Në kampet e refugjatëve në Idlib po përhapet sëmundja Leishmanioza

Në kampet e refugjatëve në Idlib po përhapet sëmundja Leishmanioza

IDLIB (AA) - Kushtet e papërshtatshme dhe mungesa e shërbimeve shëndetësore në kampet e refugjatëve në qytetin Idlib të Sirisë, po shkaktojnë përhapjen e sëmundjes Leishmanioza. ( Muhammed Abdullah - Anadolu Agency )

Në kampet e refugjatëve në Idlib po përhapet sëmundja Leishmanioza Fotoğraf: Muhammed Abdullah

IDLIB (AA) - Kushtet e papërshtatshme dhe mungesa e shërbimeve shëndetësore në kampet e refugjatëve në qytetin Idlib të Sirisë, po shkaktojnë përhapjen e sëmundjes Leishmanioza. ( Muhammed Abdullah - Anadolu Agency )

Në kampet e refugjatëve në Idlib po përhapet sëmundja Leishmanioza Fotoğraf: Muhammed Abdullah

IDLIB (AA) - Kushtet e papërshtatshme dhe mungesa e shërbimeve shëndetësore në kampet e refugjatëve në qytetin Idlib të Sirisë, po shkaktojnë përhapjen e sëmundjes Leishmanioza. ( Muhammed Abdullah - Anadolu Agency )

Në kampet e refugjatëve në Idlib po përhapet sëmundja Leishmanioza Fotoğraf: Muhammed Abdullah

IDLIB (AA) - Kushtet e papërshtatshme dhe mungesa e shërbimeve shëndetësore në kampet e refugjatëve në qytetin Idlib të Sirisë, po shkaktojnë përhapjen e sëmundjes Leishmanioza. ( Muhammed Abdullah - Anadolu Agency )

Në kampet e refugjatëve në Idlib po përhapet sëmundja Leishmanioza Fotoğraf: Muhammed Abdullah

IDLIB (AA) - Kushtet e papërshtatshme dhe mungesa e shërbimeve shëndetësore në kampet e refugjatëve në qytetin Idlib të Sirisë, po shkaktojnë përhapjen e sëmundjes Leishmanioza. ( Muhammed Abdullah - Anadolu Agency )

Në kampet e refugjatëve në Idlib po përhapet sëmundja Leishmanioza Fotoğraf: Muhammed Abdullah

IDLIB (AA) - Kushtet e papërshtatshme dhe mungesa e shërbimeve shëndetësore në kampet e refugjatëve në qytetin Idlib të Sirisë, po shkaktojnë përhapjen e sëmundjes Leishmanioza. ( Muhammed Abdullah - Anadolu Agency )

Në kampet e refugjatëve në Idlib po përhapet sëmundja Leishmanioza Fotoğraf: Muhammed Abdullah

IDLIB (AA) - Kushtet e papërshtatshme dhe mungesa e shërbimeve shëndetësore në kampet e refugjatëve në qytetin Idlib të Sirisë, po shkaktojnë përhapjen e sëmundjes Leishmanioza. ( Muhammed Abdullah - Anadolu Agency )

Në kampet e refugjatëve në Idlib po përhapet sëmundja Leishmanioza Fotoğraf: Muhammed Abdullah

IDLIB (AA) - Kushtet e papërshtatshme dhe mungesa e shërbimeve shëndetësore në kampet e refugjatëve në qytetin Idlib të Sirisë, po shkaktojnë përhapjen e sëmundjes Leishmanioza. ( Muhammed Abdullah - Anadolu Agency )

Në kampet e refugjatëve në Idlib po përhapet sëmundja Leishmanioza Fotoğraf: Muhammed Abdullah

IDLIB (AA) - Kushtet e papërshtatshme dhe mungesa e shërbimeve shëndetësore në kampet e refugjatëve në qytetin Idlib të Sirisë, po shkaktojnë përhapjen e sëmundjes Leishmanioza. ( Muhammed Abdullah - Anadolu Agency )

Në kampet e refugjatëve në Idlib po përhapet sëmundja Leishmanioza Fotoğraf: Muhammed Abdullah

IDLIB (AA) - Kushtet e papërshtatshme dhe mungesa e shërbimeve shëndetësore në kampet e refugjatëve në qytetin Idlib të Sirisë, po shkaktojnë përhapjen e sëmundjes Leishmanioza. ( Muhammed Abdullah - Anadolu Agency )

Në kampet e refugjatëve në Idlib po përhapet sëmundja Leishmanioza Fotoğraf: Muhammed Abdullah

IDLIB (AA) - Kushtet e papërshtatshme dhe mungesa e shërbimeve shëndetësore në kampet e refugjatëve në qytetin Idlib të Sirisë, po shkaktojnë përhapjen e sëmundjes Leishmanioza. ( Muhammed Abdullah - Anadolu Agency )

Në kampet e refugjatëve në Idlib po përhapet sëmundja Leishmanioza Fotoğraf: Muhammed Abdullah

IDLIB (AA) - Kushtet e papërshtatshme dhe mungesa e shërbimeve shëndetësore në kampet e refugjatëve në qytetin Idlib të Sirisë, po shkaktojnë përhapjen e sëmundjes Leishmanioza. ( Muhammed Abdullah - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit