Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Stamboll

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Stamboll

STAMBOLL (AA) - Kisha ortodokse Greke Fener në Stamboll filloi kremtimin me liturgjinë në prag të Krishtlindjeve. Kremtimi filloi me liturgjinë që u mbajt në kishën “Aya Yorgi”, të cilën e udhëhoqi patriarku Bartholomej I. ( Onur Çoban - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Stamboll Fotoğraf: Onur Çoban

STAMBOLL (AA) - Kisha ortodokse Greke Fener në Stamboll filloi kremtimin me liturgjinë në prag të Krishtlindjeve. Kremtimi filloi me liturgjinë që u mbajt në kishën “Aya Yorgi”, të cilën e udhëhoqi patriarku Bartholomej I. ( Onur Çoban - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Stamboll Fotoğraf: Onur Çoban

STAMBOLL (AA) - Kisha ortodokse Greke Fener në Stamboll filloi kremtimin me liturgjinë në prag të Krishtlindjeve. Kremtimi filloi me liturgjinë që u mbajt në kishën “Aya Yorgi”, të cilën e udhëhoqi patriarku Bartholomej I. ( Onur Çoban - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Stamboll Fotoğraf: Onur Çoban

STAMBOLL (AA) - Kisha ortodokse Greke Fener në Stamboll filloi kremtimin me liturgjinë në prag të Krishtlindjeve. Kremtimi filloi me liturgjinë që u mbajt në kishën “Aya Yorgi”, të cilën e udhëhoqi patriarku Bartholomej I. ( Onur Çoban - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Stamboll Fotoğraf: Onur Çoban

STAMBOLL (AA) - Kisha ortodokse Greke Fener në Stamboll filloi kremtimin me liturgjinë në prag të Krishtlindjeve. Kremtimi filloi me liturgjinë që u mbajt në kishën “Aya Yorgi”, të cilën e udhëhoqi patriarku Bartholomej I. ( Onur Çoban - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Stamboll Fotoğraf: Onur Çoban

STAMBOLL (AA) - Kisha ortodokse Greke Fener në Stamboll filloi kremtimin me liturgjinë në prag të Krishtlindjeve. Kremtimi filloi me liturgjinë që u mbajt në kishën “Aya Yorgi”, të cilën e udhëhoqi patriarku Bartholomej I. ( Onur Çoban - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Stamboll Fotoğraf: Onur Çoban

STAMBOLL (AA) - Kisha ortodokse Greke Fener në Stamboll filloi kremtimin me liturgjinë në prag të Krishtlindjeve. Kremtimi filloi me liturgjinë që u mbajt në kishën “Aya Yorgi”, të cilën e udhëhoqi patriarku Bartholomej I. ( Onur Çoban - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Betlehem Fotoğraf: Issam Rimawi

BETLEHEM (AA) - Bestimtarët të krishterë ortoksë të cilët Krishtlindjet i festojnë më 6 janar sipas kalendarit julian, në Betlehem të Bregut Perëndimor kanë organizuar festime në afërsi të Kishës së Ringjalljes. Në festime kanë marrë pjesë Patriku i Kishës Ortodokse Greke të Jerusalemit Theofilos III dhe krerët fetarë që kanë shoqëruar atë. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Betlehem Fotoğraf: Issam Rimawi

BETLEHEM (AA) - Bestimtarët të krishterë ortoksë të cilët Krishtlindjet i festojnë më 6 janar sipas kalendarit julian, në Betlehem të Bregut Perëndimor kanë organizuar festime në afërsi të Kishës së Ringjalljes. Në festime kanë marrë pjesë Patriku i Kishës Ortodokse Greke të Jerusalemit Theofilos III dhe krerët fetarë që kanë shoqëruar atë. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Betlehem Fotoğraf: Issam Rimawi

BETLEHEM (AA) - Bestimtarët të krishterë ortoksë të cilët Krishtlindjet i festojnë më 6 janar sipas kalendarit julian, në Betlehem të Bregut Perëndimor kanë organizuar festime në afërsi të Kishës së Ringjalljes. Në festime kanë marrë pjesë Patriku i Kishës Ortodokse Greke të Jerusalemit Theofilos III dhe krerët fetarë që kanë shoqëruar atë. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Betlehem Fotoğraf: Issam Rimawi

BETLEHEM (AA) - Bestimtarët të krishterë ortoksë të cilët Krishtlindjet i festojnë më 6 janar sipas kalendarit julian, në Betlehem të Bregut Perëndimor kanë organizuar festime në afërsi të Kishës së Ringjalljes. Në festime kanë marrë pjesë Patriku i Kishës Ortodokse Greke të Jerusalemit Theofilos III dhe krerët fetarë që kanë shoqëruar atë. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Betlehem Fotoğraf: Issam Rimawi

BETLEHEM (AA) - Bestimtarët të krishterë ortoksë të cilët Krishtlindjet i festojnë më 6 janar sipas kalendarit julian, në Betlehem të Bregut Perëndimor kanë organizuar festime në afërsi të Kishës së Ringjalljes. Në festime kanë marrë pjesë Patriku i Kishës Ortodokse Greke të Jerusalemit Theofilos III dhe krerët fetarë që kanë shoqëruar atë. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Betlehem Fotoğraf: Issam Rimawi

BETLEHEM (AA) - Bestimtarët të krishterë ortoksë të cilët Krishtlindjet i festojnë më 6 janar sipas kalendarit julian, në Betlehem të Bregut Perëndimor kanë organizuar festime në afërsi të Kishës së Ringjalljes. Në festime kanë marrë pjesë Patriku i Kishës Ortodokse Greke të Jerusalemit Theofilos III dhe krerët fetarë që kanë shoqëruar atë. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Betlehem Fotoğraf: Issam Rimawi

BETLEHEM (AA) - Bestimtarët të krishterë ortoksë të cilët Krishtlindjet i festojnë më 6 janar sipas kalendarit julian, në Betlehem të Bregut Perëndimor kanë organizuar festime në afërsi të Kishës së Ringjalljes. Në festime kanë marrë pjesë Patriku i Kishës Ortodokse Greke të Jerusalemit Theofilos III dhe krerët fetarë që kanë shoqëruar atë. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Betlehem Fotoğraf: Issam Rimawi

BETLEHEM (AA) - Bestimtarët të krishterë ortoksë të cilët Krishtlindjet i festojnë më 6 janar sipas kalendarit julian, në Betlehem të Bregut Perëndimor kanë organizuar festime në afërsi të Kishës së Ringjalljes. Në festime kanë marrë pjesë Patriku i Kishës Ortodokse Greke të Jerusalemit Theofilos III dhe krerët fetarë që kanë shoqëruar atë. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Betlehem Fotoğraf: Issam Rimawi

BETLEHEM (AA) - Bestimtarët të krishterë ortoksë të cilët Krishtlindjet i festojnë më 6 janar sipas kalendarit julian, në Betlehem të Bregut Perëndimor kanë organizuar festime në afërsi të Kishës së Ringjalljes. Në festime kanë marrë pjesë Patriku i Kishës Ortodokse Greke të Jerusalemit Theofilos III dhe krerët fetarë që kanë shoqëruar atë. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Betlehem Fotoğraf: Issam Rimawi

BETLEHEM (AA) - Bestimtarët të krishterë ortoksë të cilët Krishtlindjet i festojnë më 6 janar sipas kalendarit julian, në Betlehem të Bregut Perëndimor kanë organizuar festime në afërsi të Kishës së Ringjalljes. Në festime kanë marrë pjesë Patriku i Kishës Ortodokse Greke të Jerusalemit Theofilos III dhe krerët fetarë që kanë shoqëruar atë. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Betlehem Fotoğraf: Issam Rimawi

BETLEHEM (AA) - Bestimtarët të krishterë ortoksë të cilët Krishtlindjet i festojnë më 6 janar sipas kalendarit julian, në Betlehem të Bregut Perëndimor kanë organizuar festime në afërsi të Kishës së Ringjalljes. Në festime kanë marrë pjesë Patriku i Kishës Ortodokse Greke të Jerusalemit Theofilos III dhe krerët fetarë që kanë shoqëruar atë. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Betlehem Fotoğraf: Issam Rimawi

BETLEHEM (AA) - Bestimtarët të krishterë ortoksë të cilët Krishtlindjet i festojnë më 6 janar sipas kalendarit julian, në Betlehem të Bregut Perëndimor kanë organizuar festime në afërsi të Kishës së Ringjalljes. Në festime kanë marrë pjesë Patriku i Kishës Ortodokse Greke të Jerusalemit Theofilos III dhe krerët fetarë që kanë shoqëruar atë. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Betlehem Fotoğraf: Issam Rimawi

BETLEHEM (AA) - Bestimtarët të krishterë ortoksë të cilët Krishtlindjet i festojnë më 6 janar sipas kalendarit julian, në Betlehem të Bregut Perëndimor kanë organizuar festime në afërsi të Kishës së Ringjalljes. Në festime kanë marrë pjesë Patriku i Kishës Ortodokse Greke të Jerusalemit Theofilos III dhe krerët fetarë që kanë shoqëruar atë. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

Kremtimi i Krishtlindjeve ortodokse në Betlehem Fotoğraf: Issam Rimawi

BETLEHEM (AA) - Bestimtarët të krishterë ortoksë të cilët Krishtlindjet i festojnë më 6 janar sipas kalendarit julian, në Betlehem të Bregut Perëndimor kanë organizuar festime në afërsi të Kishës së Ringjalljes. Në festime kanë marrë pjesë Patriku i Kishës Ortodokse Greke të Jerusalemit Theofilos III dhe krerët fetarë që kanë shoqëruar atë. ( Issam Rimawi - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit