Falja e namazit të xhumasë në Tal Abyad

Falja e namazit të xhumasë në Tal Abyad

TAL ABYAD, SIRI - 18 tetorë: Muslimanët arrijnë në xhami për të falur namazin e xhumasë për herë të parë pasi qendra e qytetit Tal Abyad u pastrua nga PKK, e listuar si organizatë terroriste nga Turqia, SHBA dhe BE, dhe degëzimi i saj sirian YPG, të cilën Turqia e konsideron si grup terrorist në kuadër të Operacionit Burimi i Paqes në Turqi në veri të Sirisë, në Tal Abyad të Siri më 18 tetor 2019. ( Bekir Kasim - Anadolu Agency )

Falja e namazit të xhumasë në Tal Abyad Fotoğraf: Bekir Kasim

TAL ABYAD, SIRI - 18 tetorë: Muslimanët arrijnë në xhami për të falur namazin e xhumasë për herë të parë pasi qendra e qytetit Tal Abyad u pastrua nga PKK, e listuar si organizatë terroriste nga Turqia, SHBA dhe BE, dhe degëzimi i saj sirian YPG, të cilën Turqia e konsideron si grup terrorist në kuadër të Operacionit Burimi i Paqes në Turqi në veri të Sirisë, në Tal Abyad të Siri më 18 tetor 2019. ( Bekir Kasim - Anadolu Agency )

Falja e namazit të xhumasë në Tal Abyad Fotoğraf: Bekir Kasim

TAL ABYAD, SIRI - 18 tetorë: Muslimanët arrijnë në xhami për të falur namazin e xhumasë për herë të parë pasi qendra e qytetit Tal Abyad u pastrua nga PKK, e listuar si organizatë terroriste nga Turqia, SHBA dhe BE, dhe degëzimi i saj sirian YPG, të cilën Turqia e konsideron si grup terrorist në kuadër të Operacionit Burimi i Paqes në Turqi në veri të Sirisë, në Tal Abyad të Siri më 18 tetor 2019. ( Bekir Kasim - Anadolu Agency )

Falja e namazit të xhumasë në Tal Abyad Fotoğraf: Bekir Kasim

TAL ABYAD, SIRI - 18 tetorë: Muslimanët arrijnë në xhami për të falur namazin e xhumasë për herë të parë pasi qendra e qytetit Tal Abyad u pastrua nga PKK, e listuar si organizatë terroriste nga Turqia, SHBA dhe BE, dhe degëzimi i saj sirian YPG, të cilën Turqia e konsideron si grup terrorist në kuadër të Operacionit Burimi i Paqes në Turqi në veri të Sirisë, në Tal Abyad të Siri më 18 tetor 2019. ( Bekir Kasim - Anadolu Agency )

Falja e namazit të xhumasë në Tal Abyad Fotoğraf: Bekir Kasim

TAL ABYAD, SIRI - 18 tetorë: Muslimanët arrijnë në xhami për të falur namazin e xhumasë për herë të parë pasi qendra e qytetit Tal Abyad u pastrua nga PKK, e listuar si organizatë terroriste nga Turqia, SHBA dhe BE, dhe degëzimi i saj sirian YPG, të cilën Turqia e konsideron si grup terrorist në kuadër të Operacionit Burimi i Paqes në Turqi në veri të Sirisë, në Tal Abyad të Siri më 18 tetor 2019. ( Bekir Kasim - Anadolu Agency )

Falja e namazit të xhumasë në Tal Abyad Fotoğraf: Bekir Kasim

TAL ABYAD, SIRI - 18 tetorë: Muslimanët arrijnë në xhami për të falur namazin e xhumasë për herë të parë pasi qendra e qytetit Tal Abyad u pastrua nga PKK, e listuar si organizatë terroriste nga Turqia, SHBA dhe BE, dhe degëzimi i saj sirian YPG, të cilën Turqia e konsideron si grup terrorist në kuadër të Operacionit Burimi i Paqes në Turqi në veri të Sirisë, në Tal Abyad të Siri më 18 tetor 2019. ( Bekir Kasim - Anadolu Agency )

Falja e namazit të xhumasë në Tal Abyad Fotoğraf: Bekir Kasim

TAL ABYAD, SIRI - 18 tetorë: Muslimanët arrijnë në xhami për të falur namazin e xhumasë për herë të parë pasi qendra e qytetit Tal Abyad u pastrua nga PKK, e listuar si organizatë terroriste nga Turqia, SHBA dhe BE, dhe degëzimi i saj sirian YPG, të cilën Turqia e konsideron si grup terrorist në kuadër të Operacionit Burimi i Paqes në Turqi në veri të Sirisë, në Tal Abyad të Siri më 18 tetor 2019. ( Bekir Kasim - Anadolu Agency )

Falja e namazit të xhumasë në Tal Abyad Fotoğraf: Bekir Kasim

TAL ABYAD, SIRI - 18 tetorë: Muslimanët arrijnë në xhami për të falur namazin e xhumasë për herë të parë pasi qendra e qytetit Tal Abyad u pastrua nga PKK, e listuar si organizatë terroriste nga Turqia, SHBA dhe BE, dhe degëzimi i saj sirian YPG, të cilën Turqia e konsideron si grup terrorist në kuadër të Operacionit Burimi i Paqes në Turqi në veri të Sirisë, në Tal Abyad të Siri më 18 tetor 2019. ( Bekir Kasim - Anadolu Agency )

Falja e namazit të xhumasë në Tal Abyad Fotoğraf: Bekir Kasim

TAL ABYAD, SIRI - 18 tetorë: Muslimanët arrijnë në xhami për të falur namazin e xhumasë për herë të parë pasi qendra e qytetit Tal Abyad u pastrua nga PKK, e listuar si organizatë terroriste nga Turqia, SHBA dhe BE, dhe degëzimi i saj sirian YPG, të cilën Turqia e konsideron si grup terrorist në kuadër të Operacionit Burimi i Paqes në Turqi në veri të Sirisë, në Tal Abyad të Siri më 18 tetor 2019. ( Bekir Kasim - Anadolu Agency )

Falja e namazit të xhumasë në Tal Abyad Fotoğraf: Bekir Kasim

TAL ABYAD, SIRI - 18 tetorë: Muslimanët arrijnë në xhami për të falur namazin e xhumasë për herë të parë pasi qendra e qytetit Tal Abyad u pastrua nga PKK, e listuar si organizatë terroriste nga Turqia, SHBA dhe BE, dhe degëzimi i saj sirian YPG, të cilën Turqia e konsideron si grup terrorist në kuadër të Operacionit Burimi i Paqes në Turqi në veri të Sirisë, në Tal Abyad të Siri më 18 tetor 2019. ( Bekir Kasim - Anadolu Agency )

Falja e namazit të xhumasë në Tal Abyad
Fotoğraf: Bekir Kasim

TAL ABYAD, SIRI - 18 tetorë: Muslimanët arrijnë në xhami për të falur namazin e xhumasë për herë të parë pasi qendra e qytetit Tal Abyad u pastrua nga PKK, e listuar si organizatë terroriste nga Turqia, SHBA dhe BE, dhe degëzimi i saj sirian YPG, të cilën Turqia e konsideron si grup terrorist në kuadër të Operacionit Burimi i Paqes në Turqi në veri të Sirisë, në Tal Abyad të Siri më 18 tetor 2019. ( Bekir Kasim - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit