Turqi, kanioni i dytë më i thellë në botë tërheq vizitorët

Turqi, kanioni i dytë më i thellë në botë tërheq vizitorët

Kanioni i dytë më i thellë në botë që ndodhet në provincën Kastamonu në rajonin e Detit të Zi në Turqi, tërheq vizitorët me bukuritë natyrore. Në rrethin Pınarbaşı në Kastamonu ndodhen dy kanione që kanë potencial të madh turistik me bukuritë natyrore dhe natyrën e përshtatshme për sportet siç janë ngjitja nëpër shkëmbe dhe ecja nëpër male. ( Özgür Alantor - Anadolu Agency )

Turqi, kanioni i dytë më i thellë në botë tërheq vizitorët
Fotoğraf: Özgür Alantor

Kanioni i dytë më i thellë në botë që ndodhet në provincën Kastamonu në rajonin e Detit të Zi në Turqi, tërheq vizitorët me bukuritë natyrore. Në rrethin Pınarbaşı në Kastamonu ndodhen dy kanione që kanë potencial të madh turistik me bukuritë natyrore dhe natyrën e përshtatshme për sportet siç janë ngjitja nëpër shkëmbe dhe ecja nëpër male. ( Özgür Alantor - Anadolu Agency )

Turqi, kanioni i dytë më i thellë në botë tërheq vizitorët
Fotoğraf: Özgür Alantor

Kanioni i dytë më i thellë në botë që ndodhet në provincën Kastamonu në rajonin e Detit të Zi në Turqi, tërheq vizitorët me bukuritë natyrore. Në rrethin Pınarbaşı në Kastamonu ndodhen dy kanione që kanë potencial të madh turistik me bukuritë natyrore dhe natyrën e përshtatshme për sportet siç janë ngjitja nëpër shkëmbe dhe ecja nëpër male. ( Özgür Alantor - Anadolu Agency )

Turqi, kanioni i dytë më i thellë në botë tërheq vizitorët
Fotoğraf: Özgür Alantor

Kanioni i dytë më i thellë në botë që ndodhet në provincën Kastamonu në rajonin e Detit të Zi në Turqi, tërheq vizitorët me bukuritë natyrore. Në rrethin Pınarbaşı në Kastamonu ndodhen dy kanione që kanë potencial të madh turistik me bukuritë natyrore dhe natyrën e përshtatshme për sportet siç janë ngjitja nëpër shkëmbe dhe ecja nëpër male. ( Özgür Alantor - Anadolu Agency )

Turqi, kanioni i dytë më i thellë në botë tërheq vizitorët
Fotoğraf: Özgür Alantor

Kanioni i dytë më i thellë në botë që ndodhet në provincën Kastamonu në rajonin e Detit të Zi në Turqi, tërheq vizitorët me bukuritë natyrore. Në rrethin Pınarbaşı në Kastamonu ndodhen dy kanione që kanë potencial të madh turistik me bukuritë natyrore dhe natyrën e përshtatshme për sportet siç janë ngjitja nëpër shkëmbe dhe ecja nëpër male. ( Özgür Alantor - Anadolu Agency )

Turqi, kanioni i dytë më i thellë në botë tërheq vizitorët
Fotoğraf: Özgür Alantor

Kanioni i dytë më i thellë në botë që ndodhet në provincën Kastamonu në rajonin e Detit të Zi në Turqi, tërheq vizitorët me bukuritë natyrore. Në rrethin Pınarbaşı në Kastamonu ndodhen dy kanione që kanë potencial të madh turistik me bukuritë natyrore dhe natyrën e përshtatshme për sportet siç janë ngjitja nëpër shkëmbe dhe ecja nëpër male. ( Özgür Alantor - Anadolu Agency )

Turqi, kanioni i dytë më i thellë në botë tërheq vizitorët
Fotoğraf: Özgür Alantor

