Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mianmar, 37 të vdekur si pasojë e intervenimit të forcave të sigurisë në protesta Fotoğraf: Stringer

Të paktën 37 njerëz u vranë dhe dhjetëra u plagosën në Mianmar gjatë ditës së sotme, më vdekjeprurësja që nga grushti ushtarak i 1 shkurtit, pasi policia dhe forcat e sigurisë hapën zjarr të drejtpërdrejtë për të shpërndarë protestuesit kundër puçit që po mblidhen në gjithë vendin. ( Stringer - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit