Të paktën 45 të vdekur nga përmbytjet në pjesën verilindore të SHBA-së
03.09.2021

Të paktën 45 persona kanë humbur jetën si pasojë e shiut të fortë dhe përmbytjeve të shkaktuara nga uragani Ida, i cili ka prekur edhe pjesën verilindore të SHBA-së. Uragani Ida, i cili goditi pjesën verilindore pas shtetit Louisiana në jug, shkaktoi reshje të mëdha shiu në shtetet New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland dhe Connecticut. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Të paktën 45 të vdekur nga përmbytjet në pjesën verilindore të SHBA-së
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Të paktën 45 persona kanë humbur jetën si pasojë e shiut të fortë dhe përmbytjeve të shkaktuara nga uragani Ida, i cili ka prekur edhe pjesën verilindore të SHBA-së. Uragani Ida, i cili goditi pjesën verilindore pas shtetit Louisiana në jug, shkaktoi reshje të mëdha shiu në shtetet New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland dhe Connecticut. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Të paktën 45 të vdekur nga përmbytjet në pjesën verilindore të SHBA-së
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Të paktën 45 persona kanë humbur jetën si pasojë e shiut të fortë dhe përmbytjeve të shkaktuara nga uragani Ida, i cili ka prekur edhe pjesën verilindore të SHBA-së. Uragani Ida, i cili goditi pjesën verilindore pas shtetit Louisiana në jug, shkaktoi reshje të mëdha shiu në shtetet New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland dhe Connecticut. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Të paktën 45 të vdekur nga përmbytjet në pjesën verilindore të SHBA-së
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Të paktën 45 persona kanë humbur jetën si pasojë e shiut të fortë dhe përmbytjeve të shkaktuara nga uragani Ida, i cili ka prekur edhe pjesën verilindore të SHBA-së. Uragani Ida, i cili goditi pjesën verilindore pas shtetit Louisiana në jug, shkaktoi reshje të mëdha shiu në shtetet New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland dhe Connecticut. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Të paktën 45 të vdekur nga përmbytjet në pjesën verilindore të SHBA-së
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Të paktën 45 persona kanë humbur jetën si pasojë e shiut të fortë dhe përmbytjeve të shkaktuara nga uragani Ida, i cili ka prekur edhe pjesën verilindore të SHBA-së. Uragani Ida, i cili goditi pjesën verilindore pas shtetit Louisiana në jug, shkaktoi reshje të mëdha shiu në shtetet New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland dhe Connecticut. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Të paktën 45 të vdekur nga përmbytjet në pjesën verilindore të SHBA-së
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Të paktën 45 persona kanë humbur jetën si pasojë e shiut të fortë dhe përmbytjeve të shkaktuara nga uragani Ida, i cili ka prekur edhe pjesën verilindore të SHBA-së. Uragani Ida, i cili goditi pjesën verilindore pas shtetit Louisiana në jug, shkaktoi reshje të mëdha shiu në shtetet New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland dhe Connecticut. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Të paktën 45 të vdekur nga përmbytjet në pjesën verilindore të SHBA-së
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Të paktën 45 persona kanë humbur jetën si pasojë e shiut të fortë dhe përmbytjeve të shkaktuara nga uragani Ida, i cili ka prekur edhe pjesën verilindore të SHBA-së. Uragani Ida, i cili goditi pjesën verilindore pas shtetit Louisiana në jug, shkaktoi reshje të mëdha shiu në shtetet New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland dhe Connecticut. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Të paktën 45 të vdekur nga përmbytjet në pjesën verilindore të SHBA-së
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Të paktën 45 persona kanë humbur jetën si pasojë e shiut të fortë dhe përmbytjeve të shkaktuara nga uragani Ida, i cili ka prekur edhe pjesën verilindore të SHBA-së. Uragani Ida, i cili goditi pjesën verilindore pas shtetit Louisiana në jug, shkaktoi reshje të mëdha shiu në shtetet New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland dhe Connecticut. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Të paktën 45 të vdekur nga përmbytjet në pjesën verilindore të SHBA-së
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Të paktën 45 persona kanë humbur jetën si pasojë e shiut të fortë dhe përmbytjeve të shkaktuara nga uragani Ida, i cili ka prekur edhe pjesën verilindore të SHBA-së. Uragani Ida, i cili goditi pjesën verilindore pas shtetit Louisiana në jug, shkaktoi reshje të mëdha shiu në shtetet New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland dhe Connecticut. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Të paktën 45 të vdekur nga përmbytjet në pjesën verilindore të SHBA-së
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Të paktën 45 persona kanë humbur jetën si pasojë e shiut të fortë dhe përmbytjeve të shkaktuara nga uragani Ida, i cili ka prekur edhe pjesën verilindore të SHBA-së. Uragani Ida, i cili goditi pjesën verilindore pas shtetit Louisiana në jug, shkaktoi reshje të mëdha shiu në shtetet New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland dhe Connecticut. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Të paktën 45 të vdekur nga përmbytjet në pjesën verilindore të SHBA-së
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Të paktën 45 persona kanë humbur jetën si pasojë e shiut të fortë dhe përmbytjeve të shkaktuara nga uragani Ida, i cili ka prekur edhe pjesën verilindore të SHBA-së. Uragani Ida, i cili goditi pjesën verilindore pas shtetit Louisiana në jug, shkaktoi reshje të mëdha shiu në shtetet New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland dhe Connecticut. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Të paktën 45 të vdekur nga përmbytjet në pjesën verilindore të SHBA-së
Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Të paktën 45 persona kanë humbur jetën si pasojë e shiut të fortë dhe përmbytjeve të shkaktuara nga uragani Ida, i cili ka prekur edhe pjesën verilindore të SHBA-së. Uragani Ida, i cili goditi pjesën verilindore pas shtetit Louisiana në jug, shkaktoi reshje të mëdha shiu në shtetet New York, New Jersey, Pennsylvania, Maryland dhe Connecticut. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit