Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19
01.01.2022

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19
Fotoğraf: Raşid Necati Aslım

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19
Fotoğraf: Raşid Necati Aslım

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19
Fotoğraf: Raşid Necati Aslım

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19
Fotoğraf: Raşid Necati Aslım

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19
Fotoğraf: Raşid Necati Aslım

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19
Fotoğraf: Raşid Necati Aslım

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19
Fotoğraf: Raşid Necati Aslım

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19
Fotoğraf: Raşid Necati Aslım

Britania në vitin e ri hyri nën hijen e COVID-19

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit