Dolar
32.22
Euro
34.70
Altın
2,358.64
ETH/USDT
2,939.10
BTC/USDT
61,004.00
BIST 100
10,243.28
Gündem

Halkın ihtiyacının karşılanması için seferberlik çağrısı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kaya,bu demokrasi savaşında halkın ihtiyaçlarını gidermek amacıyla toplu taşıma araçlarının ücretsiz yapılarak, vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması için seferberlik ilan edilmesini istedi.

16.07.2016 - Güncelleme : 16.07.2016
Halkın ihtiyacının karşılanması için seferberlik çağrısı

TBMM

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Erol Kaya, "Başta AK Partili belediyeler olmak üzere sağduyu sahibi CHP ve MHP'nin değerli belediye başkanlarını davet ediyorum. Bu demokrasi savaşında halkımızın ihtiyaçlarını gidermek amacıyla toplu taşıma araçlarının ücretsiz yapılmasını, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanması için adeta seferberlik ilan edilmesini rica ediyorum." dedi.

Kaya, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, dünkü darbe girişiminin tarihte kara bir leke olarak anılacağını söyledi.

''Sağduyu sahibi CHP ve MHP'nin değerli belediye başkanlarını davet ediyorum''

Milletin istiklal ve istikbal mücadelesi verdiğini, ülkenin bütünlüğüne kast eden ve uluslararası bağlantısı olan bir darbe girişimine engel olunduğunu belirten Kaya, milletin canı pahasına darbecileri devirdiğini vurguladı.

"Ancak henüz tehlike geçmiş değildir. Psikolojik üstünlüğü kaybetmemek açısından millet olarak Cumhurbaşkanımızın, Başbakanımızın gösterdiği istikamette sokaklarda, meydanlarda olmaya devam etmek zorundayız" diyen Kaya,"Başta AK Parti'li belediyeler olmak üzere sağduyu sahibi CHP ve MHP'nin değerli belediye başkanlarını davet ediyorum. Bu demokrasi savaşında halkımızın ihtiyaçlarını gidermek amacıyla toplu taşıma araçlarının ücretsiz yapılmasını, anons ve lojistik gibi amaçlar için belediye araçlarının sahada hazır bulundurulmasını, toplu taşıma araçlarının nöbetleşerek sabaha kadar hizmet vermesini, meydanlarda demokrasi mücadelesi veren vatandaşlarımızın kumanya, su ve benzeri ihtiyaçlarının karşılanması için adeta seferberlik ilan edilmesini rica ediyorum. Bu vatan borcudur. Bu belediye başkanlarımızın namus borcudur. Unutmayalım ki 15 Temmuz halk iradesinin perçinlendiği gündür. 15 Temmuz Demokrasi Bayramı kutlu olsun." diye konuştu.

Muhabir: Seval Güler



Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.