Deputetët britanikë filluan të largohen nga ndërtesa e PE-së

Deputetët britanikë filluan të largohen nga ndërtesa e PE-së

Disa orë para largimit zyrtar të Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian (BE), parlamentarët britanikë kanë filluar të largohen nga ndërtesa e Parlamentit Evropian në Bruksel. Deputetja e Partisë Brexit në PE, Ann Widdecombe në një deklaratë për gazetarët në dalje të PE-së tha se Britania po largohet nga BE-ja pas 40 vitesh dhe se kjo bërë falë Partisë Brexit dhe liderit të saj, Nigel Farage. ( Dursun Aydemir - Anadolu Agency )

Deputetët britanikë filluan të largohen nga ndërtesa e PE-së
Fotoğraf: Dursun Aydemir

Disa orë para largimit zyrtar të Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian (BE), parlamentarët britanikë kanë filluar të largohen nga ndërtesa e Parlamentit Evropian në Bruksel. Deputetja e Partisë Brexit në PE, Ann Widdecombe në një deklaratë për gazetarët në dalje të PE-së tha se Britania po largohet nga BE-ja pas 40 vitesh dhe se kjo bërë falë Partisë Brexit dhe liderit të saj, Nigel Farage. ( Dursun Aydemir - Anadolu Agency )

Deputetët britanikë filluan të largohen nga ndërtesa e PE-së
Fotoğraf: Dursun Aydemir

Disa orë para largimit zyrtar të Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian (BE), parlamentarët britanikë kanë filluar të largohen nga ndërtesa e Parlamentit Evropian në Bruksel. Deputetja e Partisë Brexit në PE, Ann Widdecombe në një deklaratë për gazetarët në dalje të PE-së tha se Britania po largohet nga BE-ja pas 40 vitesh dhe se kjo bërë falë Partisë Brexit dhe liderit të saj, Nigel Farage. ( Dursun Aydemir - Anadolu Agency )

Deputetët britanikë filluan të largohen nga ndërtesa e PE-së
Fotoğraf: Dursun Aydemir

Disa orë para largimit zyrtar të Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian (BE), parlamentarët britanikë kanë filluar të largohen nga ndërtesa e Parlamentit Evropian në Bruksel. Deputetja e Partisë Brexit në PE, Ann Widdecombe në një deklaratë për gazetarët në dalje të PE-së tha se Britania po largohet nga BE-ja pas 40 vitesh dhe se kjo bërë falë Partisë Brexit dhe liderit të saj, Nigel Farage. ( Dursun Aydemir - Anadolu Agency )

Deputetët britanikë filluan të largohen nga ndërtesa e PE-së
Fotoğraf: Dursun Aydemir

Disa orë para largimit zyrtar të Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian (BE), parlamentarët britanikë kanë filluar të largohen nga ndërtesa e Parlamentit Evropian në Bruksel. Deputetja e Partisë Brexit në PE, Ann Widdecombe në një deklaratë për gazetarët në dalje të PE-së tha se Britania po largohet nga BE-ja pas 40 vitesh dhe se kjo bërë falë Partisë Brexit dhe liderit të saj, Nigel Farage. ( Dursun Aydemir - Anadolu Agency )

Deputetët britanikë filluan të largohen nga ndërtesa e PE-së
Fotoğraf: Dursun Aydemir

Disa orë para largimit zyrtar të Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian (BE), parlamentarët britanikë kanë filluar të largohen nga ndërtesa e Parlamentit Evropian në Bruksel. Deputetja e Partisë Brexit në PE, Ann Widdecombe në një deklaratë për gazetarët në dalje të PE-së tha se Britania po largohet nga BE-ja pas 40 vitesh dhe se kjo bërë falë Partisë Brexit dhe liderit të saj, Nigel Farage. ( Dursun Aydemir - Anadolu Agency )

Deputetët britanikë filluan të largohen nga ndërtesa e PE-së
Fotoğraf: Dursun Aydemir

Disa orë para largimit zyrtar të Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian (BE), parlamentarët britanikë kanë filluar të largohen nga ndërtesa e Parlamentit Evropian në Bruksel. Deputetja e Partisë Brexit në PE, Ann Widdecombe në një deklaratë për gazetarët në dalje të PE-së tha se Britania po largohet nga BE-ja pas 40 vitesh dhe se kjo bërë falë Partisë Brexit dhe liderit të saj, Nigel Farage. ( Dursun Aydemir - Anadolu Agency )

Deputetët britanikë filluan të largohen nga ndërtesa e PE-së
Fotoğraf: Dursun Aydemir

Disa orë para largimit zyrtar të Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian (BE), parlamentarët britanikë kanë filluar të largohen nga ndërtesa e Parlamentit Evropian në Bruksel. Deputetja e Partisë Brexit në PE, Ann Widdecombe në një deklaratë për gazetarët në dalje të PE-së tha se Britania po largohet nga BE-ja pas 40 vitesh dhe se kjo bërë falë Partisë Brexit dhe liderit të saj, Nigel Farage. ( Dursun Aydemir - Anadolu Agency )

Deputetët britanikë filluan të largohen nga ndërtesa e PE-së
Fotoğraf: Dursun Aydemir

Disa orë para largimit zyrtar të Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian (BE), parlamentarët britanikë kanë filluar të largohen nga ndërtesa e Parlamentit Evropian në Bruksel. Deputetja e Partisë Brexit në PE, Ann Widdecombe në një deklaratë për gazetarët në dalje të PE-së tha se Britania po largohet nga BE-ja pas 40 vitesh dhe se kjo bërë falë Partisë Brexit dhe liderit të saj, Nigel Farage. ( Dursun Aydemir - Anadolu Agency )

Deputetët britanikë filluan të largohen nga ndërtesa e PE-së
Fotoğraf: Dursun Aydemir

Disa orë para largimit zyrtar të Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian (BE), parlamentarët britanikë kanë filluar të largohen nga ndërtesa e Parlamentit Evropian në Bruksel. Deputetja e Partisë Brexit në PE, Ann Widdecombe në një deklaratë për gazetarët në dalje të PE-së tha se Britania po largohet nga BE-ja pas 40 vitesh dhe se kjo bërë falë Partisë Brexit dhe liderit të saj, Nigel Farage. ( Dursun Aydemir - Anadolu Agency )

Deputetët britanikë filluan të largohen nga ndërtesa e PE-së
Fotoğraf: Dursun Aydemir

Disa orë para largimit zyrtar të Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian (BE), parlamentarët britanikë kanë filluar të largohen nga ndërtesa e Parlamentit Evropian në Bruksel. Deputetja e Partisë Brexit në PE, Ann Widdecombe në një deklaratë për gazetarët në dalje të PE-së tha se Britania po largohet nga BE-ja pas 40 vitesh dhe se kjo bërë falë Partisë Brexit dhe liderit të saj, Nigel Farage. ( Dursun Aydemir - Anadolu Agency )

Deputetët britanikë filluan të largohen nga ndërtesa e PE-së
Fotoğraf: Dursun Aydemir

Disa orë para largimit zyrtar të Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian (BE), parlamentarët britanikë kanë filluar të largohen nga ndërtesa e Parlamentit Evropian në Bruksel. Deputetja e Partisë Brexit në PE, Ann Widdecombe në një deklaratë për gazetarët në dalje të PE-së tha se Britania po largohet nga BE-ja pas 40 vitesh dhe se kjo bërë falë Partisë Brexit dhe liderit të saj, Nigel Farage. ( Dursun Aydemir - Anadolu Agency )

Deputetët britanikë filluan të largohen nga ndërtesa e PE-së
Fotoğraf: Dursun Aydemir

Disa orë para largimit zyrtar të Britanisë së Madhe nga Bashkimi Evropian (BE), parlamentarët britanikë kanë filluar të largohen nga ndërtesa e Parlamentit Evropian në Bruksel. Deputetja e Partisë Brexit në PE, Ann Widdecombe në një deklaratë për gazetarët në dalje të PE-së tha se Britania po largohet nga BE-ja pas 40 vitesh dhe se kjo bërë falë Partisë Brexit dhe liderit të saj, Nigel Farage. ( Dursun Aydemir - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit