Ekipi aerobatik "Yjet Turke" vizatuan hënën në qiell

Ekipi aerobatik "Yjet Turke" vizatuan hënën në qiell

Ekipi aerobatik i Forcave Ajrore Turke Turk Yildizlari (Yjet Turke) performoi në qytetin turk Konya dhe përsëri magjepsën vëzhguesit me një hënë të "vizatuar" në qiell. Qytetarët e Konyas sot patën mundësinë të vëzhgojnë një performancë shumë interesante të ekipit akrobatik nga baza kryesore e Komandës së Forcave Ajrore në Konya, e cila edhe një herë demonstroi shkathtësitë e saj. ( Abdullah Doğan - Anadolu Agency )

Ekipi aerobatik "Yjet Turke" vizatuan hënën në qiell
Fotoğraf: Abdullah Doğan

Ekipi aerobatik i Forcave Ajrore Turke Turk Yildizlari (Yjet Turke) performoi në qytetin turk Konya dhe përsëri magjepsën vëzhguesit me një hënë të "vizatuar" në qiell. Qytetarët e Konyas sot patën mundësinë të vëzhgojnë një performancë shumë interesante të ekipit akrobatik nga baza kryesore e Komandës së Forcave Ajrore në Konya, e cila edhe një herë demonstroi shkathtësitë e saj. ( Abdullah Doğan - Anadolu Agency )

Ekipi aerobatik "Yjet Turke" vizatuan hënën në qiell
Fotoğraf: Abdullah Doğan

Ekipi aerobatik i Forcave Ajrore Turke Turk Yildizlari (Yjet Turke) performoi në qytetin turk Konya dhe përsëri magjepsën vëzhguesit me një hënë të "vizatuar" në qiell. Qytetarët e Konyas sot patën mundësinë të vëzhgojnë një performancë shumë interesante të ekipit akrobatik nga baza kryesore e Komandës së Forcave Ajrore në Konya, e cila edhe një herë demonstroi shkathtësitë e saj. ( Abdullah Doğan - Anadolu Agency )

Ekipi aerobatik "Yjet Turke" vizatuan hënën në qiell
Fotoğraf: Abdullah Doğan

Ekipi aerobatik i Forcave Ajrore Turke Turk Yildizlari (Yjet Turke) performoi në qytetin turk Konya dhe përsëri magjepsën vëzhguesit me një hënë të "vizatuar" në qiell. Qytetarët e Konyas sot patën mundësinë të vëzhgojnë një performancë shumë interesante të ekipit akrobatik nga baza kryesore e Komandës së Forcave Ajrore në Konya, e cila edhe një herë demonstroi shkathtësitë e saj. ( Abdullah Doğan - Anadolu Agency )

Ekipi aerobatik "Yjet Turke" vizatuan hënën në qiell
Fotoğraf: Abdullah Doğan

Ekipi aerobatik i Forcave Ajrore Turke Turk Yildizlari (Yjet Turke) performoi në qytetin turk Konya dhe përsëri magjepsën vëzhguesit me një hënë të "vizatuar" në qiell. Qytetarët e Konyas sot patën mundësinë të vëzhgojnë një performancë shumë interesante të ekipit akrobatik nga baza kryesore e Komandës së Forcave Ajrore në Konya, e cila edhe një herë demonstroi shkathtësitë e saj. ( Abdullah Doğan - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit