Dolar
32.34
Euro
35.17
Altın
2,161.06
ETH/USDT
3,412.20
BTC/USDT
65,914.00
BIST 100
8,718.11
Spor, Futbol

Kasımpaşa'da kötü gidişat sürüyor

Süper Lig'in 22. haftasında konuk ettiği Galatasaray'a 4-1 yenilen Kasımpaşa'da puan kayıpları devam ediyor.

Emre Doğan  | 17.02.2019 - Güncelleme : 17.02.2019
Kasımpaşa'da kötü gidişat sürüyor

Istanbul

İSTANBUL

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında ağırladığı Galatasaray'a 4-1 mağlup olan Kasımpaşa'da kötü gidişat devam ediyor.

Galatasaray karşısında Trezeguet'nin serbest vuruştan fileleri havalandırmasıyla öne geçmesine rağmen Belhanda ve Feghouli'nin (3) gollerine engel olamayarak sahadan farklı mağlup ayrılan lacivert-beyazlı takım, ligde üst üste 5. yenilgisini yaşadı.

Ligin 17. haftasında Beşiktaş'ı 4-1 mağlup ettikten sonra çıktığı 5 müsabakadan da puan çıkartamayan İstanbul ekibi, 29 puanda kaldı.

Son 8 maçta 7 mağlubiyet

Kasımpaşa, Süper Lig'de çıktığı son 8 maçın 7'sini kaybetti.

Bu süreçte sadece Beşiktaş'ı yenen lacivert-beyazlı takım, Kayserispor, Atiker Konyaspor, Çaykur Rizespor, Medipol Başakşehir, Demir Grup Sivasspor, MKE Ankaragücü ve Galatasaray'a mağlup oldu.

Kasımpaşa, sezonun ikinci yarısında çıktığı 5 müsabakayı da yitirerek kötü bir grafik çizdi. Lacivert-beyazlılar, bu maçlarda 2 kez fileleri havalandırırken kalesinde ise 13 gole engel olamadı.

Mustafa Denizli'ye "istifa" tezahüratları 

Kasımpaşalı taraftarlar, lacivert-beyazlı takımın kalesinde gördüğü 4. golün ardından teknik direktör Mustafa Denizli'yi istifaya davet etti.

Lacivert-beyazlı taraftarlar, deneyimli teknik adama yönelik "Denizli istifa", "Mustafa Denizli, rezil ettin sen bizi" ve "Mustafa Denizli, kümede tut bizi" şeklinde tezahüratta bulundu.

Trezeguet'nin 6. golü

Kasımpaşa'nın Mısırlı futbolcusu Trezeguet, Galatasaray karşısında fileleri havalandırarak bu sezon ligde 6. golüne imza attı.

Mücadelede sergilediği etkili performansla sarı-kırmızılı savunmaya zaman zaman zor anlar yaşatan 24 yaşındaki Trezeguet, ligin ilk yarısında MKE Ankaragücü, Trabzonspor, Göztepe, Akhisarspor ve Bursaspor maçlarında birer kez fileleri havalandırmıştı.

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.