Istanbul Photo Awards 2020 hap ekspozitën e parë në Ankara

Istanbul Photo Awards 2020 hap ekspozitën e parë në Ankara

Ekspozita e parë me një përzgjedhje fotografish të shpërblyera në konkursin ndërkombëtar të fotografisë Istanbul Photo Awards 2020, organizuar nga Anadolu Agency (AA) dhe sponsorizuar nga Turkish Airlines (THY), u hap për vizitorët në kryeqytetin turk Ankara. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Istanbul Photo Awards 2020 hap ekspozitën e parë në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

Ekspozita e parë me një përzgjedhje fotografish të shpërblyera në konkursin ndërkombëtar të fotografisë Istanbul Photo Awards 2020, organizuar nga Anadolu Agency (AA) dhe sponsorizuar nga Turkish Airlines (THY), u hap për vizitorët në kryeqytetin turk Ankara. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Istanbul Photo Awards 2020 hap ekspozitën e parë në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

Ekspozita e parë me një përzgjedhje fotografish të shpërblyera në konkursin ndërkombëtar të fotografisë Istanbul Photo Awards 2020, organizuar nga Anadolu Agency (AA) dhe sponsorizuar nga Turkish Airlines (THY), u hap për vizitorët në kryeqytetin turk Ankara. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Istanbul Photo Awards 2020 hap ekspozitën e parë në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

Ekspozita e parë me një përzgjedhje fotografish të shpërblyera në konkursin ndërkombëtar të fotografisë Istanbul Photo Awards 2020, organizuar nga Anadolu Agency (AA) dhe sponsorizuar nga Turkish Airlines (THY), u hap për vizitorët në kryeqytetin turk Ankara. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Istanbul Photo Awards 2020 hap ekspozitën e parë në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

Ekspozita e parë me një përzgjedhje fotografish të shpërblyera në konkursin ndërkombëtar të fotografisë Istanbul Photo Awards 2020, organizuar nga Anadolu Agency (AA) dhe sponsorizuar nga Turkish Airlines (THY), u hap për vizitorët në kryeqytetin turk Ankara. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Istanbul Photo Awards 2020 hap ekspozitën e parë në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

Ekspozita e parë me një përzgjedhje fotografish të shpërblyera në konkursin ndërkombëtar të fotografisë Istanbul Photo Awards 2020, organizuar nga Anadolu Agency (AA) dhe sponsorizuar nga Turkish Airlines (THY), u hap për vizitorët në kryeqytetin turk Ankara. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

Istanbul Photo Awards 2020 hap ekspozitën e parë në Ankara
Fotoğraf: Özge Elif Kızıl

Ekspozita e parë me një përzgjedhje fotografish të shpërblyera në konkursin ndërkombëtar të fotografisë Istanbul Photo Awards 2020, organizuar nga Anadolu Agency (AA) dhe sponsorizuar nga Turkish Airlines (THY), u hap për vizitorët në kryeqytetin turk Ankara. ( Özge Elif Kızıl - Anadolu Agency )

instagram_banner

Imazhet më të fuqishme nga Turqia, bota, nga ajri, toka dhe nga vetë jeta, të gjitha në llogarinë tonë në Instagram. Na ndiqni!

Të fundit