Bjellorusia zbraz kampet e emigrantëve në kufirin polak
19.11.2021

Bjellorusia ka bërë të ditur se ka zbrazur kampet e improvizuara në kufirin e saj me Poloninë dhe se ka zhvendosur emigrantët në një magazinë aty pranë të cilën qeveria e vendit e ka kthyer në qendër shqyrtimi për emigrantët. Pasditen e djeshme, emigrantët që synonin të emigrojnë në Evropë filluan të paketojnë gjërat e tyre në zonën pyjore dhe në kampet që kishin ngritur përgjatë kufirit në rajonin Grodno të Bjellorusisë. ( Sefa Karacan - Anadolu Agency )

Bjellorusia zbraz kampet e emigrantëve në kufirin polak
Fotoğraf: Sefa Karacan

Bjellorusia ka bërë të ditur se ka zbrazur kampet e improvizuara në kufirin e saj me Poloninë dhe se ka zhvendosur emigrantët në një magazinë aty pranë të cilën qeveria e vendit e ka kthyer në qendër shqyrtimi për emigrantët. Pasditen e djeshme, emigrantët që synonin të emigrojnë në Evropë filluan të paketojnë gjërat e tyre në zonën pyjore dhe në kampet që kishin ngritur përgjatë kufirit në rajonin Grodno të Bjellorusisë. ( Sefa Karacan - Anadolu Agency )

Bjellorusia zbraz kampet e emigrantëve në kufirin polak
Fotoğraf: Sefa Karacan

Bjellorusia ka bërë të ditur se ka zbrazur kampet e improvizuara në kufirin e saj me Poloninë dhe se ka zhvendosur emigrantët në një magazinë aty pranë të cilën qeveria e vendit e ka kthyer në qendër shqyrtimi për emigrantët. Pasditen e djeshme, emigrantët që synonin të emigrojnë në Evropë filluan të paketojnë gjërat e tyre në zonën pyjore dhe në kampet që kishin ngritur përgjatë kufirit në rajonin Grodno të Bjellorusisë. ( Sefa Karacan - Anadolu Agency )

Bjellorusia zbraz kampet e emigrantëve në kufirin polak
Fotoğraf: Sefa Karacan

Bjellorusia ka bërë të ditur se ka zbrazur kampet e improvizuara në kufirin e saj me Poloninë dhe se ka zhvendosur emigrantët në një magazinë aty pranë të cilën qeveria e vendit e ka kthyer në qendër shqyrtimi për emigrantët. Pasditen e djeshme, emigrantët që synonin të emigrojnë në Evropë filluan të paketojnë gjërat e tyre në zonën pyjore dhe në kampet që kishin ngritur përgjatë kufirit në rajonin Grodno të Bjellorusisë. ( Sefa Karacan - Anadolu Agency )

Bjellorusia zbraz kampet e emigrantëve në kufirin polak
Fotoğraf: Sefa Karacan

Bjellorusia ka bërë të ditur se ka zbrazur kampet e improvizuara në kufirin e saj me Poloninë dhe se ka zhvendosur emigrantët në një magazinë aty pranë të cilën qeveria e vendit e ka kthyer në qendër shqyrtimi për emigrantët. Pasditen e djeshme, emigrantët që synonin të emigrojnë në Evropë filluan të paketojnë gjërat e tyre në zonën pyjore dhe në kampet që kishin ngritur përgjatë kufirit në rajonin Grodno të Bjellorusisë. ( Sefa Karacan - Anadolu Agency )

Bjellorusia zbraz kampet e emigrantëve në kufirin polak
Fotoğraf: Sefa Karacan

Bjellorusia ka bërë të ditur se ka zbrazur kampet e improvizuara në kufirin e saj me Poloninë dhe se ka zhvendosur emigrantët në një magazinë aty pranë të cilën qeveria e vendit e ka kthyer në qendër shqyrtimi për emigrantët. Pasditen e djeshme, emigrantët që synonin të emigrojnë në Evropë filluan të paketojnë gjërat e tyre në zonën pyjore dhe në kampet që kishin ngritur përgjatë kufirit në rajonin Grodno të Bjellorusisë. ( Sefa Karacan - Anadolu Agency )

Bjellorusia zbraz kampet e emigrantëve në kufirin polak
Fotoğraf: Sefa Karacan

Bjellorusia ka bërë të ditur se ka zbrazur kampet e improvizuara në kufirin e saj me Poloninë dhe se ka zhvendosur emigrantët në një magazinë aty pranë të cilën qeveria e vendit e ka kthyer në qendër shqyrtimi për emigrantët. Pasditen e djeshme, emigrantët që synonin të emigrojnë në Evropë filluan të paketojnë gjërat e tyre në zonën pyjore dhe në kampet që kishin ngritur përgjatë kufirit në rajonin Grodno të Bjellorusisë. ( Sefa Karacan - Anadolu Agency )

Bjellorusia zbraz kampet e emigrantëve në kufirin polak
Fotoğraf: Sefa Karacan

Bjellorusia ka bërë të ditur se ka zbrazur kampet e improvizuara në kufirin e saj me Poloninë dhe se ka zhvendosur emigrantët në një magazinë aty pranë të cilën qeveria e vendit e ka kthyer në qendër shqyrtimi për emigrantët. Pasditen e djeshme, emigrantët që synonin të emigrojnë në Evropë filluan të paketojnë gjërat e tyre në zonën pyjore dhe në kampet që kishin ngritur përgjatë kufirit në rajonin Grodno të Bjellorusisë. ( Sefa Karacan - Anadolu Agency )

Bjellorusia zbraz kampet e emigrantëve në kufirin polak
Fotoğraf: Sefa Karacan

Bjellorusia ka bërë të ditur se ka zbrazur kampet e improvizuara në kufirin e saj me Poloninë dhe se ka zhvendosur emigrantët në një magazinë aty pranë të cilën qeveria e vendit e ka kthyer në qendër shqyrtimi për emigrantët. Pasditen e djeshme, emigrantët që synonin të emigrojnë në Evropë filluan të paketojnë gjërat e tyre në zonën pyjore dhe në kampet që kishin ngritur përgjatë kufirit në rajonin Grodno të Bjellorusisë. ( Sefa Karacan - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit