Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0 Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0 Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0 Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0 Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0 Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0 Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0 Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0 Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0 Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0 Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0 Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0 Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0 Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

Ndeshja Real Madrid-Manchester United, pjesa e parë përfundon 1:0 Fotoğraf: Salih Zeki Fazlıoğlu

SHKUP (AA) – Pjesa e parë e spektaklit të shumëpritur mes Real Madridit dhe Manchester Unitedit në luftën për trofeun e UEFA Super Kupës 2017 përfundoi me rezultat 1:0. Rezultatin e ndeshjes që zhvillohet në stadiumin kombëtar “Filipi i dytë” në Shkup arriti ta ndryshojë Casemiro në minutën 24’. ( Salih Zeki Fazlıoğlu - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit