Jargavanët zbukuruan Bosforin

Jargavanët zbukuruan Bosforin

Jargavanët të cilët i shtojnë bukuri unike në këto ditë Bosforit në Stamboll, me lulet lajmëtarë të pranverës, ofrojnë festë vizuale në të dyja anët e Bosforit. Kjo pemë e lashtë e cila në natyrën e Stambollit rritet spontanisht, shihet si dhuratë e natyrës për Stambollin. Në periudhën osmane, në nder të jargavanit janë zhvilluar festa, ka qenë temë e poezive dhe teksteve. Jargavani sot me lulet e tij ngjyrosi të dyja anët e Bosforit në ngjyra vjollcë dhe rozë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Jargavanët zbukuruan Bosforin
Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Jargavanët të cilët i shtojnë bukuri unike në këto ditë Bosforit në Stamboll, me lulet lajmëtarë të pranverës, ofrojnë festë vizuale në të dyja anët e Bosforit. Kjo pemë e lashtë e cila në natyrën e Stambollit rritet spontanisht, shihet si dhuratë e natyrës për Stambollin. Në periudhën osmane, në nder të jargavanit janë zhvilluar festa, ka qenë temë e poezive dhe teksteve. Jargavani sot me lulet e tij ngjyrosi të dyja anët e Bosforit në ngjyra vjollcë dhe rozë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Jargavanët zbukuruan Bosforin
Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Jargavanët të cilët i shtojnë bukuri unike në këto ditë Bosforit në Stamboll, me lulet lajmëtarë të pranverës, ofrojnë festë vizuale në të dyja anët e Bosforit. Kjo pemë e lashtë e cila në natyrën e Stambollit rritet spontanisht, shihet si dhuratë e natyrës për Stambollin. Në periudhën osmane, në nder të jargavanit janë zhvilluar festa, ka qenë temë e poezive dhe teksteve. Jargavani sot me lulet e tij ngjyrosi të dyja anët e Bosforit në ngjyra vjollcë dhe rozë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Jargavanët zbukuruan Bosforin
Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Jargavanët të cilët i shtojnë bukuri unike në këto ditë Bosforit në Stamboll, me lulet lajmëtarë të pranverës, ofrojnë festë vizuale në të dyja anët e Bosforit. Kjo pemë e lashtë e cila në natyrën e Stambollit rritet spontanisht, shihet si dhuratë e natyrës për Stambollin. Në periudhën osmane, në nder të jargavanit janë zhvilluar festa, ka qenë temë e poezive dhe teksteve. Jargavani sot me lulet e tij ngjyrosi të dyja anët e Bosforit në ngjyra vjollcë dhe rozë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Jargavanët zbukuruan Bosforin
Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Jargavanët të cilët i shtojnë bukuri unike në këto ditë Bosforit në Stamboll, me lulet lajmëtarë të pranverës, ofrojnë festë vizuale në të dyja anët e Bosforit. Kjo pemë e lashtë e cila në natyrën e Stambollit rritet spontanisht, shihet si dhuratë e natyrës për Stambollin. Në periudhën osmane, në nder të jargavanit janë zhvilluar festa, ka qenë temë e poezive dhe teksteve. Jargavani sot me lulet e tij ngjyrosi të dyja anët e Bosforit në ngjyra vjollcë dhe rozë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Jargavanët zbukuruan Bosforin
Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Jargavanët të cilët i shtojnë bukuri unike në këto ditë Bosforit në Stamboll, me lulet lajmëtarë të pranverës, ofrojnë festë vizuale në të dyja anët e Bosforit. Kjo pemë e lashtë e cila në natyrën e Stambollit rritet spontanisht, shihet si dhuratë e natyrës për Stambollin. Në periudhën osmane, në nder të jargavanit janë zhvilluar festa, ka qenë temë e poezive dhe teksteve. Jargavani sot me lulet e tij ngjyrosi të dyja anët e Bosforit në ngjyra vjollcë dhe rozë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

Jargavanët zbukuruan Bosforin
Fotoğraf: Muhammed Enes Yıldırım

Jargavanët të cilët i shtojnë bukuri unike në këto ditë Bosforit në Stamboll, me lulet lajmëtarë të pranverës, ofrojnë festë vizuale në të dyja anët e Bosforit. Kjo pemë e lashtë e cila në natyrën e Stambollit rritet spontanisht, shihet si dhuratë e natyrës për Stambollin. Në periudhën osmane, në nder të jargavanit janë zhvilluar festa, ka qenë temë e poezive dhe teksteve. Jargavani sot me lulet e tij ngjyrosi të dyja anët e Bosforit në ngjyra vjollcë dhe rozë. ( Muhammed Enes Yıldırım - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit