Kosovë, balotazhi pritet të jetë përcaktues i fituesve të zgjedhjeve lokale në shumicën e komunave

KQZ-ja tashmë ka numëruar votat e rregullta pothuajse në të gjitha komunat dhe ka publikuar rezultatet preliminare, por në vijim do t’i numërojë edhe votat me kusht dhe ato me postë

19.10.2021