Ekspozitë me fotografi nga udhëtimet e Edith Durham në trojet shqiptare

Ekspozitë me fotografi nga udhëtimet e Edith Durham në trojet shqiptare

Në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me fotografi të realizuara nga Edith Durham gjatë udhëtimeve në viset shqiptare. Në fjalën e tij, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, Dorian Koçi, tha se ekspozita dhe konferenca shkencore organizohet me rastin e 75-vjetorit të vdekjes së Durham. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Ekspozitë me fotografi nga udhëtimet e Edith Durham në trojet shqiptare
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me fotografi të realizuara nga Edith Durham gjatë udhëtimeve në viset shqiptare. Në fjalën e tij, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, Dorian Koçi, tha se ekspozita dhe konferenca shkencore organizohet me rastin e 75-vjetorit të vdekjes së Durham. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Ekspozitë me fotografi nga udhëtimet e Edith Durham në trojet shqiptare
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me fotografi të realizuara nga Edith Durham gjatë udhëtimeve në viset shqiptare. Në fjalën e tij, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, Dorian Koçi, tha se ekspozita dhe konferenca shkencore organizohet me rastin e 75-vjetorit të vdekjes së Durham. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Ekspozitë me fotografi nga udhëtimet e Edith Durham në trojet shqiptare
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me fotografi të realizuara nga Edith Durham gjatë udhëtimeve në viset shqiptare. Në fjalën e tij, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, Dorian Koçi, tha se ekspozita dhe konferenca shkencore organizohet me rastin e 75-vjetorit të vdekjes së Durham. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Ekspozitë me fotografi nga udhëtimet e Edith Durham në trojet shqiptare
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me fotografi të realizuara nga Edith Durham gjatë udhëtimeve në viset shqiptare. Në fjalën e tij, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, Dorian Koçi, tha se ekspozita dhe konferenca shkencore organizohet me rastin e 75-vjetorit të vdekjes së Durham. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Ekspozitë me fotografi nga udhëtimet e Edith Durham në trojet shqiptare
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me fotografi të realizuara nga Edith Durham gjatë udhëtimeve në viset shqiptare. Në fjalën e tij, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, Dorian Koçi, tha se ekspozita dhe konferenca shkencore organizohet me rastin e 75-vjetorit të vdekjes së Durham. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Ekspozitë me fotografi nga udhëtimet e Edith Durham në trojet shqiptare
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me fotografi të realizuara nga Edith Durham gjatë udhëtimeve në viset shqiptare. Në fjalën e tij, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, Dorian Koçi, tha se ekspozita dhe konferenca shkencore organizohet me rastin e 75-vjetorit të vdekjes së Durham. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Ekspozitë me fotografi nga udhëtimet e Edith Durham në trojet shqiptare
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me fotografi të realizuara nga Edith Durham gjatë udhëtimeve në viset shqiptare. Në fjalën e tij, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, Dorian Koçi, tha se ekspozita dhe konferenca shkencore organizohet me rastin e 75-vjetorit të vdekjes së Durham. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Ekspozitë me fotografi nga udhëtimet e Edith Durham në trojet shqiptare
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me fotografi të realizuara nga Edith Durham gjatë udhëtimeve në viset shqiptare. Në fjalën e tij, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, Dorian Koçi, tha se ekspozita dhe konferenca shkencore organizohet me rastin e 75-vjetorit të vdekjes së Durham. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Ekspozitë me fotografi nga udhëtimet e Edith Durham në trojet shqiptare
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me fotografi të realizuara nga Edith Durham gjatë udhëtimeve në viset shqiptare. Në fjalën e tij, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, Dorian Koçi, tha se ekspozita dhe konferenca shkencore organizohet me rastin e 75-vjetorit të vdekjes së Durham. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Ekspozitë me fotografi nga udhëtimet e Edith Durham në trojet shqiptare
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me fotografi të realizuara nga Edith Durham gjatë udhëtimeve në viset shqiptare. Në fjalën e tij, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, Dorian Koçi, tha se ekspozita dhe konferenca shkencore organizohet me rastin e 75-vjetorit të vdekjes së Durham. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Ekspozitë me fotografi nga udhëtimet e Edith Durham në trojet shqiptare
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me fotografi të realizuara nga Edith Durham gjatë udhëtimeve në viset shqiptare. Në fjalën e tij, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, Dorian Koçi (foto), tha se ekspozita dhe konferenca shkencore organizohet me rastin e 75-vjetorit të vdekjes së Durham. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Ekspozitë me fotografi nga udhëtimet e Edith Durham në trojet shqiptare
Fotoğraf: Olsi Shehu

Në mjediset e Muzeut Historik Kombëtar në Tiranë është hapur ekspozita me fotografi të realizuara nga Edith Durham gjatë udhëtimeve në viset shqiptare. Në fjalën e tij, drejtori i Muzeut Historik Kombëtar të Shqipërisë, Dorian Koçi, tha se ekspozita dhe konferenca shkencore organizohet me rastin e 75-vjetorit të vdekjes së Durham. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit