Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov (R), dhe kryeministri Zoran Zaev (L). Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut
Fotoğraf: Besar Ademi

Papa Françesku ka mbërritur në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi, ku u prit nga presidenti i Maqedonisë së Veriut, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev. Me rastin e vizitës së Papa Françeskut në vend, në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi u organizua pritje me nderime solemne ushtarake. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Erkin Keçi

Papa Françesku (L) ka mbërritur në Maqedoninë e Veriut, ku u prit nga presidenti i vendit, Gjorge Ivanov (R), dhe kryeministri Zoran Zaev në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi. Në Pallatin Presidencial "Villa Vodno" është mbajtur ceremonia zyrtare e pritjes, pas së cilës Papa Françesku do të zhvillojë takime të ndara me presidentin Ivanov dhe kryeministrin Zaev. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Erkin Keçi

Papa Françesku ka mbërritur në Maqedoninë e Veriut, ku u prit nga presidenti i vendit, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi. Në Pallatin Presidencial "Villa Vodno" është mbajtur ceremonia zyrtare e pritjes, pas së cilës Papa Françesku do të zhvillojë takime të ndara me presidentin Ivanov dhe kryeministrin Zaev. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Erkin Keçi

Papa Françesku (R) ka mbërritur në Maqedoninë e Veriut, ku u prit nga presidenti i vendit, Gjorge Ivanov (L), dhe kryeministri Zoran Zaev në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi. Në Pallatin Presidencial "Villa Vodno" është mbajtur ceremonia zyrtare e pritjes, pas së cilës Papa Françesku do të zhvillojë takime të ndara me presidentin Ivanov dhe kryeministrin Zaev. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Erkin Keçi

Papa Françesku (R) ka mbërritur në Maqedoninë e Veriut, ku u prit nga presidenti i vendit, Gjorge Ivanov (L), dhe kryeministri Zoran Zaev në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi. Në Pallatin Presidencial "Villa Vodno" është mbajtur ceremonia zyrtare e pritjes, pas së cilës Papa Françesku do të zhvillojë takime të ndara me presidentin Ivanov dhe kryeministrin Zaev. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Erkin Keçi

Papa Françesku ka mbërritur në Maqedoninë e Veriut, ku u prit nga presidenti i vendit, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi. Në Pallatin Presidencial "Villa Vodno" është mbajtur ceremonia zyrtare e pritjes, pas së cilës Papa Françesku do të zhvillojë takime të ndara me presidentin Ivanov dhe kryeministrin Zaev. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Erkin Keçi

Papa Françesku ka mbërritur në Maqedoninë e Veriut, ku u prit nga presidenti i vendit, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi. Në Pallatin Presidencial "Villa Vodno" është mbajtur ceremonia zyrtare e pritjes, pas së cilës Papa Françesku do të zhvillojë takime të ndara me presidentin Ivanov dhe kryeministrin Zaev. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Papa Françesku mbërrin për vizitë zyrtare në Maqedoninë e Veriut Fotoğraf: Erkin Keçi

Papa Françesku ka mbërritur në Maqedoninë e Veriut, ku u prit nga presidenti i vendit, Gjorge Ivanov, dhe kryeministri Zoran Zaev në Aeroportin Ndërkombëtar Shkupi. Në Pallatin Presidencial "Villa Vodno" është mbajtur ceremonia zyrtare e pritjes, pas së cilës Papa Françesku do të zhvillojë takime të ndara me presidentin Ivanov dhe kryeministrin Zaev. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit