Gjysmëhëna mbi New York kapet nga fotoreporteri i AA-së

Gjysmëhëna mbi New York kapet nga fotoreporteri i AA-së

Gjysmëhëna mbi New York që ndriçoi Statujën e Lirisë frymëzoi fotoreporterin e Anadolu Agency (AA) për të kapur momentin. Statuja e Lirisë është një monument në grykën e lumit Hudson në New York City dhe është një dhuratë nga Franca për të shënuar 100-vjetorin e pavarësisë së SHBA-ve në vitin 1886 dhe simbolizon lirinë dhe demokracinë. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Gjysmëhëna mbi New York kapet nga fotoreporteri i AA-së Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Gjysmëhëna mbi New York që ndriçoi Statujën e Lirisë frymëzoi fotoreporterin e Anadolu Agency (AA) për të kapur momentin. Statuja e Lirisë është një monument në grykën e lumit Hudson në New York City dhe është një dhuratë nga Franca për të shënuar 100-vjetorin e pavarësisë së SHBA-ve në vitin 1886 dhe simbolizon lirinë dhe demokracinë. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Gjysmëhëna mbi New York kapet nga fotoreporteri i AA-së Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Gjysmëhëna mbi New York që ndriçoi Statujën e Lirisë frymëzoi fotoreporterin e Anadolu Agency (AA) për të kapur momentin. Statuja e Lirisë është një monument në grykën e lumit Hudson në New York City dhe është një dhuratë nga Franca për të shënuar 100-vjetorin e pavarësisë së SHBA-ve në vitin 1886 dhe simbolizon lirinë dhe demokracinë. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Gjysmëhëna mbi New York kapet nga fotoreporteri i AA-së Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Gjysmëhëna mbi New York që ndriçoi Statujën e Lirisë frymëzoi fotoreporterin e Anadolu Agency (AA) për të kapur momentin. Statuja e Lirisë është një monument në grykën e lumit Hudson në New York City dhe është një dhuratë nga Franca për të shënuar 100-vjetorin e pavarësisë së SHBA-ve në vitin 1886 dhe simbolizon lirinë dhe demokracinë. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Gjysmëhëna mbi New York kapet nga fotoreporteri i AA-së Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Gjysmëhëna mbi New York që ndriçoi Statujën e Lirisë frymëzoi fotoreporterin e Anadolu Agency (AA) për të kapur momentin. Statuja e Lirisë është një monument në grykën e lumit Hudson në New York City dhe është një dhuratë nga Franca për të shënuar 100-vjetorin e pavarësisë së SHBA-ve në vitin 1886 dhe simbolizon lirinë dhe demokracinë. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Gjysmëhëna mbi New York kapet nga fotoreporteri i AA-së Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Gjysmëhëna mbi New York që ndriçoi Statujën e Lirisë frymëzoi fotoreporterin e Anadolu Agency (AA) për të kapur momentin. Statuja e Lirisë është një monument në grykën e lumit Hudson në New York City dhe është një dhuratë nga Franca për të shënuar 100-vjetorin e pavarësisë së SHBA-ve në vitin 1886 dhe simbolizon lirinë dhe demokracinë. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Gjysmëhëna mbi New York kapet nga fotoreporteri i AA-së Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Gjysmëhëna mbi New York që ndriçoi Statujën e Lirisë frymëzoi fotoreporterin e Anadolu Agency (AA) për të kapur momentin. Statuja e Lirisë është një monument në grykën e lumit Hudson në New York City dhe është një dhuratë nga Franca për të shënuar 100-vjetorin e pavarësisë së SHBA-ve në vitin 1886 dhe simbolizon lirinë dhe demokracinë. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

Gjysmëhëna mbi New York kapet nga fotoreporteri i AA-së Fotoğraf: Tayfun Coşkun

Gjysmëhëna mbi New York që ndriçoi Statujën e Lirisë frymëzoi fotoreporterin e Anadolu Agency (AA) për të kapur momentin. Statuja e Lirisë është një monument në grykën e lumit Hudson në New York City dhe është një dhuratë nga Franca për të shënuar 100-vjetorin e pavarësisë së SHBA-ve në vitin 1886 dhe simbolizon lirinë dhe demokracinë. ( Tayfun Coşkun - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit