Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir

Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir

IZMIR, TURQI - 14 Shkurt: Stërvitja e komandove të xhandarmerisë për femra gjatë programit të trajnimit të kandidatëve për testin pranues të komandantëve të xhandarmërisë në shkollën dhe qendrën trajnuese Komandot e Xhandarmërisë-Foca në Izmir, Turqi më 14 shkurt 2020. ( Halil Fidan - Anadolu Agency )

Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir
Fotoğraf: Halil Fidan

IZMIR, TURQI - 14 Shkurt: Stërvitja e komandove të xhandarmerisë për femra gjatë programit të trajnimit të kandidatëve për testin pranues të komandantëve të xhandarmërisë në shkollën dhe qendrën trajnuese Komandot e Xhandarmërisë-Foca në Izmir, Turqi më 14 shkurt 2020. ( Halil Fidan - Anadolu Agency )

Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir
Fotoğraf: Halil Fidan

IZMIR, TURQI - 14 Shkurt: Stërvitja e komandove të xhandarmerisë për femra gjatë programit të trajnimit të kandidatëve për testin pranues të komandantëve të xhandarmërisë në shkollën dhe qendrën trajnuese Komandot e Xhandarmërisë-Foca në Izmir, Turqi më 14 shkurt 2020. ( Halil Fidan - Anadolu Agency )

Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir
Fotoğraf: Halil Fidan

IZMIR, TURQI - 14 Shkurt: Stërvitja e komandove të xhandarmerisë për femra gjatë programit të trajnimit të kandidatëve për testin pranues të komandantëve të xhandarmërisë në shkollën dhe qendrën trajnuese Komandot e Xhandarmërisë-Foca në Izmir, Turqi më 14 shkurt 2020. ( Halil Fidan - Anadolu Agency )

Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir
Fotoğraf: Halil Fidan

IZMIR, TURQI - 14 Shkurt: Stërvitja e komandove të xhandarmerisë për femra gjatë programit të trajnimit të kandidatëve për testin pranues të komandantëve të xhandarmërisë në shkollën dhe qendrën trajnuese Komandot e Xhandarmërisë-Foca në Izmir, Turqi më 14 shkurt 2020. ( Halil Fidan - Anadolu Agency )

Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir
Fotoğraf: Halil Fidan

IZMIR, TURQI - 14 Shkurt: Stërvitja e komandove të xhandarmerisë për femra gjatë programit të trajnimit të kandidatëve për testin pranues të komandantëve të xhandarmërisë në shkollën dhe qendrën trajnuese Komandot e Xhandarmërisë-Foca në Izmir, Turqi më 14 shkurt 2020. ( Halil Fidan - Anadolu Agency )

Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir
Fotoğraf: Halil Fidan

IZMIR, TURQI - 14 Shkurt: Stërvitja e komandove të xhandarmerisë për femra gjatë programit të trajnimit të kandidatëve për testin pranues të komandantëve të xhandarmërisë në shkollën dhe qendrën trajnuese Komandot e Xhandarmërisë-Foca në Izmir, Turqi më 14 shkurt 2020. ( Halil Fidan - Anadolu Agency )

Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir
Fotoğraf: Halil Fidan

IZMIR, TURQI - 14 Shkurt: Stërvitja e komandove të xhandarmerisë për femra gjatë programit të trajnimit të kandidatëve për testin pranues të komandantëve të xhandarmërisë në shkollën dhe qendrën trajnuese Komandot e Xhandarmërisë-Foca në Izmir, Turqi më 14 shkurt 2020. ( Halil Fidan - Anadolu Agency )

Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir
Fotoğraf: Halil Fidan

IZMIR, TURQI - 14 Shkurt: Stërvitja e komandove të xhandarmerisë për femra gjatë programit të trajnimit të kandidatëve për testit pranuese të komandantëve të xhandarmërisë në shkollën dhe qendrën trajnuese Komandot e Xhandarmërisë-Foca në Izmir, Turqi më 14 shkurt 2020. ( Halil Fidan - Anadolu Agency )

Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir
Fotoğraf: Halil Fidan

IZMIR, TURQI - 14 Shkurt: Stërvitja e komandove të xhandarmerisë për femra gjatë programit të trajnimit të kandidatëve për testit pranuese të komandantëve të xhandarmërisë në shkollën dhe qendrën trajnuese Komandot e Xhandarmërisë-Foca në Izmir, Turqi më 14 shkurt 2020. ( Halil Fidan - Anadolu Agency )

Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir
Fotoğraf: Halil Fidan

IZMIR, TURQI - 14 Shkurt: Stërvitja e komandove të xhandarmerisë për femra gjatë programit të trajnimit të kandidatëve për testit pranuese të komandantëve të xhandarmërisë në shkollën dhe qendrën trajnuese Komandot e Xhandarmërisë-Foca në Izmir, Turqi më 14 shkurt 2020. ( Halil Fidan - Anadolu Agency )

Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir
Fotoğraf: Halil Fidan

IZMIR, TURQI - 14 Shkurt: Stërvitja e komandove të xhandarmerisë për femra gjatë programit të trajnimit të kandidatëve për testit pranuese të komandantëve të xhandarmërisë në shkollën dhe qendrën trajnuese Komandot e Xhandarmërisë-Foca në Izmir, Turqi më 14 shkurt 2020. ( Halil Fidan - Anadolu Agency )

Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir
Fotoğraf: Halil Fidan

IZMIR, TURQI - 14 Shkurt: Stërvitja e komandove të xhandarmerisë për femra gjatë programit të trajnimit të kandidatëve për testit pranuese të komandantëve të xhandarmërisë në shkollën dhe qendrën trajnuese Komandot e Xhandarmërisë-Foca në Izmir, Turqi më 14 shkurt 2020. ( Halil Fidan - Anadolu Agency )

Programi trajnues i komandove të xhandarmërisë për femra në Izmir
Fotoğraf: Halil Fidan

IZMIR, TURQI - 14 Shkurt: Stërvitja e komandove të xhandarmerisë për femra gjatë programit të trajnimit të kandidatëve për testit pranuese të komandantëve të xhandarmërisë në shkollën dhe qendrën trajnuese Komandot e Xhandarmërisë-Foca në Izmir, Turqi më 14 shkurt 2020. ( Halil Fidan - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit