Manastiri Sumela në Turqi, atraksion për turistët nga e mbarë bota
Gurgullima e ujit dhe gjelbërimi i cili dominon në zonën ku është vendosur manastiri Sumela në verilindje të Turqisë, e ka shndërruar këtë lokacion në destinacion atraktiv të turistëve të shumë të cilët vijnë nga e mbarë bota. ( Meltem Yılmaz - Anadolu Agency )
08.07.2018 Meltem Yılmaz
1 / 5