Kosovë, superhëna u filmua mbi Prizren

Kosovë, superhëna u filmua mbi Prizren

PRIZREN (AA) - Superhëna, me gjithë madhështinë dhe shkëlqimin e saj, u filmua mbi qytetin e Prizrenit në Kosovë. Ky fenomen qiellor ku orbita e hënës ndodhet shumë afër Tokës, vlerësohet se është parë më qartë pasi për shkak të masave të ndëmarra kundër koronavirusit të ri (COVID-19) është zvogëluar ndotja e ajrit. ( Eren Beksaç - Anadolu Agency )

Kosovë, superhëna u filmua mbi Prizren Fotoğraf:

PRIZREN (AA) - Superhëna, me gjithë madhështinë dhe shkëlqimin e saj, u filmua mbi qytetin e Prizrenit në Kosovë. Ky fenomen qiellor ku orbita e hënës ndodhet shumë afër Tokës, vlerësohet se është parë më qartë pasi për shkak të masave të ndëmarra kundër koronavirusit të ri (COVID-19) është zvogëluar ndotja e ajrit. (Eren Beksac - Anadolu Agency)

Kosovë, superhëna u filmua mbi Prizren Fotoğraf:

PRIZREN (AA) - Superhëna, me gjithë madhështinë dhe shkëlqimin e saj, u filmua mbi qytetin e Prizrenit në Kosovë. Ky fenomen qiellor ku orbita e hënës ndodhet shumë afër Tokës, vlerësohet se është parë më qartë pasi për shkak të masave të ndëmarra kundër koronavirusit të ri (COVID-19) është zvogëluar ndotja e ajrit. (Eren Beksac - Anadolu Agency)

Kosovë, superhëna u filmua mbi Prizren Fotoğraf:

PRIZREN (AA) - Superhëna, me gjithë madhështinë dhe shkëlqimin e saj, u filmua mbi qytetin e Prizrenit në Kosovë. Ky fenomen qiellor ku orbita e hënës ndodhet shumë afër Tokës, vlerësohet se është parë më qartë pasi për shkak të masave të ndëmarra kundër koronavirusit të ri (COVID-19) është zvogëluar ndotja e ajrit. (Eren Beksac - Anadolu Agency)

Kosovë, superhëna u filmua mbi Prizren Fotoğraf:

PRIZREN (AA) - Superhëna, me gjithë madhështinë dhe shkëlqimin e saj, u filmua mbi qytetin e Prizrenit në Kosovë. Ky fenomen qiellor ku orbita e hënës ndodhet shumë afër Tokës, vlerësohet se është parë më qartë pasi për shkak të masave të ndëmarra kundër koronavirusit të ri (COVID-19) është zvogëluar ndotja e ajrit. (Eren Beksac - Anadolu Agency)

Kosovë, superhëna u filmua mbi Prizren
Fotoğraf: Eren Beksaç

PRIZREN (AA) - Superhëna, me gjithë madhështinë dhe shkëlqimin e saj, u filmua mbi qytetin e Prizrenit në Kosovë. Ky fenomen qiellor ku orbita e hënës ndodhet shumë afër Tokës, vlerësohet se është parë më qartë pasi për shkak të masave të ndëmarra kundër koronavirusit të ri (COVID-19) është zvogëluar ndotja e ajrit. ( Eren Beksaç - Anadolu Agency )

Kosovë, superhëna u filmua mbi Prizren
Fotoğraf: Eren Beksaç

PRIZREN (AA) - Superhëna, me gjithë madhështinë dhe shkëlqimin e saj, u filmua mbi qytetin e Prizrenit në Kosovë. Ky fenomen qiellor ku orbita e hënës ndodhet shumë afër Tokës, vlerësohet se është parë më qartë pasi për shkak të masave të ndëmarra kundër koronavirusit të ri (COVID-19) është zvogëluar ndotja e ajrit. ( Eren Beksaç - Anadolu Agency )

Kosovë, superhëna u filmua mbi Prizren
Fotoğraf: Eren Beksaç

PRIZREN (AA) - Superhëna, me gjithë madhështinë dhe shkëlqimin e saj, u filmua mbi qytetin e Prizrenit në Kosovë. Ky fenomen qiellor ku orbita e hënës ndodhet shumë afër Tokës, vlerësohet se është parë më qartë pasi për shkak të masave të ndëmarra kundër koronavirusit të ri (COVID-19) është zvogëluar ndotja e ajrit. ( Eren Beksaç - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit