Rritet në 1.100 numri i të vdekurve nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës
11.10.2023

Numri i palestinezëve që kanë humbur jetën nga sulmet e Izraelit në Rripin e bllokuar të Gazës është rritur në 1.100. Në një deklaratë me shkrim të Ministrisë së Shëndetësisë në Gaza, thuhet se 1.100 persona, mes tyre 171 gra dhe 326 fëmijë, kanë humbur jetën dhe 5.339 persona, përfshirë 744 gra dhe 1.217 fëmijë, janë plagosur në sulmet e Izraelit në Gaza që nga 7 tetori. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 1.100 numri i të vdekurve nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve që kanë humbur jetën nga sulmet e Izraelit në Rripin e bllokuar të Gazës është rritur në 1.100. Në një deklaratë me shkrim të Ministrisë së Shëndetësisë në Gaza, thuhet se 1.100 persona, mes tyre 171 gra dhe 326 fëmijë, kanë humbur jetën dhe 5.339 persona, përfshirë 744 gra dhe 1.217 fëmijë, janë plagosur në sulmet e Izraelit në Gaza që nga 7 tetori. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 1.100 numri i të vdekurve nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve që kanë humbur jetën nga sulmet e Izraelit në Rripin e bllokuar të Gazës është rritur në 1.100. Në një deklaratë me shkrim të Ministrisë së Shëndetësisë në Gaza, thuhet se 1.100 persona, mes tyre 171 gra dhe 326 fëmijë, kanë humbur jetën dhe 5.339 persona, përfshirë 744 gra dhe 1.217 fëmijë, janë plagosur në sulmet e Izraelit në Gaza që nga 7 tetori. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 1.100 numri i të vdekurve nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve që kanë humbur jetën nga sulmet e Izraelit në Rripin e bllokuar të Gazës është rritur në 1.100. Në një deklaratë me shkrim të Ministrisë së Shëndetësisë në Gaza, thuhet se 1.100 persona, mes tyre 171 gra dhe 326 fëmijë, kanë humbur jetën dhe 5.339 persona, përfshirë 744 gra dhe 1.217 fëmijë, janë plagosur në sulmet e Izraelit në Gaza që nga 7 tetori. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 1.100 numri i të vdekurve nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve që kanë humbur jetën nga sulmet e Izraelit në Rripin e bllokuar të Gazës është rritur në 1.100. Në një deklaratë me shkrim të Ministrisë së Shëndetësisë në Gaza, thuhet se 1.100 persona, mes tyre 171 gra dhe 326 fëmijë, kanë humbur jetën dhe 5.339 persona, përfshirë 744 gra dhe 1.217 fëmijë, janë plagosur në sulmet e Izraelit në Gaza që nga 7 tetori. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 1.100 numri i të vdekurve nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve që kanë humbur jetën nga sulmet e Izraelit në Rripin e bllokuar të Gazës është rritur në 1.100. Në një deklaratë me shkrim të Ministrisë së Shëndetësisë në Gaza, thuhet se 1.100 persona, mes tyre 171 gra dhe 326 fëmijë, kanë humbur jetën dhe 5.339 persona, përfshirë 744 gra dhe 1.217 fëmijë, janë plagosur në sulmet e Izraelit në Gaza që nga 7 tetori. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

Rritet në 1.100 numri i të vdekurve nga sulmet e Izraelit në Rripin e Gazës
Fotoğraf: Mustafa Hassona

Numri i palestinezëve që kanë humbur jetën nga sulmet e Izraelit në Rripin e bllokuar të Gazës është rritur në 1.100. Në një deklaratë me shkrim të Ministrisë së Shëndetësisë në Gaza, thuhet se 1.100 persona, mes tyre 171 gra dhe 326 fëmijë, kanë humbur jetën dhe 5.339 persona, përfshirë 744 gra dhe 1.217 fëmijë, janë plagosur në sulmet e Izraelit në Gaza që nga 7 tetori. ( Mustafa Hassona - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit