Tërhiqet uji i digës, shfaqet sërish fshati i dikurshëm

Tërhiqet uji i digës, shfaqet sërish fshati i dikurshëm

Fshati i dikurshëm Başçavuş në qytetin Ağrı në Turqi i cili ka mbetur nën ujë të digës Yazıcı dhe mund të shikohej vetëm minareja e xhamisë, pas tërheqjes së ujit rrënojat e saj janë shfaqur sërish. Në rajonin i cili është duke e përjetuar periudhën më të nxehtë në vitet e fundit, ujitjja e tokës bujqësore ka shkaktuar që të ulet niveli i ujit në diga dhe pellgje. ( Sıtkı Yıldız - Anadolu Agency )

Tërhiqet uji i digës, shfaqet sërish fshati i dikurshëm
Fotoğraf: Sıtkı Yıldız

Fshati i dikurshëm Başçavuş në qytetin Ağrı në Turqi i cili ka mbetur nën ujë të digës Yazıcı dhe mund të shikohej vetëm minareja e xhamisë, pas tërheqjes së ujit rrënojat e saj janë shfaqur sërish. Në rajonin i cili është duke e përjetuar periudhën më të nxehtë në vitet e fundit, ujitjja e tokës bujqësore ka shkaktuar që të ulet niveli i ujit në diga dhe pellgje. ( Sıtkı Yıldız - Anadolu Agency )

Tërhiqet uji i digës, shfaqet sërish fshati i dikurshëm
Fotoğraf: Sıtkı Yıldız

Fshati i dikurshëm Başçavuş në qytetin Ağrı në Turqi i cili ka mbetur nën ujë të digës Yazıcı dhe mund të shikohej vetëm minareja e xhamisë, pas tërheqjes së ujit rrënojat e saj janë shfaqur sërish. Në rajonin i cili është duke e përjetuar periudhën më të nxehtë në vitet e fundit, ujitjja e tokës bujqësore ka shkaktuar që të ulet niveli i ujit në diga dhe pellgje. ( Sıtkı Yıldız - Anadolu Agency )

Tërhiqet uji i digës, shfaqet sërish fshati i dikurshëm
Fotoğraf: Sıtkı Yıldız

Fshati i dikurshëm Başçavuş në qytetin Ağrı në Turqi i cili ka mbetur nën ujë të digës Yazıcı dhe mund të shikohej vetëm minareja e xhamisë, pas tërheqjes së ujit rrënojat e saj janë shfaqur sërish. Në rajonin i cili është duke e përjetuar periudhën më të nxehtë në vitet e fundit, ujitjja e tokës bujqësore ka shkaktuar që të ulet niveli i ujit në diga dhe pellgje. ( Sıtkı Yıldız - Anadolu Agency )

Tërhiqet uji i digës, shfaqet sërish fshati i dikurshëm
Fotoğraf: Sıtkı Yıldız

Fshati i dikurshëm Başçavuş në qytetin Ağrı në Turqi i cili ka mbetur nën ujë të digës Yazıcı dhe mund të shikohej vetëm minareja e xhamisë, pas tërheqjes së ujit rrënojat e saj janë shfaqur sërish. Në rajonin i cili është duke e përjetuar periudhën më të nxehtë në vitet e fundit, ujitjja e tokës bujqësore ka shkaktuar që të ulet niveli i ujit në diga dhe pellgje. ( Sıtkı Yıldız - Anadolu Agency )

Tërhiqet uji i digës, shfaqet sërish fshati i dikurshëm
Fotoğraf: Sıtkı Yıldız

Fshati i dikurshëm Başçavuş në qytetin Ağrı në Turqi i cili ka mbetur nën ujë të digës Yazıcı dhe mund të shikohej vetëm minareja e xhamisë, pas tërheqjes së ujit rrënojat e saj janë shfaqur sërish. Në rajonin i cili është duke e përjetuar periudhën më të nxehtë në vitet e fundit, ujitjja e tokës bujqësore ka shkaktuar që të ulet niveli i ujit në diga dhe pellgje. ( Sıtkı Yıldız - Anadolu Agency )

Tërhiqet uji i digës, shfaqet sërish fshati i dikurshëm
Fotoğraf: Sıtkı Yıldız

Fshati i dikurshëm Başçavuş në qytetin Ağrı në Turqi i cili ka mbetur nën ujë të digës Yazıcı dhe mund të shikohej vetëm minareja e xhamisë, pas tërheqjes së ujit rrënojat e saj janë shfaqur sërish. Në rajonin i cili është duke e përjetuar periudhën më të nxehtë në vitet e fundit, ujitjja e tokës bujqësore ka shkaktuar që të ulet niveli i ujit në diga dhe pellgje. ( Sıtkı Yıldız - Anadolu Agency )

Tërhiqet uji i digës, shfaqet sërish fshati i dikurshëm
Fotoğraf: Sıtkı Yıldız

Fshati i dikurshëm Başçavuş në qytetin Ağrı në Turqi i cili ka mbetur nën ujë të digës Yazıcı dhe mund të shikohej vetëm minareja e xhamisë, pas tërheqjes së ujit rrënojat e saj janë shfaqur sërish. Në rajonin i cili është duke e përjetuar periudhën më të nxehtë në vitet e fundit, ujitjja e tokës bujqësore ka shkaktuar që të ulet niveli i ujit në diga dhe pellgje. ( Sıtkı Yıldız - Anadolu Agency )

Tërhiqet uji i digës, shfaqet sërish fshati i dikurshëm
Fotoğraf: Sıtkı Yıldız

Fshati i dikurshëm Başçavuş në qytetin Ağrı në Turqi i cili ka mbetur nën ujë të digës Yazıcı dhe mund të shikohej vetëm minareja e xhamisë, pas tërheqjes së ujit rrënojat e saj janë shfaqur sërish. Në rajonin i cili është duke e përjetuar periudhën më të nxehtë në vitet e fundit, ujitjja e tokës bujqësore ka shkaktuar që të ulet niveli i ujit në diga dhe pellgje. ( Sıtkı Yıldız - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit