Festohet ndërrimi i viteve në Maqedoni, fishekzjarret pushtojnë Shkupin

Festohet ndërrimi i viteve në Maqedoni, fishekzjarret pushtojnë Shkupin

SHKUP (AA) – Ashtu si në vitet e kaluara, edhe këtë ndërrim vitesh qytetarët e Shkupit dhe qyteteve të tjera të Maqedonisë pritën Vitin e Ri nëpër sheshet dhe qendrat e qyteteve, duke u argëtuar me spektaklin e fishekzjarreve dhe me koncerte të ndryshme festive. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Maqedoni, fishekzjarret pushtojnë Shkupin Fotoğraf: Besar Ademi

SHKUP (AA) – Ashtu si në vitet e kaluara, edhe këtë ndërrim vitesh qytetarët e Shkupit dhe qyteteve të tjera të Maqedonisë pritën Vitin e Ri nëpër sheshet dhe qendrat e qyteteve, duke u argëtuar me spektaklin e fishekzjarreve dhe me koncerte të ndryshme festive. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Maqedoni, fishekzjarret pushtojnë Shkupin Fotoğraf: Besar Ademi

SHKUP (AA) – Ashtu si në vitet e kaluara, edhe këtë ndërrim vitesh qytetarët e Shkupit dhe qyteteve të tjera të Maqedonisë pritën Vitin e Ri nëpër sheshet dhe qendrat e qyteteve, duke u argëtuar me spektaklin e fishekzjarreve dhe me koncerte të ndryshme festive. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Festohet ndërrimi i viteve në Maqedoni, fishekzjarret pushtojnë Shkupin Fotoğraf: Besar Ademi

SHKUP (AA) – Ashtu si në vitet e kaluara, edhe këtë ndërrim vitesh qytetarët e Shkupit dhe qyteteve të tjera të Maqedonisë pritën Vitin e Ri nëpër sheshet dhe qendrat e qyteteve, duke u argëtuar me spektaklin e fishekzjarreve dhe me koncerte të ndryshme festive. ( Besar Ademi - Anadolu Agency )

Viti 2017 troket në Shqipëri Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Qytetarët e Tiranës ardhjen e 2017-ës e kanë pritur në sheshin Nënë Tereza nën tingujt e muzikës dhe dritave shumë ngjyrshe të fishekzjarrëve, raporton Anadolu Agency (AA). ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Viti 2017 troket në Shqipëri Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Qytetarët e Tiranës ardhjen e 2017-ës e kanë pritur në sheshin Nënë Tereza nën tingujt e muzikës dhe dritave shumë ngjyrshe të fishekzjarrëve, raporton Anadolu Agency (AA). ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Viti 2017 troket në Shqipëri Fotoğraf: Olsi Shehu

TIRANË (AA) - Qytetarët e Tiranës ardhjen e 2017-ës e kanë pritur në sheshin Nënë Tereza nën tingujt e muzikës dhe dritave shumë ngjyrshe të fishekzjarrëve, raporton Anadolu Agency (AA). ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Prishtinë, festohet viti i ri 2017
Fotoğraf: Erkin Keçi

Me rastin e fillimit të vitit të ri 2017, në qiellin e kryeqytetit të Kosovës, në Prishtinë, u krijuan pamje të bukura nga fishekzjarrët shumëngjyrëshe. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Prishtinë, festohet viti i ri 2017
Fotoğraf: Erkin Keçi

Me rastin e fillimit të vitit të ri 2017, në qiellin e kryeqytetit të Kosovës, në Prishtinë, u krijuan pamje të bukura nga fishekzjarrët shumëngjyrëshe. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Prishtinë, festohet viti i ri 2017
Fotoğraf: Erkin Keçi

Me rastin e fillimit të vitit të ri 2017, në qiellin e kryeqytetit të Kosovës, në Prishtinë, u krijuan pamje të bukura nga fishekzjarrët shumëngjyrëshe. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit