Meksika paralajmëron SHBA-në lidhur me fluksin e migrantëve

Meksika paralajmëron SHBA-në lidhur me fluksin e migrantëve

Meksika tha se SHBA-ja duhet të investojnë çdo vit 2 miliardë dollarë në Honduras, El Salvador dhe Guatemala, në të kundërtën fluksi i migrantëve nga këto vende do të bëhet i përhershëm duke shënuar rritje. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Meksika paralajmëron SHBA-në lidhur me fluksin e migrantëve Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Meksika tha se SHBA-ja duhet të investojnë çdo vit 2 miliardë dollarë në Honduras, El Salvador dhe Guatemala, në të kundërtën fluksi i migrantëve nga këto vende do të bëhet i përhershëm duke shënuar rritje. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Meksika paralajmëron SHBA-në lidhur me fluksin e migrantëve Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Meksika tha se SHBA-ja duhet të investojnë çdo vit 2 miliardë dollarë në Honduras, El Salvador dhe Guatemala, në të kundërtën fluksi i migrantëve nga këto vende do të bëhet i përhershëm duke shënuar rritje. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Meksika paralajmëron SHBA-në lidhur me fluksin e migrantëve Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Meksika tha se SHBA-ja duhet të investojnë çdo vit 2 miliardë dollarë në Honduras, El Salvador dhe Guatemala, në të kundërtën fluksi i migrantëve nga këto vende do të bëhet i përhershëm duke shënuar rritje. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Meksika paralajmëron SHBA-në lidhur me fluksin e migrantëve Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Meksika tha se SHBA-ja duhet të investojnë çdo vit 2 miliardë dollarë në Honduras, El Salvador dhe Guatemala, në të kundërtën fluksi i migrantëve nga këto vende do të bëhet i përhershëm duke shënuar rritje. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Meksika paralajmëron SHBA-në lidhur me fluksin e migrantëve Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Meksika tha se SHBA-ja duhet të investojnë çdo vit 2 miliardë dollarë në Honduras, El Salvador dhe Guatemala, në të kundërtën fluksi i migrantëve nga këto vende do të bëhet i përhershëm duke shënuar rritje. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Meksika paralajmëron SHBA-në lidhur me fluksin e migrantëve Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Meksika tha se SHBA-ja duhet të investojnë çdo vit 2 miliardë dollarë në Honduras, El Salvador dhe Guatemala, në të kundërtën fluksi i migrantëve nga këto vende do të bëhet i përhershëm duke shënuar rritje. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Meksika paralajmëron SHBA-në lidhur me fluksin e migrantëve Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Meksika tha se SHBA-ja duhet të investojnë çdo vit 2 miliardë dollarë në Honduras, El Salvador dhe Guatemala, në të kundërtën fluksi i migrantëve nga këto vende do të bëhet i përhershëm duke shënuar rritje. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Meksika paralajmëron SHBA-në lidhur me fluksin e migrantëve Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Meksika tha se SHBA-ja duhet të investojnë çdo vit 2 miliardë dollarë në Honduras, El Salvador dhe Guatemala, në të kundërtën fluksi i migrantëve nga këto vende do të bëhet i përhershëm duke shënuar rritje. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Meksika paralajmëron SHBA-në lidhur me fluksin e migrantëve Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Meksika tha se SHBA-ja duhet të investojnë çdo vit 2 miliardë dollarë në Honduras, El Salvador dhe Guatemala, në të kundërtën fluksi i migrantëve nga këto vende do të bëhet i përhershëm duke shënuar rritje. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Meksika paralajmëron SHBA-në lidhur me fluksin e migrantëve Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Meksika tha se SHBA-ja duhet të investojnë çdo vit 2 miliardë dollarë në Honduras, El Salvador dhe Guatemala, në të kundërtën fluksi i migrantëve nga këto vende do të bëhet i përhershëm duke shënuar rritje. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Meksika paralajmëron SHBA-në lidhur me fluksin e migrantëve Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Meksika tha se SHBA-ja duhet të investojnë çdo vit 2 miliardë dollarë në Honduras, El Salvador dhe Guatemala, në të kundërtën fluksi i migrantëve nga këto vende do të bëhet i përhershëm duke shënuar rritje. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit