Çarshia historike e Stambollit përgatitet për hapjen më 1 qershor

Çarshia historike e Stambollit përgatitet për hapjen më 1 qershor

Çarshia e Mbyllur (Kapaliçarshia) historike e Stambollit, e cila nuk funksionon që nga 23 marsi për shkak të masave të marra për të luftuar koronavirusin e ri (COVID-19), po përgatitet të rihapet më 1 qershor. Si pjesë e përgatitjeve, ekipet për dezinfektim dhe pastrim të Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Pastrimit pranë Komunës Fatih dezinfektuan brendësinë e çarshisë me preparate të veçanta. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Çarshia historike e Stambollit përgatitet për hapjen më 1 qershor
Fotoğraf: Elif Öztürk

Çarshia e Mbyllur (Kapaliçarshia) historike e Stambollit, e cila nuk funksionon që nga 23 marsi për shkak të masave të marra për të luftuar koronavirusin e ri (COVID-19), po përgatitet të rihapet më 1 qershor. Si pjesë e përgatitjeve, ekipet për dezinfektim dhe pastrim të Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Pastrimit pranë Komunës Fatih dezinfektuan brendësinë e çarshisë me preparate të veçanta. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Çarshia historike e Stambollit përgatitet për hapjen më 1 qershor
Fotoğraf: Elif Öztürk

Çarshia e Mbyllur (Kapaliçarshia) historike e Stambollit, e cila nuk funksionon që nga 23 marsi për shkak të masave të marra për të luftuar koronavirusin e ri (COVID-19), po përgatitet të rihapet më 1 qershor. Si pjesë e përgatitjeve, ekipet për dezinfektim dhe pastrim të Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Pastrimit pranë Komunës Fatih dezinfektuan brendësinë e çarshisë me preparate të veçanta. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Çarshia historike e Stambollit përgatitet për hapjen më 1 qershor
Fotoğraf: Elif Öztürk

Çarshia e Mbyllur (Kapaliçarshia) historike e Stambollit, e cila nuk funksionon që nga 23 marsi për shkak të masave të marra për të luftuar koronavirusin e ri (COVID-19), po përgatitet të rihapet më 1 qershor. Si pjesë e përgatitjeve, ekipet për dezinfektim dhe pastrim të Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Pastrimit pranë Komunës Fatih dezinfektuan brendësinë e çarshisë me preparate të veçanta. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Çarshia historike e Stambollit përgatitet për hapjen më 1 qershor
Fotoğraf: Elif Öztürk

Çarshia e Mbyllur (Kapaliçarshia) historike e Stambollit, e cila nuk funksionon që nga 23 marsi për shkak të masave të marra për të luftuar koronavirusin e ri (COVID-19), po përgatitet të rihapet më 1 qershor. Si pjesë e përgatitjeve, ekipet për dezinfektim dhe pastrim të Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Pastrimit pranë Komunës Fatih dezinfektuan brendësinë e çarshisë me preparate të veçanta. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Çarshia historike e Stambollit përgatitet për hapjen më 1 qershor
Fotoğraf: Elif Öztürk

Çarshia e Mbyllur (Kapaliçarshia) historike e Stambollit, e cila nuk funksionon që nga 23 marsi për shkak të masave të marra për të luftuar koronavirusin e ri (COVID-19), po përgatitet të rihapet më 1 qershor. Si pjesë e përgatitjeve, ekipet për dezinfektim dhe pastrim të Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Pastrimit pranë Komunës Fatih dezinfektuan brendësinë e çarshisë me preparate të veçanta. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Çarshia historike e Stambollit përgatitet për hapjen më 1 qershor
Fotoğraf: Elif Öztürk

Çarshia e Mbyllur (Kapaliçarshia) historike e Stambollit, e cila nuk funksionon që nga 23 marsi për shkak të masave të marra për të luftuar koronavirusin e ri (COVID-19), po përgatitet të rihapet më 1 qershor. Si pjesë e përgatitjeve, ekipet për dezinfektim dhe pastrim të Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Pastrimit pranë Komunës Fatih dezinfektuan brendësinë e çarshisë me preparate të veçanta. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Çarshia historike e Stambollit përgatitet për hapjen më 1 qershor
Fotoğraf: Elif Öztürk

Çarshia e Mbyllur (Kapaliçarshia) historike e Stambollit, e cila nuk funksionon që nga 23 marsi për shkak të masave të marra për të luftuar koronavirusin e ri (COVID-19), po përgatitet të rihapet më 1 qershor. Si pjesë e përgatitjeve, ekipet për dezinfektim dhe pastrim të Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Pastrimit pranë Komunës Fatih dezinfektuan brendësinë e çarshisë me preparate të veçanta. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Çarshia historike e Stambollit përgatitet për hapjen më 1 qershor
Fotoğraf: Elif Öztürk

Çarshia e Mbyllur (Kapaliçarshia) historike e Stambollit, e cila nuk funksionon që nga 23 marsi për shkak të masave të marra për të luftuar koronavirusin e ri (COVID-19), po përgatitet të rihapet më 1 qershor. Si pjesë e përgatitjeve, ekipet për dezinfektim dhe pastrim të Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Pastrimit pranë Komunës Fatih dezinfektuan brendësinë e çarshisë me preparate të veçanta. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Çarshia historike e Stambollit përgatitet për hapjen më 1 qershor
Fotoğraf: Elif Öztürk

Çarshia e Mbyllur (Kapaliçarshia) historike e Stambollit, e cila nuk funksionon që nga 23 marsi për shkak të masave të marra për të luftuar koronavirusin e ri (COVID-19), po përgatitet të rihapet më 1 qershor. Si pjesë e përgatitjeve, ekipet për dezinfektim dhe pastrim të Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Pastrimit pranë Komunës Fatih dezinfektuan brendësinë e çarshisë me preparate të veçanta. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Çarshia historike e Stambollit përgatitet për hapjen më 1 qershor
Fotoğraf: Elif Öztürk

Çarshia e Mbyllur (Kapaliçarshia) historike e Stambollit, e cila nuk funksionon që nga 23 marsi për shkak të masave të marra për të luftuar koronavirusin e ri (COVID-19), po përgatitet të rihapet më 1 qershor. Si pjesë e përgatitjeve, ekipet për dezinfektim dhe pastrim të Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Pastrimit pranë Komunës Fatih dezinfektuan brendësinë e çarshisë me preparate të veçanta. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

Çarshia historike e Stambollit përgatitet për hapjen më 1 qershor
Fotoğraf: Elif Öztürk

Çarshia e Mbyllur (Kapaliçarshia) historike e Stambollit, e cila nuk funksionon që nga 23 marsi për shkak të masave të marra për të luftuar koronavirusin e ri (COVID-19), po përgatitet të rihapet më 1 qershor. Si pjesë e përgatitjeve, ekipet për dezinfektim dhe pastrim të Drejtorisë së Shëndetësisë dhe Pastrimit pranë Komunës Fatih dezinfektuan brendësinë e çarshisë me preparate të veçanta. ( Elif Öztürk - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit