Futbolcular 'Öğretmenler Günü' pankartlarıyla sahaya çıkacak
Futbolcular, 24-27 Kasım'da oynanacak müsabakalarda "Öğretmenler Günü" pankartlarıyla sahaya çıkacak.

Ankara
ANKARA
Futbolcular, 24-27 Kasım'da oynanacak müsabakalarda "Öğretmenler Günü" pankartlarıyla sahaya çıkacak.
Milli Eğitim Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakanlık ile Türkiye Futbol Federasyonu iş birliğinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında, 24-27 Kasım'da oynanacak Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig müsabakalarında futbolcular sahaya çıkarken, "Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun", "İyi ki Varsın Öğretmenim" gibi ifadelerin yer aldığı pankartlar taşıyacak.
Pankartların sağ üst köşesinde Milli Eğitim Bakanlığı, sol üst köşesinde ise Türkiye Futbol Federasyonunun logoları yer alacak.
Futbolcuların taşıyacakları pankartlar, seremoniden sonra tribünlere asılacak.
Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.