Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN Fotoğraf: Muhammet Fatih Oğraş

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN Fotoğraf: Muhammet Fatih Oğraş

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN Fotoğraf: Muhammet Fatih Oğraş

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN Fotoğraf: Muhammet Fatih Oğraş

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN Fotoğraf: Muhammet Fatih Oğraş

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN Fotoğraf: Muhammet Fatih Oğraş

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN Fotoğraf: Muhammet Fatih Oğraş

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN Fotoğraf: Muhammet Fatih Oğraş

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN Fotoğraf: Muhammet Fatih Oğraş

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN Fotoğraf: Muhammet Fatih Oğraş

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN Fotoğraf: Muhammet Fatih Oğraş

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN Fotoğraf: Muhammet Fatih Oğraş

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN Fotoğraf: Muhammet Fatih Oğraş

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

Rama dhe Oktay vizitojnë korporatën turke të mbrojtjes ASELSAN Fotoğraf: Muhammet Fatih Oğraş

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama (L), i cili gjendet për një vizitë dyditore zyrtare në Turqi, bashkë me zv/presidentin e Turqisë, Fuat Oktay (R), kanë vizituar gjigantin turk të mbrojtjes Aselsan. ( Muhammet Fatih Oğraş - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit