fotografi / sport
CHICAGO (AA) – Shkolla për sirena, gjegjësisht kurset për n
CHICAGO (AA) – Shkolla për sirena, gjegjësisht kurset për not me ndihmë të bishtit janë argëtim gjithnjë më popullor për vajzat, por edhe për meshkujt e të gjitha moshave në Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Kanada ( Bilgin S. Şaşmaz - Anadolu Agency )
20.03.2017 Bilgin S. Şaşmaz
1 / 8