Sterna Bazilika në Stamboll, mahnitëse me shtyllat dhe skulpturat misterioze

Sterna Bazilika në Stamboll, mahnitëse me shtyllat dhe skulpturat misterioze

Sterna Bazilika në Stamboll është një nga vendet historike në këtë qytet që mirëpresin numrin më të madh të vizitorëve vendas dhe të huaj. Sterna, e cila është e lartë nëntë metra, mahnit vizitorët me 336 shtyllat e saj dhe dy skulptura të Meduzës. Sterna, e cila gjendet në Gadishullin Historik të Stambollit, ku gjenden edhe Xhamia Sulltan Ahmet dhe Ajsaofja, ka qenë temë e filmave të shumtë në Hollywood. ( Mert Narçın - Anadolu Agency )

Sterna Bazilika në Stamboll, mahnitëse me shtyllat dhe skulpturat misterioze
Fotoğraf: Mert Narçın

Sterna Bazilika në Stamboll është një nga vendet historike në këtë qytet që mirëpresin numrin më të madh të vizitorëve vendas dhe të huaj. Sterna, e cila është e lartë nëntë metra, mahnit vizitorët me 336 shtyllat e saj dhe dy skulptura të Meduzës. Sterna, e cila gjendet në Gadishullin Historik të Stambollit, ku gjenden edhe Xhamia Sulltan Ahmet dhe Ajsaofja, ka qenë temë e filmave të shumtë në Hollywood. ( Mert Narçın - Anadolu Agency )

Sterna Bazilika në Stamboll, mahnitëse me shtyllat dhe skulpturat misterioze
Fotoğraf: Mert Narçın

Sterna Bazilika në Stamboll është një nga vendet historike në këtë qytet që mirëpresin numrin më të madh të vizitorëve vendas dhe të huaj. Sterna, e cila është e lartë nëntë metra, mahnit vizitorët me 336 shtyllat e saj dhe dy skulptura të Meduzës. Sterna, e cila gjendet në Gadishullin Historik të Stambollit, ku gjenden edhe Xhamia Sulltan Ahmet dhe Ajsaofja, ka qenë temë e filmave të shumtë në Hollywood. ( Mert Narçın - Anadolu Agency )

Sterna Bazilika në Stamboll, mahnitëse me shtyllat dhe skulpturat misterioze
Fotoğraf: Mert Narçın

Sterna Bazilika në Stamboll është një nga vendet historike në këtë qytet që mirëpresin numrin më të madh të vizitorëve vendas dhe të huaj. Sterna, e cila është e lartë nëntë metra, mahnit vizitorët me 336 shtyllat e saj dhe dy skulptura të Meduzës. Sterna, e cila gjendet në Gadishullin Historik të Stambollit, ku gjenden edhe Xhamia Sulltan Ahmet dhe Ajsaofja, ka qenë temë e filmave të shumtë në Hollywood. ( Mert Narçın - Anadolu Agency )

Sterna Bazilika në Stamboll, mahnitëse me shtyllat dhe skulpturat misterioze
Fotoğraf: Mert Narçın

Sterna Bazilika në Stamboll është një nga vendet historike në këtë qytet që mirëpresin numrin më të madh të vizitorëve vendas dhe të huaj. Sterna, e cila është e lartë nëntë metra, mahnit vizitorët me 336 shtyllat e saj dhe dy skulptura të Meduzës. Sterna, e cila gjendet në Gadishullin Historik të Stambollit, ku gjenden edhe Xhamia Sulltan Ahmet dhe Ajsaofja, ka qenë temë e filmave të shumtë në Hollywood. ( Mert Narçın - Anadolu Agency )

Sterna Bazilika në Stamboll, mahnitëse me shtyllat dhe skulpturat misterioze
Fotoğraf: Mert Narçın

Sterna Bazilika në Stamboll është një nga vendet historike në këtë qytet që mirëpresin numrin më të madh të vizitorëve vendas dhe të huaj. Sterna, e cila është e lartë nëntë metra, mahnit vizitorët me 336 shtyllat e saj dhe dy skulptura të Meduzës. Sterna, e cila gjendet në Gadishullin Historik të Stambollit, ku gjenden edhe Xhamia Sulltan Ahmet dhe Ajsaofja, ka qenë temë e filmave të shumtë në Hollywood. ( Mert Narçın - Anadolu Agency )

Sterna Bazilika në Stamboll, mahnitëse me shtyllat dhe skulpturat misterioze
Fotoğraf: Mert Narçın

Sterna Bazilika në Stamboll është një nga vendet historike në këtë qytet që mirëpresin numrin më të madh të vizitorëve vendas dhe të huaj. Sterna, e cila është e lartë nëntë metra, mahnit vizitorët me 336 shtyllat e saj dhe dy skulptura të Meduzës. Sterna, e cila gjendet në Gadishullin Historik të Stambollit, ku gjenden edhe Xhamia Sulltan Ahmet dhe Ajsaofja, ka qenë temë e filmave të shumtë në Hollywood. ( Mert Narçın - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit