Dolar
40.39
Euro
46.93
Altın
3,350.54
ETH/USDT
3,616.70
BTC/USDT
118,860.00
BIST 100
10,366.16
Gündem

Terör örgütü DHKP/C'nin sözde Gazi Mahallesi sorumlusu yakalandı

Terör örgütü DHKP/C’nin sözde İstanbul Gazi Mahallesi sorumlusu olduğu iddia edilen şüpheli yakalandı.

26.09.2016 - Güncelleme : 26.09.2016
Terör örgütü DHKP/C'nin sözde Gazi Mahallesi sorumlusu yakalandı

İSTANBUL

Terör örgütü DHKP/C’nin sözde Gazi Mahallesi sorumlusu olduğu ileri sürülen G.Y, gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüklerince yürütülen çalışma kapsamında, polis ekipleri Esenyurt Meydanı'nda bir otomobili durdurdu.

Araçta yapılan kontrolde, üzerinden Yener A. adına düzenlenmiş sahte kimlik çıkan terör örgütü DHKP/C'nin sözde Gazi Mahallesi sorumlusu olduğu iddia edilen G.Y, yakalandı.

Gazi Mahallesi'nde Recep Hasar isimli vatandaşın öldürülmesi ve 3 kişinin yaralanması, polise silahlı saldırı, yaralama, gasp ve darp olaylarında yer aldığı ve birçok izinsiz gösteriyi organize ettiği ileri sürülen şüphelinin işlemleri devam ediyor.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.
İlgili konular
Bu haberi paylaşın