Rritet në 770 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Gaza
10.10.2023

Numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës të bllokuar ka shkuar në 770. Në deklaratën në llogarinë e saj në Facebook, Ministria palestineze e Shëndetësisë përditësoi numrin e të vrarëve dhe të plagosurve në sulmet ajrore të Izraelit në Gaza. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 770 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Gaza
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës të bllokuar ka shkuar në 770. Në deklaratën në llogarinë e saj në Facebook, Ministria palestineze e Shëndetësisë përditësoi numrin e të vrarëve dhe të plagosurve në sulmet ajrore të Izraelit në Gaza. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 770 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Gaza
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës të bllokuar ka shkuar në 770. Në deklaratën në llogarinë e saj në Facebook, Ministria palestineze e Shëndetësisë përditësoi numrin e të vrarëve dhe të plagosurve në sulmet ajrore të Izraelit në Gaza. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 770 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Gaza
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës të bllokuar ka shkuar në 770. Në deklaratën në llogarinë e saj në Facebook, Ministria palestineze e Shëndetësisë përditësoi numrin e të vrarëve dhe të plagosurve në sulmet ajrore të Izraelit në Gaza. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 770 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Gaza
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës të bllokuar ka shkuar në 770. Në deklaratën në llogarinë e saj në Facebook, Ministria palestineze e Shëndetësisë përditësoi numrin e të vrarëve dhe të plagosurve në sulmet ajrore të Izraelit në Gaza. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 770 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Gaza
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës të bllokuar ka shkuar në 770. Në deklaratën në llogarinë e saj në Facebook, Ministria palestineze e Shëndetësisë përditësoi numrin e të vrarëve dhe të plagosurve në sulmet ajrore të Izraelit në Gaza. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 770 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Gaza
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës të bllokuar ka shkuar në 770. Në deklaratën në llogarinë e saj në Facebook, Ministria palestineze e Shëndetësisë përditësoi numrin e të vrarëve dhe të plagosurve në sulmet ajrore të Izraelit në Gaza. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 770 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Gaza
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës të bllokuar ka shkuar në 770. Në deklaratën në llogarinë e saj në Facebook, Ministria palestineze e Shëndetësisë përditësoi numrin e të vrarëve dhe të plagosurve në sulmet ajrore të Izraelit në Gaza. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 770 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Gaza
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës të bllokuar ka shkuar në 770. Në deklaratën në llogarinë e saj në Facebook, Ministria palestineze e Shëndetësisë përditësoi numrin e të vrarëve dhe të plagosurve në sulmet ajrore të Izraelit në Gaza. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 770 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Gaza
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës të bllokuar ka shkuar në 770. Në deklaratën në llogarinë e saj në Facebook, Ministria palestineze e Shëndetësisë përditësoi numrin e të vrarëve dhe të plagosurve në sulmet ajrore të Izraelit në Gaza. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 770 numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet izraelite në Gaza
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve të vrarë nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës të bllokuar ka shkuar në 770. Në deklaratën në llogarinë e saj në Facebook, Ministria palestineze e Shëndetësisë përditësoi numrin e të vrarëve dhe të plagosurve në sulmet ajrore të Izraelit në Gaza. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit