Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve Fotoğraf: Husamedin Gina

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve Fotoğraf: Husamedin Gina

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve Fotoğraf: Husamedin Gina

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve Fotoğraf: Husamedin Gina

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve Fotoğraf: Husamedin Gina

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve Fotoğraf: Husamedin Gina

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve Fotoğraf: Husamedin Gina

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve Fotoğraf: Husamedin Gina

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve Fotoğraf: Husamedin Gina

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve Fotoğraf: Husamedin Gina

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve Fotoğraf: Husamedin Gina

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve Fotoğraf: Husamedin Gina

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve Fotoğraf: Husamedin Gina

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

Maqedoni e Veriut, të krishterët ortodoksë shënojnë festën e Krishtlindjeve Fotoğraf: Husamedin Gina

Të krishterët ortodoksë në Maqedoninë e Veriut, kremtojnë festën e Krishtlindjeve, ku në të gjitha kishat ortodokse të vendit mëngjesin e sotëm janë mbajtur liturgjitë e Krishtlindjeve. Manifestimi qendror është mbajtur në kishën kryesore "Shën Klimenti i Ohrit" në Shkup, ku Ipeshkvi i Ohrit dhe Maqedonisë, z.z. Stefan, mbajti liturgjinë. ( Husamedin Gina - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit