Shqipëri, studentët protestë kundër mësimit online

Shqipëri, studentët protestë kundër mësimit online

Dita e parë e vitit të ri akademik në Shqipëri nga një pjesë e studentëve është pritur me protesta në Tiranë, të cilët kundërshtojnë procesin mësimor online. Dhjetëra studentë kanë protestuar në Tiranë para selisë së Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, duke kundërshtuar vazhdimin e procesit mësimor vetëm online dhe duke kërkuar rikthimin në auditor. Studentët me pankarta në duar me mbishkrimet "Refuzojmë mësimin online" dhe "Injoranca vret më shumë se COVID", kanë kërkuar që të shikohen mundësitë e alternimit të mënyrës së mësimdhënies dhe që jo i gjithë procesi të zhvillohet online. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, studentët protestë kundër mësimit online
Fotoğraf: Olsi Shehu

Dita e parë e vitit të ri akademik në Shqipëri nga një pjesë e studentëve është pritur me protesta në Tiranë, të cilët kundërshtojnë procesin mësimor online. Dhjetëra studentë kanë protestuar në Tiranë para selisë së Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, duke kundërshtuar vazhdimin e procesit mësimor vetëm online dhe duke kërkuar rikthimin në auditor. Studentët me pankarta në duar me mbishkrimet "Refuzojmë mësimin online" dhe "Injoranca vret më shumë se COVID", kanë kërkuar që të shikohen mundësitë e alternimit të mënyrës së mësimdhënies dhe që jo i gjithë procesi të zhvillohet online. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, studentët protestë kundër mësimit online
Fotoğraf: Olsi Shehu

Dita e parë e vitit të ri akademik në Shqipëri nga një pjesë e studentëve është pritur me protesta në Tiranë, të cilët kundërshtojnë procesin mësimor online. Dhjetëra studentë kanë protestuar në Tiranë para selisë së Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, duke kundërshtuar vazhdimin e procesit mësimor vetëm online dhe duke kërkuar rikthimin në auditor. Studentët me pankarta në duar me mbishkrimet "Refuzojmë mësimin online" dhe "Injoranca vret më shumë se COVID", kanë kërkuar që të shikohen mundësitë e alternimit të mënyrës së mësimdhënies dhe që jo i gjithë procesi të zhvillohet online. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, studentët protestë kundër mësimit online
Fotoğraf: Olsi Shehu

Dita e parë e vitit të ri akademik në Shqipëri nga një pjesë e studentëve është pritur me protesta në Tiranë, të cilët kundërshtojnë procesin mësimor online. Dhjetëra studentë kanë protestuar në Tiranë para selisë së Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, duke kundërshtuar vazhdimin e procesit mësimor vetëm online dhe duke kërkuar rikthimin në auditor. Studentët me pankarta në duar me mbishkrimet "Refuzojmë mësimin online" dhe "Injoranca vret më shumë se COVID", kanë kërkuar që të shikohen mundësitë e alternimit të mënyrës së mësimdhënies dhe që jo i gjithë procesi të zhvillohet online. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, studentët protestë kundër mësimit online
Fotoğraf: Olsi Shehu

Dita e parë e vitit të ri akademik në Shqipëri nga një pjesë e studentëve është pritur me protesta në Tiranë, të cilët kundërshtojnë procesin mësimor online. Dhjetëra studentë kanë protestuar në Tiranë para selisë së Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, duke kundërshtuar vazhdimin e procesit mësimor vetëm online dhe duke kërkuar rikthimin në auditor. Studentët me pankarta në duar me mbishkrimet "Refuzojmë mësimin online" dhe "Injoranca vret më shumë se COVID", kanë kërkuar që të shikohen mundësitë e alternimit të mënyrës së mësimdhënies dhe që jo i gjithë procesi të zhvillohet online. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, studentët protestë kundër mësimit online
Fotoğraf: Olsi Shehu

Dita e parë e vitit të ri akademik në Shqipëri nga një pjesë e studentëve është pritur me protesta në Tiranë, të cilët kundërshtojnë procesin mësimor online. Dhjetëra studentë kanë protestuar në Tiranë para selisë së Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, duke kundërshtuar vazhdimin e procesit mësimor vetëm online dhe duke kërkuar rikthimin në auditor. Studentët me pankarta në duar me mbishkrimet "Refuzojmë mësimin online" dhe "Injoranca vret më shumë se COVID", kanë kërkuar që të shikohen mundësitë e alternimit të mënyrës së mësimdhënies dhe që jo i gjithë procesi të zhvillohet online. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, studentët protestë kundër mësimit online
Fotoğraf: Olsi Shehu

Dita e parë e vitit të ri akademik në Shqipëri nga një pjesë e studentëve është pritur me protesta në Tiranë, të cilët kundërshtojnë procesin mësimor online. Dhjetëra studentë kanë protestuar në Tiranë para selisë së Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, duke kundërshtuar vazhdimin e procesit mësimor vetëm online dhe duke kërkuar rikthimin në auditor. Studentët me pankarta në duar me mbishkrimet "Refuzojmë mësimin online" dhe "Injoranca vret më shumë se COVID", kanë kërkuar që të shikohen mundësitë e alternimit të mënyrës së mësimdhënies dhe që jo i gjithë procesi të zhvillohet online. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, studentët protestë kundër mësimit online
Fotoğraf: Olsi Shehu

Dita e parë e vitit të ri akademik në Shqipëri nga një pjesë e studentëve është pritur me protesta në Tiranë, të cilët kundërshtojnë procesin mësimor online. Dhjetëra studentë kanë protestuar në Tiranë para selisë së Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, duke kundërshtuar vazhdimin e procesit mësimor vetëm online dhe duke kërkuar rikthimin në auditor. Studentët me pankarta në duar me mbishkrimet "Refuzojmë mësimin online" dhe "Injoranca vret më shumë se COVID", kanë kërkuar që të shikohen mundësitë e alternimit të mënyrës së mësimdhënies dhe që jo i gjithë procesi të zhvillohet online. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, studentët protestë kundër mësimit online
Fotoğraf: Olsi Shehu

Dita e parë e vitit të ri akademik në Shqipëri nga një pjesë e studentëve është pritur me protesta në Tiranë, të cilët kundërshtojnë procesin mësimor online. Dhjetëra studentë kanë protestuar në Tiranë para selisë së Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, duke kundërshtuar vazhdimin e procesit mësimor vetëm online dhe duke kërkuar rikthimin në auditor. Studentët me pankarta në duar me mbishkrimet "Refuzojmë mësimin online" dhe "Injoranca vret më shumë se COVID", kanë kërkuar që të shikohen mundësitë e alternimit të mënyrës së mësimdhënies dhe që jo i gjithë procesi të zhvillohet online. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Shqipëri, studentët protestë kundër mësimit online
Fotoğraf: Olsi Shehu

Dita e parë e vitit të ri akademik në Shqipëri nga një pjesë e studentëve është pritur me protesta në Tiranë, të cilët kundërshtojnë procesin mësimor online. Dhjetëra studentë kanë protestuar në Tiranë para selisë së Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë, duke kundërshtuar vazhdimin e procesit mësimor vetëm online dhe duke kërkuar rikthimin në auditor. Studentët me pankarta në duar me mbishkrimet "Refuzojmë mësimin online" dhe "Injoranca vret më shumë se COVID", kanë kërkuar që të shikohen mundësitë e alternimit të mënyrës së mësimdhënies dhe që jo i gjithë procesi të zhvillohet online. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit