Stamboll, koreografi para Ajasofjes me rastin e 15 Korrikut

Stamboll, koreografi para Ajasofjes me rastin e 15 Korrikut

Me rastin e përvjetorit të katërt të 15 korrikut 2016, ditës kur anëtarët e organizatës terroriste FETO tentuan të kryenin grusht shteti në Turqi, në sheshin e Ajasofjes në Stamboll u interpretua një koreografi e veçantë. Gjatë performimit, 100 persona të veshur me bluza të kuqe me gjysmëhënën e bardhë, interpretuan një koreografi gjatë së cilës në mënyrë simbolike u paraqitën Ura e Dëshmorëve të 15 Korrikut, flamuri turk dhe harta e Turqisë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Stamboll, koreografi para Ajasofjes me rastin e 15 Korrikut
Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Me rastin e përvjetorit të katërt të 15 korrikut 2016, ditës kur anëtarët e organizatës terroriste FETO tentuan të kryenin grusht shteti në Turqi, në sheshin e Ajasofjes në Stamboll u interpretua një koreografi e veçantë. Gjatë performimit, 100 persona të veshur me bluza të kuqe me gjysmëhënën e bardhë, interpretuan një koreografi gjatë së cilës në mënyrë simbolike u paraqitën Ura e Dëshmorëve të 15 Korrikut, flamuri turk dhe harta e Turqisë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Stamboll, koreografi para Ajasofjes me rastin e 15 Korrikut
Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Me rastin e përvjetorit të katërt të 15 korrikut 2016, ditës kur anëtarët e organizatës terroriste FETO tentuan të kryenin grusht shteti në Turqi, në sheshin e Ajasofjes në Stamboll u interpretua një koreografi e veçantë. Gjatë performimit, 100 persona të veshur me bluza të kuqe me gjysmëhënën e bardhë, interpretuan një koreografi gjatë së cilës në mënyrë simbolike u paraqitën Ura e Dëshmorëve të 15 Korrikut, flamuri turk dhe harta e Turqisë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Stamboll, koreografi para Ajasofjes me rastin e 15 Korrikut
Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Me rastin e përvjetorit të katërt të 15 korrikut 2016, ditës kur anëtarët e organizatës terroriste FETO tentuan të kryenin grusht shteti në Turqi, në sheshin e Ajasofjes në Stamboll u interpretua një koreografi e veçantë. Gjatë performimit, 100 persona të veshur me bluza të kuqe me gjysmëhënën e bardhë, interpretuan një koreografi gjatë së cilës në mënyrë simbolike u paraqitën Ura e Dëshmorëve të 15 Korrikut, flamuri turk dhe harta e Turqisë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Stamboll, koreografi para Ajasofjes me rastin e 15 Korrikut
Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Me rastin e përvjetorit të katërt të 15 korrikut 2016, ditës kur anëtarët e organizatës terroriste FETO tentuan të kryenin grusht shteti në Turqi, në sheshin e Ajasofjes në Stamboll u interpretua një koreografi e veçantë. Gjatë performimit, 100 persona të veshur me bluza të kuqe me gjysmëhënën e bardhë, interpretuan një koreografi gjatë së cilës në mënyrë simbolike u paraqitën Ura e Dëshmorëve të 15 Korrikut, flamuri turk dhe harta e Turqisë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Stamboll, koreografi para Ajasofjes me rastin e 15 Korrikut
Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Me rastin e përvjetorit të katërt të 15 korrikut 2016, ditës kur anëtarët e organizatës terroriste FETO tentuan të kryenin grusht shteti në Turqi, në sheshin e Ajasofjes në Stamboll u interpretua një koreografi e veçantë. Gjatë performimit, 100 persona të veshur me bluza të kuqe me gjysmëhënën e bardhë, interpretuan një koreografi gjatë së cilës në mënyrë simbolike u paraqitën Ura e Dëshmorëve të 15 Korrikut, flamuri turk dhe harta e Turqisë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Stamboll, koreografi para Ajasofjes me rastin e 15 Korrikut
Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Me rastin e përvjetorit të katërt të 15 korrikut 2016, ditës kur anëtarët e organizatës terroriste FETO tentuan të kryenin grusht shteti në Turqi, në sheshin e Ajasofjes në Stamboll u interpretua një koreografi e veçantë. Gjatë performimit, 100 persona të veshur me bluza të kuqe me gjysmëhënën e bardhë, interpretuan një koreografi gjatë së cilës në mënyrë simbolike u paraqitën Ura e Dëshmorëve të 15 Korrikut, flamuri turk dhe harta e Turqisë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Stamboll, koreografi para Ajasofjes me rastin e 15 Korrikut
Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Me rastin e përvjetorit të katërt të 15 korrikut 2016, ditës kur anëtarët e organizatës terroriste FETO tentuan të kryenin grusht shteti në Turqi, në sheshin e Ajasofjes në Stamboll u interpretua një koreografi e veçantë. Gjatë performimit, 100 persona të veshur me bluza të kuqe me gjysmëhënën e bardhë, interpretuan një koreografi gjatë së cilës në mënyrë simbolike u paraqitën Ura e Dëshmorëve të 15 Korrikut, flamuri turk dhe harta e Turqisë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit