Atmosferë festive për festat e fundvitit në Prishtinë

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Prishtinë

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, është stolisur me dekorime të ndryshme, të cilat tregojnë se atmosfera festive ka filluar edhe në këtë qytet. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Prishtinë Fotoğraf: Erkin Keçi

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, është stolisur me dekorime të ndryshme, të cilat tregojnë se atmosfera festive ka filluar edhe në këtë qytet. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Prishtinë Fotoğraf: Erkin Keçi

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, është stolisur me dekorime të ndryshme, të cilat tregojnë se atmosfera festive ka filluar edhe në këtë qytet. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Prishtinë Fotoğraf: Erkin Keçi

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, është stolisur me dekorime të ndryshme, të cilat tregojnë se atmosfera festive ka filluar edhe në këtë qytet. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Prishtinë Fotoğraf: Erkin Keçi

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, është stolisur me dekorime të ndryshme, të cilat tregojnë se atmosfera festive ka filluar edhe në këtë qytet. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Prishtinë Fotoğraf: Erkin Keçi

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, është stolisur me dekorime të ndryshme, të cilat tregojnë se atmosfera festive ka filluar edhe në këtë qytet. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Prishtinë Fotoğraf: Erkin Keçi

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, është stolisur me dekorime të ndryshme, të cilat tregojnë se atmosfera festive ka filluar edhe në këtë qytet. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Prishtinë Fotoğraf: Erkin Keçi

Kryeqyteti i Kosovës, Prishtina, është stolisur me dekorime të ndryshme, të cilat tregojnë se atmosfera festive ka filluar edhe në këtë qytet. ( Erkin Keçi - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Tiranë Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Tiranë, institucionet lokale kanë stolisur me drita të shumëllojshme qendrën e qytetit, sheshin “Skënderbeu”, bulevardin "Dëshmorët e Kombit", por edhe në zona të tjera. Bashkia e Tiranës ka vendosur edhe pemën e madhe tradicionale në qendër të kryeqytetit, e cila tërheq interesin e shumë qytetarëve. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Tiranë Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Tiranë, institucionet lokale kanë stolisur me drita të shumëllojshme qendrën e qytetit, sheshin “Skënderbeu”, bulevardin "Dëshmorët e Kombit", por edhe në zona të tjera. Bashkia e Tiranës ka vendosur edhe pemën e madhe tradicionale në qendër të kryeqytetit, e cila tërheq interesin e shumë qytetarëve. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Tiranë Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Tiranë, institucionet lokale kanë stolisur me drita të shumëllojshme qendrën e qytetit, sheshin “Skënderbeu”, bulevardin "Dëshmorët e Kombit", por edhe në zona të tjera. Bashkia e Tiranës ka vendosur edhe pemën e madhe tradicionale në qendër të kryeqytetit, e cila tërheq interesin e shumë qytetarëve. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Tiranë Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Tiranë, institucionet lokale kanë stolisur me drita të shumëllojshme qendrën e qytetit, sheshin “Skënderbeu”, bulevardin "Dëshmorët e Kombit", por edhe në zona të tjera. Bashkia e Tiranës ka vendosur edhe pemën e madhe tradicionale në qendër të kryeqytetit, e cila tërheq interesin e shumë qytetarëve. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Tiranë Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Tiranë, institucionet lokale kanë stolisur me drita të shumëllojshme qendrën e qytetit, sheshin “Skënderbeu”, bulevardin "Dëshmorët e Kombit", por edhe në zona të tjera. Bashkia e Tiranës ka vendosur edhe pemën e madhe tradicionale në qendër të kryeqytetit, e cila tërheq interesin e shumë qytetarëve. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Tiranë Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Tiranë, institucionet lokale kanë stolisur me drita të shumëllojshme qendrën e qytetit, sheshin “Skënderbeu”, bulevardin "Dëshmorët e Kombit", por edhe në zona të tjera. Bashkia e Tiranës ka vendosur edhe pemën e madhe tradicionale në qendër të kryeqytetit, e cila tërheq interesin e shumë qytetarëve. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Tiranë Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Tiranë, institucionet lokale kanë stolisur me drita të shumëllojshme qendrën e qytetit, sheshin “Skënderbeu”, bulevardin "Dëshmorët e Kombit", por edhe në zona të tjera. Bashkia e Tiranës ka vendosur edhe pemën e madhe tradicionale në qendër të kryeqytetit, e cila tërheq interesin e shumë qytetarëve. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Tiranë Fotoğraf: Olsi Shehu

Në Tiranë, institucionet lokale kanë stolisur me drita të shumëllojshme qendrën e qytetit, sheshin “Skënderbeu”, bulevardin "Dëshmorët e Kombit", por edhe në zona të tjera. Bashkia e Tiranës ka vendosur edhe pemën e madhe tradicionale në qendër të kryeqytetit, e cila tërheq interesin e shumë qytetarëve. ( Olsi Shehu - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në qendrën e qytetit të Shkupit vërehet një frekuentim më i madh i qytetarëve të cilët shijojnë dekorimet për festat e fundvitit, pemën tradicionale të Krishtlindjeve dhe Pazarin e Vitit të Ri, të gjitha të vendosura në sheshin “Maqedonia”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në qendrën e qytetit të Shkupit vërehet një frekuentim më i madh i qytetarëve të cilët shijojnë dekorimet për festat e fundvitit, pemën tradicionale të Krishtlindjeve dhe Pazarin e Vitit të Ri, të gjitha të vendosura në sheshin “Maqedonia”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në qendrën e qytetit të Shkupit vërehet një frekuentim më i madh i qytetarëve të cilët shijojnë dekorimet për festat e fundvitit, pemën tradicionale të Krishtlindjeve dhe Pazarin e Vitit të Ri, të gjitha të vendosura në sheshin “Maqedonia”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në qendrën e qytetit të Shkupit vërehet një frekuentim më i madh i qytetarëve të cilët shijojnë dekorimet për festat e fundvitit, pemën tradicionale të Krishtlindjeve dhe Pazarin e Vitit të Ri, të gjitha të vendosura në sheshin “Maqedonia”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në qendrën e qytetit të Shkupit vërehet një frekuentim më i madh i qytetarëve të cilët shijojnë dekorimet për festat e fundvitit, pemën tradicionale të Krishtlindjeve dhe Pazarin e Vitit të Ri, të gjitha të vendosura në sheshin “Maqedonia”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në qendrën e qytetit të Shkupit vërehet një frekuentim më i madh i qytetarëve të cilët shijojnë dekorimet për festat e fundvitit, pemën tradicionale të Krishtlindjeve dhe Pazarin e Vitit të Ri, të gjitha të vendosura në sheshin “Maqedonia”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në qendrën e qytetit të Shkupit vërehet një frekuentim më i madh i qytetarëve të cilët shijojnë dekorimet për festat e fundvitit, pemën tradicionale të Krishtlindjeve dhe Pazarin e Vitit të Ri, të gjitha të vendosura në sheshin “Maqedonia”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në qendrën e qytetit të Shkupit vërehet një frekuentim më i madh i qytetarëve të cilët shijojnë dekorimet për festat e fundvitit, pemën tradicionale të Krishtlindjeve dhe Pazarin e Vitit të Ri, të gjitha të vendosura në sheshin “Maqedonia”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në qendrën e qytetit të Shkupit vërehet një frekuentim më i madh i qytetarëve të cilët shijojnë dekorimet për festat e fundvitit, pemën tradicionale të Krishtlindjeve dhe Pazarin e Vitit të Ri, të gjitha të vendosura në sheshin “Maqedonia”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në qendrën e qytetit të Shkupit vërehet një frekuentim më i madh i qytetarëve të cilët shijojnë dekorimet për festat e fundvitit, pemën tradicionale të Krishtlindjeve dhe Pazarin e Vitit të Ri, të gjitha të vendosura në sheshin “Maqedonia”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

Atmosferë festive për festat e fundvitit në Shkup Fotoğraf: Furkan Abdula

Në qendrën e qytetit të Shkupit vërehet një frekuentim më i madh i qytetarëve të cilët shijojnë dekorimet për festat e fundvitit, pemën tradicionale të Krishtlindjeve dhe Pazarin e Vitit të Ri, të gjitha të vendosura në sheshin “Maqedonia”. ( Furkan Abdula - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit