Përfundon votimi për "Fotografitë e Vitit" të Anadolu Agency

Përfundon votimi për "Fotografitë e Vitit" të Anadolu Agency

Në kategorinë e "sportit" fotografia e vitit u zgjodh ajo e shkrepur nga Mustafa Yalçın e titulluar "Përshëndetje ushtarake nga futbollistët e kombëtares". ( Mustafa Yalçın - Anadolu Agency )

Përfundon votimi për "Fotografitë e Vitit" të Anadolu Agency Fotoğraf: Hüseyin Yıldız

Fotografia e vitit në kategorinë e "jetës" u zgjodh fotografia e Hüseyin Yıldız e titulluar "Ecja e bardhë". ( Hüseyin Yıldız - Anadolu Agency )

Përfundon votimi për "Fotografitë e Vitit" të Anadolu Agency Fotoğraf: Behçet Alkan

Fotografia e vitit në kategorinë "lajmit" u zgjodh ajo e Behçet Alkan e titulluar "Ushtarët turq i bëjnë fëmijët të buzëqeshin". ( Behçet Alkan - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit