Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës

Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës

Parku Inokashira, i cili ndodhet në pjesën perëndimore të Tokios, kryeqyteti i Japonisë, çdo vit tërheq shumë vëmendje nga mysafirët vendas dhe turistët e huaj. Parku, i njohur si një oazë e gjelbër, është një nga vendet që vizitohen nga shumë njerëz në muajt e pranverës për t'u çlodhur dhe për të shijuar bukurinë natyrore të kësaj perle japoneze. ( Ahmet Furkan Mercan - Anadolu Agency )

Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës
Fotoğraf: Ahmet Furkan Mercan

Parku Inokashira, i cili ndodhet në pjesën perëndimore të Tokios, kryeqyteti i Japonisë, çdo vit tërheq shumë vëmendje nga mysafirët vendas dhe turistët e huaj. Parku, i njohur si një oazë e gjelbër, është një nga vendet që vizitohen nga shumë njerëz në muajt e pranverës për t'u çlodhur dhe për të shijuar bukurinë natyrore të kësaj perle japoneze. ( Ahmet Furkan Mercan - Anadolu Agency )

Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës
Fotoğraf: Ahmet Furkan Mercan

Parku Inokashira, i cili ndodhet në pjesën perëndimore të Tokios, kryeqyteti i Japonisë, çdo vit tërheq shumë vëmendje nga mysafirët vendas dhe turistët e huaj. Parku, i njohur si një oazë e gjelbër, është një nga vendet që vizitohen nga shumë njerëz në muajt e pranverës për t'u çlodhur dhe për të shijuar bukurinë natyrore të kësaj perle japoneze. ( Ahmet Furkan Mercan - Anadolu Agency )

Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës
Fotoğraf: Ahmet Furkan Mercan

Parku Inokashira, i cili ndodhet në pjesën perëndimore të Tokios, kryeqyteti i Japonisë, çdo vit tërheq shumë vëmendje nga mysafirët vendas dhe turistët e huaj. Parku, i njohur si një oazë e gjelbër, është një nga vendet që vizitohen nga shumë njerëz në muajt e pranverës për t'u çlodhur dhe për të shijuar bukurinë natyrore të kësaj perle japoneze. ( Ahmet Furkan Mercan - Anadolu Agency )

Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës
Fotoğraf: Ahmet Furkan Mercan

Parku Inokashira, i cili ndodhet në pjesën perëndimore të Tokios, kryeqyteti i Japonisë, çdo vit tërheq shumë vëmendje nga mysafirët vendas dhe turistët e huaj. Parku, i njohur si një oazë e gjelbër, është një nga vendet që vizitohen nga shumë njerëz në muajt e pranverës për t'u çlodhur dhe për të shijuar bukurinë natyrore të kësaj perle japoneze. ( Ahmet Furkan Mercan - Anadolu Agency )

Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës
Fotoğraf: Ahmet Furkan Mercan

Parku Inokashira, i cili ndodhet në pjesën perëndimore të Tokios, kryeqyteti i Japonisë, çdo vit tërheq shumë vëmendje nga mysafirët vendas dhe turistët e huaj. Parku, i njohur si një oazë e gjelbër, është një nga vendet që vizitohen nga shumë njerëz në muajt e pranverës për t'u çlodhur dhe për të shijuar bukurinë natyrore të kësaj perle japoneze. ( Ahmet Furkan Mercan - Anadolu Agency )

Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës
Fotoğraf: Ahmet Furkan Mercan

Parku Inokashira, i cili ndodhet në pjesën perëndimore të Tokios, kryeqyteti i Japonisë, çdo vit tërheq shumë vëmendje nga mysafirët vendas dhe turistët e huaj. Parku, i njohur si një oazë e gjelbër, është një nga vendet që vizitohen nga shumë njerëz në muajt e pranverës për t'u çlodhur dhe për të shijuar bukurinë natyrore të kësaj perle japoneze. ( Ahmet Furkan Mercan - Anadolu Agency )

Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës
Fotoğraf: Ahmet Furkan Mercan

Parku Inokashira, i cili ndodhet në pjesën perëndimore të Tokios, kryeqyteti i Japonisë, çdo vit tërheq shumë vëmendje nga mysafirët vendas dhe turistët e huaj. Parku, i njohur si një oazë e gjelbër, është një nga vendet që vizitohen nga shumë njerëz në muajt e pranverës për t'u çlodhur dhe për të shijuar bukurinë natyrore të kësaj perle japoneze. ( Ahmet Furkan Mercan - Anadolu Agency )

Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës
Fotoğraf: Ahmet Furkan Mercan

Parku Inokashira, i cili ndodhet në pjesën perëndimore të Tokios, kryeqyteti i Japonisë, çdo vit tërheq shumë vëmendje nga mysafirët vendas dhe turistët e huaj. Parku, i njohur si një oazë e gjelbër, është një nga vendet që vizitohen nga shumë njerëz në muajt e pranverës për t'u çlodhur dhe për të shijuar bukurinë natyrore të kësaj perle japoneze. ( Ahmet Furkan Mercan - Anadolu Agency )

Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës
Fotoğraf: Ahmet Furkan Mercan

Parku Inokashira, i cili ndodhet në pjesën perëndimore të Tokios, kryeqyteti i Japonisë, çdo vit tërheq shumë vëmendje nga mysafirët vendas dhe turistët e huaj. Parku, i njohur si një oazë e gjelbër, është një nga vendet që vizitohen nga shumë njerëz në muajt e pranverës për t'u çlodhur dhe për të shijuar bukurinë natyrore të kësaj perle japoneze. ( Ahmet Furkan Mercan - Anadolu Agency )

Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës
Fotoğraf: Ahmet Furkan Mercan

Parku Inokashira, i cili ndodhet në pjesën perëndimore të Tokios, kryeqyteti i Japonisë, çdo vit tërheq shumë vëmendje nga mysafirët vendas dhe turistët e huaj. Parku, i njohur si një oazë e gjelbër, është një nga vendet që vizitohen nga shumë njerëz në muajt e pranverës për t'u çlodhur dhe për të shijuar bukurinë natyrore të kësaj perle japoneze. ( Ahmet Furkan Mercan - Anadolu Agency )

Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës
Fotoğraf: Ahmet Furkan Mercan

Parku Inokashira, i cili ndodhet në pjesën perëndimore të Tokios, kryeqyteti i Japonisë, çdo vit tërheq shumë vëmendje nga mysafirët vendas dhe turistët e huaj. Parku, i njohur si një oazë e gjelbër, është një nga vendet që vizitohen nga shumë njerëz në muajt e pranverës për t'u çlodhur dhe për të shijuar bukurinë natyrore të kësaj perle japoneze. ( Ahmet Furkan Mercan - Anadolu Agency )

Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës
Fotoğraf: Ahmet Furkan Mercan

Parku Inokashira, i cili ndodhet në pjesën perëndimore të Tokios, kryeqyteti i Japonisë, çdo vit tërheq shumë vëmendje nga mysafirët vendas dhe turistët e huaj. Parku, i njohur si një oazë e gjelbër, është një nga vendet që vizitohen nga shumë njerëz në muajt e pranverës për t'u çlodhur dhe për të shijuar bukurinë natyrore të kësaj perle japoneze. ( Ahmet Furkan Mercan - Anadolu Agency )

Parku japonez Inokashira tërheq shumë vizitorë me ardhjen e pranverës
Fotoğraf: Ahmet Furkan Mercan

Parku Inokashira, i cili ndodhet në pjesën perëndimore të Tokios, kryeqyteti i Japonisë, çdo vit tërheq shumë vëmendje nga mysafirët vendas dhe turistët e huaj. Parku, i njohur si një oazë e gjelbër, është një nga vendet që vizitohen nga shumë njerëz në muajt e pranverës për t'u çlodhur dhe për të shijuar bukurinë natyrore të kësaj perle japoneze. ( Ahmet Furkan Mercan - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit