PKK përdori metodën e ekzekutimit për të fshehur vdekjen e Ali Haydar Kaytan

Terroristi Ali Haydar Kaytan me emrin e koduar "Fuat" një nga themeluesit e PKK/KCK është në mesin e terroristëve të neutralizuar në operacionin e ndërmarrë në veri të Irakut nga Agjencia Kombëtare e Inteligjencës së Turqisë (MIT) dhe Forcat e Armatosura të Turqisë (TSK)

19.11.2021