Kanioni i dytë më i thellë në botë që ndodhet në provincën Kastamonu në rajonin e Detit të Zi në Turqi, tërheq vizitorët me bukuritë natyrore. Në rrethin Pınarbaşı në Kastamonu ndodhen dy kanione që kanë potencial të madh turistik me bukuritë natyrore dhe natyrën e përshtatshme për sportet siç janë ngjitja nëpër shkëmbe dhe ecja nëpër male. ( Özgür Alantor - Anadolu Agency )

Turqi, kanioni i dytë më i thellë në botë tërheq vizitorët
Fotoğraf: Özgür Alantor

Kanioni i dytë më i thellë në botë që ndodhet në provincën Kastamonu në rajonin e Detit të Zi në Turqi, tërheq vizitorët me bukuritë natyrore. Në rrethin Pınarbaşı në Kastamonu ndodhen dy kanione që kanë potencial të madh turistik me bukuritë natyrore dhe natyrën e përshtatshme për sportet siç janë ngjitja nëpër shkëmbe dhe ecja nëpër male. ( Özgür Alantor - Anadolu Agency )

Turqi, kanioni i dytë më i thellë në botë tërheq vizitorët
Fotoğraf: Özgür Alantor

Kanioni i dytë më i thellë në botë që ndodhet në provincën Kastamonu në rajonin e Detit të Zi në Turqi, tërheq vizitorët me bukuritë natyrore. Në rrethin Pınarbaşı në Kastamonu ndodhen dy kanione që kanë potencial të madh turistik me bukuritë natyrore dhe natyrën e përshtatshme për sportet siç janë ngjitja nëpër shkëmbe dhe ecja nëpër male. ( Özgür Alantor - Anadolu Agency )

Turqi, kanioni i dytë më i thellë në botë tërheq vizitorët
Fotoğraf: Özgür Alantor

Kanioni i dytë më i thellë në botë që ndodhet në provincën Kastamonu në rajonin e Detit të Zi në Turqi, tërheq vizitorët me bukuritë natyrore. Në rrethin Pınarbaşı në Kastamonu ndodhen dy kanione që kanë potencial të madh turistik me bukuritë natyrore dhe natyrën e përshtatshme për sportet siç janë ngjitja nëpër shkëmbe dhe ecja nëpër male. ( Özgür Alantor - Anadolu Agency )

Turqi, kanioni i dytë më i thellë në botë tërheq vizitorët
Fotoğraf: Özgür Alantor

Kanioni i dytë më i thellë në botë që ndodhet në provincën Kastamonu në rajonin e Detit të Zi në Turqi, tërheq vizitorët me bukuritë natyrore. Në rrethin Pınarbaşı në Kastamonu ndodhen dy kanione që kanë potencial të madh turistik me bukuritë natyrore dhe natyrën e përshtatshme për sportet siç janë ngjitja nëpër shkëmbe dhe ecja nëpër male. ( Özgür Alantor - Anadolu Agency )

Turqi, kanioni i dytë më i thellë në botë tërheq vizitorët
Fotoğraf: Özgür Alantor

Kanioni i dytë më i thellë në botë që ndodhet në provincën Kastamonu në rajonin e Detit të Zi në Turqi, tërheq vizitorët me bukuritë natyrore. Në rrethin Pınarbaşı në Kastamonu ndodhen dy kanione që kanë potencial të madh turistik me bukuritë natyrore dhe natyrën e përshtatshme për sportet siç janë ngjitja nëpër shkëmbe dhe ecja nëpër male. ( Özgür Alantor - Anadolu Agency )

Turqi, kanioni i dytë më i thellë në botë tërheq vizitorët
Fotoğraf: Özgür Alantor

Kanioni i dytë më i thellë në botë që ndodhet në provincën Kastamonu në rajonin e Detit të Zi në Turqi, tërheq vizitorët me bukuritë natyrore. Në rrethin Pınarbaşı në Kastamonu ndodhen dy kanione që kanë potencial të madh turistik me bukuritë natyrore dhe natyrën e përshtatshme për sportet siç janë ngjitja nëpër shkëmbe dhe ecja nëpër male. ( Özgür Alantor - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit