Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
09.09.2021

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
Fotoğraf: Edıta Zekjırovıkj

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
Fotoğraf: Edıta Zekjırovıkj

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
Fotoğraf: Edıta Zekjırovıkj

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
Fotoğraf: Edıta Zekjırovıkj

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
Fotoğraf: Edıta Zekjırovıkj

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
Fotoğraf: Edıta Zekjırovıkj

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
Fotoğraf: Edıta Zekjırovıkj

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
Fotoğraf: Edıta Zekjırovıkj

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
Fotoğraf: Edıta Zekjırovıkj

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
Fotoğraf: Edıta Zekjırovıkj

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
Fotoğraf: Edıta Zekjırovıkj

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
Fotoğraf: Edıta Zekjırovıkj

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
Fotoğraf: Edıta Zekjırovıkj

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

Me manifestim solemn, Maqedonia e Veriut shënon 30-vjetorin e pavarësisë
Fotoğraf: Edıta Zekjırovıkj

Me një manifestim të lartë ceremonial ku mori pjesë lidershipi shtetëror i Maqedonisë së Veriut, i udhëhequr nga presidenti Stevo Pendarovski, kryetari i kuvendit Talat Xhaferi, kryeministri Zoran Zaev dhe delegacioni qeveritar, deputetë, ambasadorë, përfaqësues të vetëqeverisjes lokale, si dhe pasi një numër qytetarësh, u shënua 8 Shtatori, Dita e Pavarësisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut. ( Edıta Zekjırovıkj - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit