AA sjell pamje ekskluzive nga prodhimi i dronëve kamikazë të Turqisë

AA sjell pamje ekskluzive nga prodhimi i dronëve kamikazë të Turqisë

Kompania turke e Inxhinierisë dhe Tregtisë së Teknologjive të Mbrojtjes (STM), e cila ka prezantuar për përdorim "dronët kamikazë" për forcat e armatosura, po i vazhdon punimet edhe për prodhime më të zhvilluar dhe eksport. Kompania i hapi dyert për herë të parë për Anadolu Agency (AA) në Ostim Teknopark, ku po bëhet prodhimi i mejteve goditëse pa pilotë, të njohura si "dronë kamikazë". Në kompleksin në fjalë, inxhinierët po punojnë intensivisht për sisteme taktike dhe autonome. ( Mehmet Kaman - Anadolu Agency )

AA sjell pamje ekskluzive nga prodhimi i dronëve kamikazë të Turqisë
Fotoğraf: Mehmet Kaman

Kompania turke e Inxhinierisë dhe Tregtisë së Teknologjive të Mbrojtjes (STM), e cila ka prezantuar për përdorim "dronët kamikazë" për forcat e armatosura, po i vazhdon punimet edhe për prodhime më të zhvilluar dhe eksport. Kompania i hapi dyert për herë të parë për Anadolu Agency (AA) në Ostim Teknopark, ku po bëhet prodhimi i mejteve goditëse pa pilotë, të njohura si "dronë kamikazë". Në kompleksin në fjalë, inxhinierët po punojnë intensivisht për sisteme taktike dhe autonome. ( Mehmet Kaman - Anadolu Agency )

AA sjell pamje ekskluzive nga prodhimi i dronëve kamikazë të Turqisë
Fotoğraf: Mehmet Kaman

Kompania turke e Inxhinierisë dhe Tregtisë së Teknologjive të Mbrojtjes (STM), e cila ka prezantuar për përdorim "dronët kamikazë" për forcat e armatosura, po i vazhdon punimet edhe për prodhime më të zhvilluar dhe eksport. Kompania i hapi dyert për herë të parë për Anadolu Agency (AA) në Ostim Teknopark, ku po bëhet prodhimi i mejteve goditëse pa pilotë, të njohura si "dronë kamikazë". Në kompleksin në fjalë, inxhinierët po punojnë intensivisht për sisteme taktike dhe autonome. ( Mehmet Kaman - Anadolu Agency )

AA sjell pamje ekskluzive nga prodhimi i dronëve kamikazë të Turqisë
Fotoğraf: Mehmet Kaman

Kompania turke e Inxhinierisë dhe Tregtisë së Teknologjive të Mbrojtjes (STM), e cila ka prezantuar për përdorim "dronët kamikazë" për forcat e armatosura, po i vazhdon punimet edhe për prodhime më të zhvilluar dhe eksport. Kompania i hapi dyert për herë të parë për Anadolu Agency (AA) në Ostim Teknopark, ku po bëhet prodhimi i mejteve goditëse pa pilotë, të njohura si "dronë kamikazë". Në kompleksin në fjalë, inxhinierët po punojnë intensivisht për sisteme taktike dhe autonome. ( Mehmet Kaman - Anadolu Agency )

AA sjell pamje ekskluzive nga prodhimi i dronëve kamikazë të Turqisë
Fotoğraf: Mehmet Kaman

Kompania turke e Inxhinierisë dhe Tregtisë së Teknologjive të Mbrojtjes (STM), e cila ka prezantuar për përdorim "dronët kamikazë" për forcat e armatosura, po i vazhdon punimet edhe për prodhime më të zhvilluar dhe eksport. Kompania i hapi dyert për herë të parë për Anadolu Agency (AA) në Ostim Teknopark, ku po bëhet prodhimi i mejteve goditëse pa pilotë, të njohura si "dronë kamikazë". Në kompleksin në fjalë, inxhinierët po punojnë intensivisht për sisteme taktike dhe autonome. ( Mehmet Kaman - Anadolu Agency )

AA sjell pamje ekskluzive nga prodhimi i dronëve kamikazë të Turqisë
Fotoğraf: Mehmet Kaman

Kompania turke e Inxhinierisë dhe Tregtisë së Teknologjive të Mbrojtjes (STM), e cila ka prezantuar për përdorim "dronët kamikazë" për forcat e armatosura, po i vazhdon punimet edhe për prodhime më të zhvilluar dhe eksport. Kompania i hapi dyert për herë të parë për Anadolu Agency (AA) në Ostim Teknopark, ku po bëhet prodhimi i mejteve goditëse pa pilotë, të njohura si "dronë kamikazë". Në kompleksin në fjalë, inxhinierët po punojnë intensivisht për sisteme taktike dhe autonome. ( Mehmet Kaman - Anadolu Agency )

AA sjell pamje ekskluzive nga prodhimi i dronëve kamikazë të Turqisë
Fotoğraf: Mehmet Kaman

Kompania turke e Inxhinierisë dhe Tregtisë së Teknologjive të Mbrojtjes (STM), e cila ka prezantuar për përdorim "dronët kamikazë" për forcat e armatosura, po i vazhdon punimet edhe për prodhime më të zhvilluar dhe eksport. Kompania i hapi dyert për herë të parë për Anadolu Agency (AA) në Ostim Teknopark, ku po bëhet prodhimi i mejteve goditëse pa pilotë, të njohura si "dronë kamikazë". Në kompleksin në fjalë, inxhinierët po punojnë intensivisht për sisteme taktike dhe autonome. ( Mehmet Kaman - Anadolu Agency )

AA sjell pamje ekskluzive nga prodhimi i dronëve kamikazë të Turqisë
Fotoğraf: Mehmet Kaman

Kompania turke e Inxhinierisë dhe Tregtisë së Teknologjive të Mbrojtjes (STM), e cila ka prezantuar për përdorim "dronët kamikazë" për forcat e armatosura, po i vazhdon punimet edhe për prodhime më të zhvilluar dhe eksport. Kompania i hapi dyert për herë të parë për Anadolu Agency (AA) në Ostim Teknopark, ku po bëhet prodhimi i mejteve goditëse pa pilotë, të njohura si "dronë kamikazë". Në kompleksin në fjalë, inxhinierët po punojnë intensivisht për sisteme taktike dhe autonome. ( Mehmet Kaman - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit