga jeta me një ceremoni shtetërore të zhvilluar në mauzoleun Anıtkabir në Ankara. Zyrtarë të lartë të shtetit të Turqisë nën kryesimin e presidentit Recep Tayyip Erdoğan kanë vizituar mauzoleun e Ataturkut. ( Mehmet Ali Özcan - Anadolu Agency )

Turqi, përkujtohet 81-vjetori i ndarjes nga jeta e Mustafa Kemal Ataturk Fotoğraf: Mehmet Ali Özcan

ANKARA (AA) - Udhëheqësi dhe themeluesi i Republikës së Turqisë, Mustafa Kemal Ataturk, përkujtohet në 81-vjetorin e ndarjes nga jeta me një ceremoni shtetërore të zhvilluar në mauzoleun Anıtkabir në Ankara. Zyrtarë të lartë të shtetit të Turqisë nën kryesimin e presidentit Recep Tayyip Erdoğan kanë vizituar mauzoleun e Ataturkut. ( Mehmet Ali Özcan - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit