Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

Banorët e Tal Abyadit filluan të kthehen në vendbanimet e çliruara nga terrori
Fotoğraf: Bekir Kasım

Civilët e qytetit Tal Abyad në lindje të Eufratit, i çliruar nga terroristët në kuadër të operacionit "Burimi i Paqes", filluan të kthehen në vendbanimet e tyre. Tal Abyad u çlirua nga terroristët në ditën e pestë të operacionit që synon eliminimin e korridorit terrorist dhe të sjellë paqe në rajon. Ushtarët e Ushtrisë Kombëtare Siriane (SNA) vazhdojnë punimet e kërkimit në kuadër të masave të sigurisë në qendër të qytetit. ( Bekir Kasım - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit