Mali, protestë kundër pranisë ushtarake të Francës në vend

Mali, protestë kundër pranisë ushtarake të Francës në vend

Në kryeqytetin Bamako të Malit, u zhvillua një protestën kundër Francës dhe pranisë ushtarake franceze në vend. Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Pavarësia" për të protestuar kundër pranisë ushtarake franceze në Mali dhe Misionit të Stabilizimit të Integruar Multidimensional të Kombeve të Bashkuara në Mali (MINUSMA). Protestuesit në duar mbajtën pankarta me mbishkrime si dhe brohoritën me slogane kundër Francës. Ndërkohë ka tërhequr vëmendjen se shumë protestues mbajtën në duar flamuj të Rusisë dhe pankarta me shprehje pro ruse. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mali, protestë kundër pranisë ushtarake të Francës në vend
Fotoğraf: Stringer

Në kryeqytetin Bamako të Malit, u zhvillua një protestën kundër Francës dhe pranisë ushtarake franceze në vend. Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Pavarësia" për të protestuar kundër pranisë ushtarake franceze në Mali dhe Misionit të Stabilizimit të Integruar Multidimensional të Kombeve të Bashkuara në Mali (MINUSMA). Protestuesit në duar mbajtën pankarta me mbishkrime si dhe brohoritën me slogane kundër Francës. Ndërkohë ka tërhequr vëmendjen se shumë protestues mbajtën në duar flamuj të Rusisë dhe pankarta me shprehje pro ruse. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mali, protestë kundër pranisë ushtarake të Francës në vend
Fotoğraf: Stringer

Në kryeqytetin Bamako të Malit, u zhvillua një protestën kundër Francës dhe pranisë ushtarake franceze në vend. Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Pavarësia" për të protestuar kundër pranisë ushtarake franceze në Mali dhe Misionit të Stabilizimit të Integruar Multidimensional të Kombeve të Bashkuara në Mali (MINUSMA). Protestuesit në duar mbajtën pankarta me mbishkrime si dhe brohoritën me slogane kundër Francës. Ndërkohë ka tërhequr vëmendjen se shumë protestues mbajtën në duar flamuj të Rusisë dhe pankarta me shprehje pro ruse. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mali, protestë kundër pranisë ushtarake të Francës në vend
Fotoğraf: Stringer

Në kryeqytetin Bamako të Malit, u zhvillua një protestën kundër Francës dhe pranisë ushtarake franceze në vend. Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Pavarësia" për të protestuar kundër pranisë ushtarake franceze në Mali dhe Misionit të Stabilizimit të Integruar Multidimensional të Kombeve të Bashkuara në Mali (MINUSMA). Protestuesit në duar mbajtën pankarta me mbishkrime si dhe brohoritën me slogane kundër Francës. Ndërkohë ka tërhequr vëmendjen se shumë protestues mbajtën në duar flamuj të Rusisë dhe pankarta me shprehje pro ruse. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mali, protestë kundër pranisë ushtarake të Francës në vend
Fotoğraf: Stringer

Në kryeqytetin Bamako të Malit, u zhvillua një protestën kundër Francës dhe pranisë ushtarake franceze në vend. Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Pavarësia" për të protestuar kundër pranisë ushtarake franceze në Mali dhe Misionit të Stabilizimit të Integruar Multidimensional të Kombeve të Bashkuara në Mali (MINUSMA). Protestuesit në duar mbajtën pankarta me mbishkrime si dhe brohoritën me slogane kundër Francës. Ndërkohë ka tërhequr vëmendjen se shumë protestues mbajtën në duar flamuj të Rusisë dhe pankarta me shprehje pro ruse. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mali, protestë kundër pranisë ushtarake të Francës në vend
Fotoğraf: Stringer

Në kryeqytetin Bamako të Malit, u zhvillua një protestën kundër Francës dhe pranisë ushtarake franceze në vend. Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Pavarësia" për të protestuar kundër pranisë ushtarake franceze në Mali dhe Misionit të Stabilizimit të Integruar Multidimensional të Kombeve të Bashkuara në Mali (MINUSMA). Protestuesit në duar mbajtën pankarta me mbishkrime si dhe brohoritën me slogane kundër Francës. Ndërkohë ka tërhequr vëmendjen se shumë protestues mbajtën në duar flamuj të Rusisë dhe pankarta me shprehje pro ruse. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mali, protestë kundër pranisë ushtarake të Francës në vend
Fotoğraf: Stringer

Në kryeqytetin Bamako të Malit, u zhvillua një protestën kundër Francës dhe pranisë ushtarake franceze në vend. Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Pavarësia" për të protestuar kundër pranisë ushtarake franceze në Mali dhe Misionit të Stabilizimit të Integruar Multidimensional të Kombeve të Bashkuara në Mali (MINUSMA). Protestuesit në duar mbajtën pankarta me mbishkrime si dhe brohoritën me slogane kundër Francës. Ndërkohë ka tërhequr vëmendjen se shumë protestues mbajtën në duar flamuj të Rusisë dhe pankarta me shprehje pro ruse. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mali, protestë kundër pranisë ushtarake të Francës në vend
Fotoğraf: Stringer

Në kryeqytetin Bamako të Malit, u zhvillua një protestën kundër Francës dhe pranisë ushtarake franceze në vend. Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Pavarësia" për të protestuar kundër pranisë ushtarake franceze në Mali dhe Misionit të Stabilizimit të Integruar Multidimensional të Kombeve të Bashkuara në Mali (MINUSMA). Protestuesit në duar mbajtën pankarta me mbishkrime si dhe brohoritën me slogane kundër Francës. Ndërkohë ka tërhequr vëmendjen se shumë protestues mbajtën në duar flamuj të Rusisë dhe pankarta me shprehje pro ruse. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mali, protestë kundër pranisë ushtarake të Francës në vend
Fotoğraf: Stringer

Në kryeqytetin Bamako të Malit, u zhvillua një protestën kundër Francës dhe pranisë ushtarake franceze në vend. Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Pavarësia" për të protestuar kundër pranisë ushtarake franceze në Mali dhe Misionit të Stabilizimit të Integruar Multidimensional të Kombeve të Bashkuara në Mali (MINUSMA). Protestuesit në duar mbajtën pankarta me mbishkrime si dhe brohoritën me slogane kundër Francës. Ndërkohë ka tërhequr vëmendjen se shumë protestues mbajtën në duar flamuj të Rusisë dhe pankarta me shprehje pro ruse. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mali, protestë kundër pranisë ushtarake të Francës në vend
Fotoğraf: Stringer

Në kryeqytetin Bamako të Malit, u zhvillua një protestën kundër Francës dhe pranisë ushtarake franceze në vend. Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Pavarësia" për të protestuar kundër pranisë ushtarake franceze në Mali dhe Misionit të Stabilizimit të Integruar Multidimensional të Kombeve të Bashkuara në Mali (MINUSMA). Protestuesit në duar mbajtën pankarta me mbishkrime si dhe brohoritën me slogane kundër Francës. Ndërkohë ka tërhequr vëmendjen se shumë protestues mbajtën në duar flamuj të Rusisë dhe pankarta me shprehje pro ruse. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mali, protestë kundër pranisë ushtarake të Francës në vend
Fotoğraf: Stringer

Në kryeqytetin Bamako të Malit, u zhvillua një protestën kundër Francës dhe pranisë ushtarake franceze në vend. Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Pavarësia" për të protestuar kundër pranisë ushtarake franceze në Mali dhe Misionit të Stabilizimit të Integruar Multidimensional të Kombeve të Bashkuara në Mali (MINUSMA). Protestuesit në duar mbajtën pankarta me mbishkrime si dhe brohoritën me slogane kundër Francës. Ndërkohë ka tërhequr vëmendjen se shumë protestues mbajtën në duar flamuj të Rusisë dhe pankarta me shprehje pro ruse. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mali, protestë kundër pranisë ushtarake të Francës në vend
Fotoğraf: Stringer

Në kryeqytetin Bamako të Malit, u zhvillua një protestën kundër Francës dhe pranisë ushtarake franceze në vend. Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Pavarësia" për të protestuar kundër pranisë ushtarake franceze në Mali dhe Misionit të Stabilizimit të Integruar Multidimensional të Kombeve të Bashkuara në Mali (MINUSMA). Protestuesit në duar mbajtën pankarta me mbishkrime si dhe brohoritën me slogane kundër Francës. Ndërkohë ka tërhequr vëmendjen se shumë protestues mbajtën në duar flamuj të Rusisë dhe pankarta me shprehje pro ruse. ( Stringer - Anadolu Agency )

Mali, protestë kundër pranisë ushtarake të Francës në vend
Fotoğraf: Stringer

Në kryeqytetin Bamako të Malit, u zhvillua një protestën kundër Francës dhe pranisë ushtarake franceze në vend. Qindra protestues u mblodhën në sheshin "Pavarësia" për të protestuar kundër pranisë ushtarake franceze në Mali dhe Misionit të Stabilizimit të Integruar Multidimensional të Kombeve të Bashkuara në Mali (MINUSMA). Protestuesit në duar mbajtën pankarta me mbishkrime si dhe brohoritën me slogane kundër Francës. Ndërkohë ka tërhequr vëmendjen se shumë protestues mbajtën në duar flamuj të Rusisë dhe pankarta me shprehje pro ruse. ( Stringer - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit