Azerbajxhanasit në zonat kufitare nuk braktisin shtëpitë përkundër sulmeve të Armenisë

Azerbajxhanasit në zonat kufitare nuk braktisin shtëpitë përkundër sulmeve të Armenisë

BAKU (AA) - Pavarësisht se jetojnë me pamjet, zhurmën dhe rrezikun e sulmeve nga ushtria armene, azerbajxhanasit që jetojnë në fshatrat përgjatë kufirit me Armeninë nuk po i braktisin shtëpitë e tyre. ( Resul Rehimov - Anadolu Agency )

Azerbajxhanasit në zonat kufitare nuk braktisin shtëpitë përkundër sulmeve të Armenisë Fotoğraf: Resul Rehimov

BAKU (AA) - Pavarësisht se jetojnë me pamjet, zhurmën dhe rrezikun e sulmeve nga ushtria armene, azerbajxhanasit që jetojnë në fshatrat përgjatë kufirit me Armeninë nuk po i braktisin shtëpitë e tyre. ( Resul Rehimov - Anadolu Agency )

Azerbajxhanasit në zonat kufitare nuk braktisin shtëpitë përkundër sulmeve të Armenisë Fotoğraf: Resul Rehimov

BAKU (AA) - Pavarësisht se jetojnë me pamjet, zhurmën dhe rrezikun e sulmeve nga ushtria armene, azerbajxhanasit që jetojnë në fshatrat përgjatë kufirit me Armeninë nuk po i braktisin shtëpitë e tyre. ( Resul Rehimov - Anadolu Agency )

Azerbajxhanasit në zonat kufitare nuk braktisin shtëpitë përkundër sulmeve të Armenisë Fotoğraf: Resul Rehimov

BAKU (AA) - Pavarësisht se jetojnë me pamjet, zhurmën dhe rrezikun e sulmeve nga ushtria armene, azerbajxhanasit që jetojnë në fshatrat përgjatë kufirit me Armeninë nuk po i braktisin shtëpitë e tyre. ( Resul Rehimov - Anadolu Agency )

Azerbajxhanasit në zonat kufitare nuk braktisin shtëpitë përkundër sulmeve të Armenisë Fotoğraf: Resul Rehimov

BAKU (AA) - Pavarësisht se jetojnë me pamjet, zhurmën dhe rrezikun e sulmeve nga ushtria armene, azerbajxhanasit që jetojnë në fshatrat përgjatë kufirit me Armeninë nuk po i braktisin shtëpitë e tyre. ( Resul Rehimov - Anadolu Agency )

Azerbajxhanasit në zonat kufitare nuk braktisin shtëpitë përkundër sulmeve të Armenisë Fotoğraf: Resul Rehimov

BAKU (AA) - Pavarësisht se jetojnë me pamjet, zhurmën dhe rrezikun e sulmeve nga ushtria armene, azerbajxhanasit që jetojnë në fshatrat përgjatë kufirit me Armeninë nuk po i braktisin shtëpitë e tyre. ( Resul Rehimov - Anadolu Agency )

Azerbajxhanasit në zonat kufitare nuk braktisin shtëpitë përkundër sulmeve të Armenisë Fotoğraf: Resul Rehimov

BAKU (AA) - Pavarësisht se jetojnë me pamjet, zhurmën dhe rrezikun e sulmeve nga ushtria armene, azerbajxhanasit që jetojnë në fshatrat përgjatë kufirit me Armeninë nuk po i braktisin shtëpitë e tyre. ( Resul Rehimov - Anadolu Agency )

Azerbajxhanasit në zonat kufitare nuk braktisin shtëpitë përkundër sulmeve të Armenisë Fotoğraf: Resul Rehimov

BAKU (AA) - Pavarësisht se jetojnë me pamjet, zhurmën dhe rrezikun e sulmeve nga ushtria armene, azerbajxhanasit që jetojnë në fshatrat përgjatë kufirit me Armeninë nuk po i braktisin shtëpitë e tyre. ( Resul Rehimov - Anadolu Agency )

Azerbajxhanasit në zonat kufitare nuk braktisin shtëpitë përkundër sulmeve të Armenisë Fotoğraf: Resul Rehimov

BAKU (AA) - Pavarësisht se jetojnë me pamjet, zhurmën dhe rrezikun e sulmeve nga ushtria armene, azerbajxhanasit që jetojnë në fshatrat përgjatë kufirit me Armeninë nuk po i braktisin shtëpitë e tyre. ( Resul Rehimov - Anadolu Agency )

Azerbajxhanasit në zonat kufitare nuk braktisin shtëpitë përkundër sulmeve të Armenisë Fotoğraf: Resul Rehimov

BAKU (AA) - Pavarësisht se jetojnë me pamjet, zhurmën dhe rrezikun e sulmeve nga ushtria armene, azerbajxhanasit që jetojnë në fshatrat përgjatë kufirit me Armeninë nuk po i braktisin shtëpitë e tyre. ( Resul Rehimov - Anadolu Agency )

Azerbajxhanasit në zonat kufitare nuk braktisin shtëpitë përkundër sulmeve të Armenisë Fotoğraf: Resul Rehimov

BAKU (AA) - Pavarësisht se jetojnë me pamjet, zhurmën dhe rrezikun e sulmeve nga ushtria armene, azerbajxhanasit që jetojnë në fshatrat përgjatë kufirit me Armeninë nuk po i braktisin shtëpitë e tyre. ( Resul Rehimov - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit