"Muzeu i vetëm i Turqisë prej akulli" u mundëson vizitorëve të shijojnë shëtitje sikur në polet

"Muzeu i vetëm i Turqisë prej akulli" u mundëson vizitorëve të shijojnë shëtitje sikur në polet

Në Erzurum, një ndër qendrat më të rëndësishme të turizmit dimëror, "Muzeu i akullit Ata" i themeluar në bashkëpunim të Universitetit Atatürk dhe Agjencisë për Zhvillim të Anadollit Verilindor (KUDAKA), pret vizitorët me veprat e reja artistike. Muzeu është hapur vitin e kaluar në Fakultetin e Arteve pranë Universitetit Atatürk dhe është muzeu i vetëm i Turqisë në këtë kategori. Në muze shfaqen 22 vepra në mesin e tyre shtëpitë iglo, simbol i poleve, harta dhe flamuri i Turqisë të ndërtuar nga akulli. ( Hilmi Tunahan Karakaya - Anadolu Agency )

"Muzeu i vetëm i Turqisë prej akulli" u mundëson vizitorëve të shijojnë shëtitje sikur në polet Fotoğraf: Hilmi Tunahan Karakaya

Në Erzurum, një ndër qendrat më të rëndësishme të turizmit dimëror, "Muzeu i akullit Ata" i themeluar në bashkëpunim të Universitetit Atatürk dhe Agjencisë për Zhvillim të Anadollit Verilindor (KUDAKA), pret vizitorët me veprat e reja artistike. Muzeu është hapur vitin e kaluar në Fakultetin e Arteve pranë Universitetit Atatürk dhe është muzeu i vetëm i Turqisë në këtë kategori. Në muze shfaqen 22 vepra në mesin e tyre shtëpitë iglo, simbol i poleve, harta dhe flamuri i Turqisë të ndërtuar nga akulli. ( Hilmi Tunahan Karakaya - Anadolu Agency )

"Muzeu i vetëm i Turqisë prej akulli" u mundëson vizitorëve të shijojnë shëtitje sikur në polet Fotoğraf: Hilmi Tunahan Karakaya

Në Erzurum, një ndër qendrat më të rëndësishme të turizmit dimëror, "Muzeu i akullit Ata" i themeluar në bashkëpunim të Universitetit Atatürk dhe Agjencisë për Zhvillim të Anadollit Verilindor (KUDAKA), pret vizitorët me veprat e reja artistike. Muzeu është hapur vitin e kaluar në Fakultetin e Arteve pranë Universitetit Atatürk dhe është muzeu i vetëm i Turqisë në këtë kategori. Në muze shfaqen 22 vepra në mesin e tyre shtëpitë iglo, simbol i poleve, harta dhe flamuri i Turqisë të ndërtuar nga akulli. ( Hilmi Tunahan Karakaya - Anadolu Agency )

"Muzeu i vetëm i Turqisë prej akulli" u mundëson vizitorëve të shijojnë shëtitje sikur në polet Fotoğraf: Hilmi Tunahan Karakaya

Në Erzurum, një ndër qendrat më të rëndësishme të turizmit dimëror, "Muzeu i akullit Ata" i themeluar në bashkëpunim të Universitetit Atatürk dhe Agjencisë për Zhvillim të Anadollit Verilindor (KUDAKA), pret vizitorët me veprat e reja artistike. Muzeu është hapur vitin e kaluar në Fakultetin e Arteve pranë Universitetit Atatürk dhe është muzeu i vetëm i Turqisë në këtë kategori. Në muze shfaqen 22 vepra në mesin e tyre shtëpitë iglo, simbol i poleve, harta dhe flamuri i Turqisë të ndërtuar nga akulli. ( Hilmi Tunahan Karakaya - Anadolu Agency )

"Muzeu i vetëm i Turqisë prej akulli" u mundëson vizitorëve të shijojnë shëtitje sikur në polet Fotoğraf: Hilmi Tunahan Karakaya

Në Erzurum, një ndër qendrat më të rëndësishme të turizmit dimëror, "Muzeu i akullit Ata" i themeluar në bashkëpunim të Universitetit Atatürk dhe Agjencisë për Zhvillim të Anadollit Verilindor (KUDAKA), pret vizitorët me veprat e reja artistike. Muzeu është hapur vitin e kaluar në Fakultetin e Arteve pranë Universitetit Atatürk dhe është muzeu i vetëm i Turqisë në këtë kategori. Në muze shfaqen 22 vepra në mesin e tyre shtëpitë iglo, simbol i poleve, harta dhe flamuri i Turqisë të ndërtuar nga akulli. ( Hilmi Tunahan Karakaya - Anadolu Agency )

"Muzeu i vetëm i Turqisë prej akulli" u mundëson vizitorëve të shijojnë shëtitje sikur në polet Fotoğraf: Hilmi Tunahan Karakaya

Në Erzurum, një ndër qendrat më të rëndësishme të turizmit dimëror, "Muzeu i akullit Ata" i themeluar në bashkëpunim të Universitetit Atatürk dhe Agjencisë për Zhvillim të Anadollit Verilindor (KUDAKA), pret vizitorët me veprat e reja artistike. Muzeu është hapur vitin e kaluar në Fakultetin e Arteve pranë Universitetit Atatürk dhe është muzeu i vetëm i Turqisë në këtë kategori. Në muze shfaqen 22 vepra në mesin e tyre shtëpitë iglo, simbol i poleve, harta dhe flamuri i Turqisë të ndërtuar nga akulli. ( Hilmi Tunahan Karakaya - Anadolu Agency )

"Muzeu i vetëm i Turqisë prej akulli" u mundëson vizitorëve të shijojnë shëtitje sikur në polet Fotoğraf: Hilmi Tunahan Karakaya

Në Erzurum, një ndër qendrat më të rëndësishme të turizmit dimëror, "Muzeu i akullit Ata" i themeluar në bashkëpunim të Universitetit Atatürk dhe Agjencisë për Zhvillim të Anadollit Verilindor (KUDAKA), pret vizitorët me veprat e reja artistike. Muzeu është hapur vitin e kaluar në Fakultetin e Arteve pranë Universitetit Atatürk dhe është muzeu i vetëm i Turqisë në këtë kategori. Në muze shfaqen 22 vepra në mesin e tyre shtëpitë iglo, simbol i poleve, harta dhe flamuri i Turqisë të ndërtuar nga akulli. ( Hilmi Tunahan Karakaya - Anadolu Agency )

"Muzeu i vetëm i Turqisë prej akulli" u mundëson vizitorëve të shijojnë shëtitje sikur në polet Fotoğraf: Hilmi Tunahan Karakaya

Në Erzurum, një ndër qendrat më të rëndësishme të turizmit dimëror, "Muzeu i akullit Ata" i themeluar në bashkëpunim të Universitetit Atatürk dhe Agjencisë për Zhvillim të Anadollit Verilindor (KUDAKA), pret vizitorët me veprat e reja artistike. Muzeu është hapur vitin e kaluar në Fakultetin e Arteve pranë Universitetit Atatürk dhe është muzeu i vetëm i Turqisë në këtë kategori. Në muze shfaqen 22 vepra në mesin e tyre shtëpitë iglo, simbol i poleve, harta dhe flamuri i Turqisë të ndërtuar nga akulli. ( Hilmi Tunahan Karakaya - Anadolu Agency )

"Muzeu i vetëm i Turqisë prej akulli" u mundëson vizitorëve të shijojnë shëtitje sikur në polet Fotoğraf: Hilmi Tunahan Karakaya

Në Erzurum, një ndër qendrat më të rëndësishme të turizmit dimëror, "Muzeu i akullit Ata" i themeluar në bashkëpunim të Universitetit Atatürk dhe Agjencisë për Zhvillim të Anadollit Verilindor (KUDAKA), pret vizitorët me veprat e reja artistike. Muzeu është hapur vitin e kaluar në Fakultetin e Arteve pranë Universitetit Atatürk dhe është muzeu i vetëm i Turqisë në këtë kategori. Në muze shfaqen 22 vepra në mesin e tyre shtëpitë iglo, simbol i poleve, harta dhe flamuri i Turqisë të ndërtuar nga akulli. ( Hilmi Tunahan Karakaya - Anadolu Agency )

"Muzeu i vetëm i Turqisë prej akulli" u mundëson vizitorëve të shijojnë shëtitje sikur në polet Fotoğraf: Hilmi Tunahan Karakaya

Në Erzurum, një ndër qendrat më të rëndësishme të turizmit dimëror, "Muzeu i akullit Ata" i themeluar në bashkëpunim të Universitetit Atatürk dhe Agjencisë për Zhvillim të Anadollit Verilindor (KUDAKA), pret vizitorët me veprat e reja artistike. Muzeu është hapur vitin e kaluar në Fakultetin e Arteve pranë Universitetit Atatürk dhe është muzeu i vetëm i Turqisë në këtë kategori. Në muze shfaqen 22 vepra në mesin e tyre shtëpitë iglo, simbol i poleve, harta dhe flamuri i Turqisë të ndërtuar nga akulli. ( Hilmi Tunahan Karakaya - Anadolu Agency )

"Muzeu i vetëm i Turqisë prej akulli" u mundëson vizitorëve të shijojnë shëtitje sikur në polet Fotoğraf: Hilmi Tunahan Karakaya

Në Erzurum, një ndër qendrat më të rëndësishme të turizmit dimëror, "Muzeu i akullit Ata" i themeluar në bashkëpunim të Universitetit Atatürk dhe Agjencisë për Zhvillim të Anadollit Verilindor (KUDAKA), pret vizitorët me veprat e reja artistike. Muzeu është hapur vitin e kaluar në Fakultetin e Arteve pranë Universitetit Atatürk dhe është muzeu i vetëm i Turqisë në këtë kategori. Në muze shfaqen 22 vepra në mesin e tyre shtëpitë iglo, simbol i poleve, harta dhe flamuri i Turqisë të ndërtuar nga akulli. ( Hilmi Tunahan Karakaya - Anadolu Agency )

"Muzeu i vetëm i Turqisë prej akulli" u mundëson vizitorëve të shijojnë shëtitje sikur në polet Fotoğraf: Hilmi Tunahan Karakaya

Në Erzurum, një ndër qendrat më të rëndësishme të turizmit dimëror, "Muzeu i akullit Ata" i themeluar në bashkëpunim të Universitetit Atatürk dhe Agjencisë për Zhvillim të Anadollit Verilindor (KUDAKA), pret vizitorët me veprat e reja artistike. Muzeu është hapur vitin e kaluar në Fakultetin e Arteve pranë Universitetit Atatürk dhe është muzeu i vetëm i Turqisë në këtë kategori. Në muze shfaqen 22 vepra në mesin e tyre shtëpitë iglo, simbol i poleve, harta dhe flamuri i Turqisë të ndërtuar nga akulli. ( Hilmi Tunahan Karakaya - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit