Liqeni i Bledit në Slloveni, gërshetim i natyrës dhe historisë

Liqeni i Bledit në Slloveni, gërshetim i natyrës dhe historisë

BLED (АА) - Sllovenia është një vend i njohur për bukuritë e tij natyrore, ndërsa në mesin e destinacioneve më të famshme turistike është Liqeni i Bledit, i cili është një gërshetim i natyrës dhe historisë, duke e bërë këtë lokacion një atraksion të vërtetë për turistët jo vetëm nga rajoni i Ballkanit, por edhe nga Evropa dhe më gjerë. ( Admir Fazlagikj - Anadolu Agency )

Liqeni i Bledit në Slloveni, gërshetim i natyrës dhe historisë Fotoğraf: Admir Fazlagikj

BLED (АА) - Sllovenia është një vend i njohur për bukuritë e tij natyrore, ndërsa në mesin e destinacioneve më të famshme turistike është Liqeni i Bledit, i cili është një gërshetim i natyrës dhe historisë, duke e bërë këtë lokacion një atraksion të vërtetë për turistët jo vetëm nga rajoni i Ballkanit, por edhe nga Evropa dhe më gjerë. ( Admir Fazlagikj - Anadolu Agency )

Liqeni i Bledit në Slloveni, gërshetim i natyrës dhe historisë Fotoğraf: Admir Fazlagikj

BLED (АА) - Sllovenia është një vend i njohur për bukuritë e tij natyrore, ndërsa në mesin e destinacioneve më të famshme turistike është Liqeni i Bledit, i cili është një gërshetim i natyrës dhe historisë, duke e bërë këtë lokacion një atraksion të vërtetë për turistët jo vetëm nga rajoni i Ballkanit, por edhe nga Evropa dhe më gjerë. ( Admir Fazlagikj - Anadolu Agency )

Liqeni i Bledit në Slloveni, gërshetim i natyrës dhe historisë Fotoğraf: Admir Fazlagikj

BLED (АА) - Sllovenia është një vend i njohur për bukuritë e tij natyrore, ndërsa në mesin e destinacioneve më të famshme turistike është Liqeni i Bledit, i cili është një gërshetim i natyrës dhe historisë, duke e bërë këtë lokacion një atraksion të vërtetë për turistët jo vetëm nga rajoni i Ballkanit, por edhe nga Evropa dhe më gjerë. ( Admir Fazlagikj - Anadolu Agency )

Liqeni i Bledit në Slloveni, gërshetim i natyrës dhe historisë Fotoğraf: Admir Fazlagikj

BLED (АА) - Sllovenia është një vend i njohur për bukuritë e tij natyrore, ndërsa në mesin e destinacioneve më të famshme turistike është Liqeni i Bledit, i cili është një gërshetim i natyrës dhe historisë, duke e bërë këtë lokacion një atraksion të vërtetë për turistët jo vetëm nga rajoni i Ballkanit, por edhe nga Evropa dhe më gjerë. ( Admir Fazlagikj - Anadolu Agency )

Liqeni i Bledit në Slloveni, gërshetim i natyrës dhe historisë Fotoğraf: Admir Fazlagikj

BLED (АА) - Sllovenia është një vend i njohur për bukuritë e tij natyrore, ndërsa në mesin e destinacioneve më të famshme turistike është Liqeni i Bledit, i cili është një gërshetim i natyrës dhe historisë, duke e bërë këtë lokacion një atraksion të vërtetë për turistët jo vetëm nga rajoni i Ballkanit, por edhe nga Evropa dhe më gjerë. ( Admir Fazlagikj - Anadolu Agency )

Liqeni i Bledit në Slloveni, gërshetim i natyrës dhe historisë Fotoğraf: Admir Fazlagikj

BLED (АА) - Sllovenia është një vend i njohur për bukuritë e tij natyrore, ndërsa në mesin e destinacioneve më të famshme turistike është Liqeni i Bledit, i cili është një gërshetim i natyrës dhe historisë, duke e bërë këtë lokacion një atraksion të vërtetë për turistët jo vetëm nga rajoni i Ballkanit, por edhe nga Evropa dhe më gjerë. ( Admir Fazlagikj - Anadolu Agency )

Liqeni i Bledit në Slloveni, gërshetim i natyrës dhe historisë Fotoğraf: Admir Fazlagikj

BLED (АА) - Sllovenia është një vend i njohur për bukuritë e tij natyrore, ndërsa në mesin e destinacioneve më të famshme turistike është Liqeni i Bledit, i cili është një gërshetim i natyrës dhe historisë, duke e bërë këtë lokacion një atraksion të vërtetë për turistët jo vetëm nga rajoni i Ballkanit, por edhe nga Evropa dhe më gjerë. ( Admir Fazlagikj - Anadolu Agency )

Liqeni i Bledit në Slloveni, gërshetim i natyrës dhe historisë Fotoğraf: Admir Fazlagikj

BLED (АА) - Sllovenia është një vend i njohur për bukuritë e tij natyrore, ndërsa në mesin e destinacioneve më të famshme turistike është Liqeni i Bledit, i cili është një gërshetim i natyrës dhe historisë, duke e bërë këtë lokacion një atraksion të vërtetë për turistët jo vetëm nga rajoni i Ballkanit, por edhe nga Evropa dhe më gjerë. ( Admir Fazlagikj - Anadolu Agency )

Liqeni i Bledit në Slloveni, gërshetim i natyrës dhe historisë Fotoğraf: Admir Fazlagikj

BLED (АА) - Sllovenia është një vend i njohur për bukuritë e tij natyrore, ndërsa në mesin e destinacioneve më të famshme turistike është Liqeni i Bledit, i cili është një gërshetim i natyrës dhe historisë, duke e bërë këtë lokacion një atraksion të vërtetë për turistët jo vetëm nga rajoni i Ballkanit, por edhe nga Evropa dhe më gjerë. ( Admir Fazlagikj - Anadolu Agency )

Liqeni i Bledit në Slloveni, gërshetim i natyrës dhe historisë Fotoğraf: Admir Fazlagikj

BLED (АА) - Sllovenia është një vend i njohur për bukuritë e tij natyrore, ndërsa në mesin e destinacioneve më të famshme turistike është Liqeni i Bledit, i cili është një gërshetim i natyrës dhe historisë, duke e bërë këtë lokacion një atraksion të vërtetë për turistët jo vetëm nga rajoni i Ballkanit, por edhe nga Evropa dhe më gjerë. ( Admir Fazlagikj - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit