Dolar
32.44
Euro
34.71
Altın
2,341.51
ETH/USDT
3,161.50
BTC/USDT
64,568.00
BIST 100
9,918.60
Politika, seçim 2018

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba: Ümmetin yüzünü güldürecek sonucu elde edeceğiz

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba, "Bütün ümmetin gözü şu anda 24 Haziran seçimlerinde. Düşman da dost da bunu takip ediyor. İnşallah dostlarımızın, ümmetin yüzünü güldürecek sonucu elde edeceğiz." dedi.

09.06.2018 - Güncelleme : 09.06.2018
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Fakıbaba: Ümmetin yüzünü güldürecek sonucu elde edeceğiz

ŞANLIURFA

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Açıksu Caddesi'ndeki bir çay bahçesinde şehitler için düzenlenen mevlit programına katıldıktan sonra Yaşam Yolu Bakım Merkezinde engelliler ve aileleriyle birlikte iftar yaptı. 

Fakıbaba, burada yaptığı konuşmada, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin önemini vurgulayarak, şunları belirtti:

"Sadece Türkiye için değil bütün ümmet için çok önemli. Bütün ümmetin gözü şu anda 24 Haziran seçimlerinde. 'Acaba Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları mecliste çoğunluğu sağlayacak mı?' Düşman da dost da bunu takip ediyor. İnşallah dostlarımızın, ümmetin yüzünü güldürecek sonucu elde edeceğiz."

AK Parti hükümetleri olarak tüm vatandaşlara sahip çıktıkları gibi engellilerin de hayatına dokunduklarını ve onlara destekte bulunduklarını söyleyen Fakıbaba, şunları kaydetti:

"AK Parti dönemi öncesi, 2002'den önce, engelliye bırakın maaşı, aileler, 'Çocuğum engelli' bile söyleyemiyordu. Ama Allah'a çok şükür, sivil toplum kuruluşlarıyla beraber, halkın fikirlerini alan engellilere, yaşlılara, annelere, çocuklara, okula giden genç kızlara destek veren bir hükümetimiz var. Bu bağlamda da başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, hükümetlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Biz her zaman halkın hizmetkarı olduğumuzu, özellikle mazlumun yanında olduğumuzu, engelli gruplara karşı çok daha fedakarca çalıştığımızı, Allah'ın izniyle gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz."

Bakan Fakıbaba, programa gelmeden önce şehitler için okutulan mevlite katıldığını hatırlatarak, "Bu bayrak Allah'ın izniyle hep gönderde kalacaktır, bu ezan susmayacaktır." diye konuştu.

Muhabir: Halil Fidan

Anadolu Ajansı web sitesinde, AA Haber Akış Sistemi (HAS) üzerinden abonelere sunulan haberler, özetlenerek yayımlanmaktadır. Abonelik için lütfen iletişime geçiniz.